• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות

• יוצר הנושא יוצר הנושא SaTla
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא הבנתי למה בארץ כתוב שזה ב19:00 אם זה ב19:30

benrey אמר:
לא הבנתי למה בארץ כתוב שזה ב19:00 אם זה ב19:30

הערב גאלה מתחיל מ19:00, כלומר יחשפו מי שחקן ומאמן העונה שעברה, בפועל ההגרלה עצמה תתחיל לקראת 7 וחצי.

למה אתם רוצים שחטאר? נשמע מבאס רצח. מה שכן מקווה לקבל ריאל בארץ זה חתיכת הגשמת חלום.

עד כמה שאני זוכר הם מתחילים תמיד מדרג מסוים ואז יש נותנים פרס לשחקן המצטיין, ממשיכים לדרג הבא ואז שוב פרס מצטיין וכו׳.

GKagelmacher אמר:
למה אתם רוצים שחטאר? נשמע מבאס רצח. מה שכן מקווה לקבל ריאל בארץ זה חתיכת הגשמת חלום.

כי הם ירדו מנכסיהם. בעיקר שחקני בית. עדיין יריבה קשה, אבל יחסית לאחרות כנראה יותר נוחה.
אגב מעדיף לקבל קבוצות איטלקיות על פורטוגליות.

adoram אמר:
Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:
מתחיל להימאס לי מאוהדים ישראלים של קבוצות כמו באיירן או צ׳לסי שלא אוהדים את מכבי חיפה שמגיבים שהם רוצים שנקבל את הקבוצות שלהם. שחררו אותנו מהשטויות שלכם וטוסו לראות את הקבוצה שלכם בחו״ל ועזבו את הקבוצה שלנו.

ממש. פתאום כולם נזכרים לשאול איך משיגים כרטיסים למשחקים האלה.
מה שעצוב שהם כנראה יצליחו להשיג כרטיסים, בזמן שאוהדים שלנו(ולא כאלה מהשנה האחרונה) לא יצליחו להשיג כרטיס.
אין סיכוי שהמועדון ימכור כרטיסים לאוהדים לא שלנו, הסיכוי היחיד שלהם זה רק ספסרים או משהו אחר.
מספיק שמוכרים למי שיש לו גרין פלוס ומלא אנשים יעשו גרין פלוס כדי לקנות. כמו מה שקורה עם membership במועדונים בחו״ל

גם אני לא, 2 קבוצות גדולות זה יותר ממספיק

לא רוצה לקבל שום קבוצה איטלקיה, קבוצות מעפנות ומשעממות

אלא אם מקבלים אותן בחוץ במחזור 2 שאני באיטליה במקרה

מקווה שלא נקבל בית מבאס. אני יודע שאנשים רוצים בית שנעשה בו נקודות אבל צריך גם משהו פנטזיונרי. לא רוצים בית של פרנקפורט סביליה שחטאר. תנו להרגיש קצת אבק כוכבים

מי שצריך שידור להגרלה - https://playern.sport5.co.il/vidclean/sportsvid/player.html?clipId=live1&Type=live&ShowRecommended=false&folder_id=413&ShowAdvertisement=True&useAkamai=true&pageCategory=%D7%A2%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%9D%20%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D&pageSubCategory=%D7%A2%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%9D%20%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%9D&pageContentType=%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93%20%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94

RakMaccabi31 אמר:
Apoc אמר:
גם אני לא, 2 קבוצות גדולות זה יותר ממספיק

מה אפוק, אתה גם נראזורי?

לא, יש לי סימפטיה לכל הקבוצות שהיו גדולות כשהייתי ילד שזה מילאן ומנצסטר יונייטד ואייאקס. אוהד אני רק של מכבי חיפה וריאל מדריד, בסדר הזה כמובן.

אשכרה ריאל (וארסנל תאכלס) היא המועדון הגדול האחרון שלא נפגש עם קבוצה ישראלית. למרות שהם נפגשו אומנם עם נבחרת השלום.. אבל זה לא נחשב

רק בבקשה שנקבל לפחות קבוצה אחת מהקבוצות הבאות : ריאל מדריד, ברצלונה, סיטי,ליברפול, פריז, מילאן

הנבואה שלי:
מנצ'סטר שיטי
פתטיקו מדריד
ספורטינג ליסבון
מכבי חיפה

חזרה
למעלה