• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

האגודה למלחמה בספסר - נושא כרטיסים רשמי

MH13 TILL I DIE

אלוף המדינה
פרטים, מכירות (כמובן מחיר מחירון ומטה), קניות (בלי "מוכן לשלם 500₪ + חולצה מקורית של איברהים דורו" למיניהם), כניסות, סידורי אבטחה... הכל כאן!

עדכון הפועל ת"א - שערים 10 - 11 כמעט סולד אאוט (תזדרזו מי שרוצה להשיג), 13 במצב חיסול משמעותי

הכל סולד אאוט (למעט כרטיסים שמתבטלים מפעם לפעם)
יפתחו את שער 8? אם כן זה יהיה שיא של קהל חוץ בבלומפילד המשופץ

להחרים את נוף הגליל זה קל אבל לקנות כרטיס נגד העלאק קומוניסטים ב-120 גרם זהב על זה צריך להסתער

GKagelmacher אמר:
יש גם כרטיסים ב165. באמת ביזיון.
רוב הכרטיסים היו ב - 100 והפועל ת"א הרוויחו את מעמדם כאחת מ - 5 הגדולות בישראל... לא מצב אופטימלי אבל אפשר לבלוע את הצפרדע

ב"ש תספסר אותנו כבד, אבל הם לא סולד אווט מנויים
איך משתלטים להם על האצטדיון?!

ארגון של מנותקים שהיה חייב לכפות את החגיגות אחרי תבוסה כואבת ליריבה הכי גדולה שלנו
כמה שאני שונא את הצפוני, מנטאליות של לוזרים

RakMaccabi31 אמר:
ארגון של מנותקים שהיה חייב לכפות את החגיגות אחרי תבוסה כואבת ליריבה הכי גדולה שלנו

אתה מודע לזה שהפסדנו בקרב אבל ניצחנו במלחמה?
לא לחגוג זה לשדר תבוסתנות, לא להיפך.

adoram אמר:
RakMaccabi31 אמר:

אתה מודע לזה שהפסדנו בקרב אבל ניצחנו במלחמה?
לא לחגוג זה לשדר תבוסתנות, לא להיפך.
העיתוי של החגיגות יצר תבוסתנות ובתור מלחמה על הנראטיב יצר בדיוק אפקט הפוך בו אנחנו מנסים להצדיק כאילו זו אליפות ראויה (מה שלא היה צריך בכלל לעמוד על הפרק)
במקום לחכות טיפה בטענה של כשהאליפות תהיה רשמית ואולי ננצח או נסיים בתיקו נגד סכנין או נתניה ואז זה לא ירגיש כמו אילוץ

זה לא גומלין של חצי גמר ליגת האלופות בו אתה באמת משחק על תוצאה

הם סתם מנסים לשחק לך בראש וכנראה שהם גם מצליחים. אתה חושב שאם המשחק היה נגמר בתיקו (היה די קרוב שכן), הצהבת לא היו צוחקים עליך שאיך חגגתם בתיקו?
ובעונה שעברה צחקו שחגגנו אליפות בלי לנצח את היריבה הראשית. בכל עונה הם ממציאים משהו מחדש כדי ללטף לעצמם את האגו.
די לרפיסות. העיקר האוהדים מתלוננים שהקפטן שלנו ילדה עם קוקיות.

adoram אמר:
הם סתם מנסים לשחק לך בראש וכנראה שהם גם מצליחים. אתה חושב שאם המשחק היה נגמר בתיקו (היה די קרוב שכן), הצהבת לא היו צוחקים עליך שאיך חגגתם בתיקו?
ובעונה שעברה צחקו שחגגנו אליפות בלי לנצח את היריבה הראשית. בכל עונה הם ממציאים משהו מחדש כדי ללטף לעצמם את האגו.
די לרפיסות. העיקר האוהדים מתלוננים שהקפטן שלנו ילדה עם קוקיות.

לא אכפת לי ממה שהצהבת אומרת. החגיגות שהיה לי בתיקו נגדם לפני חודש העפילו על מה שהרגשתי אתמול. עובדה שהקבוצה חגגה בבית מול יציע אחד. ואפילו לא עשתה הקפת אליפות מסורתית
וזה עוד הרבה לפני שבכלל שמעתי מה שקורה בתקשורת או ברשתות

זה היה מחזה עצוב ומביך

הקפת אליפות עם דגל ישראל עושים במשחק ההכתרה-קבלת צלחת האליפות. הרי בעונה שעברה, אם לא הגול של אמנגה, אתה חושב שהיו עושים הקפת אליפות באיצטדיון הפח הזה בק"ש?
הלכו רק ליציע אחד כי כל השאר ברחו, מה שקרה בעצם 10 שנים גם בניצחונות עד שבכר הגיע וחיבר את הקהל לקבוצה מחדש.

חבל, במקום לחגוג היו צריכים ללבוש שחור, לא לעודד, לתלות שלטים הפוך ולשרוק בוז כשמכבי חיפה עם הכדור נגד נתניה... תעשו לי טובה, אליפות חוגגים כי אלופים! איך? למה? עמה? מעניין ת'ביצה (כל עוד הכל ספורטיבי ואין כוכביות)

בדיוק. כבר עכשיו מדובר בעונה היסטורית עבור המועדון (טרבל) עם אפשרות לעונה היסטורית במונחים ישראליים. נכון שציפינו לאליפות יותר עוצמתית ודורסנית, הרבה הימרו כאן על פער דו ספרתי, אבל לא האמנתי שאחרי העשור הרע שהקבוצה האכילה אותנו, כבר אחרי פחות משנתיים אנשים יחפשו רק לקנטר. אולי מישהו פה מתגעגע לפלייאוף תחתון וללכת לים בנובמבר.

adoram אמר:
הקפת אליפות עם דגל ישראל עושים במשחק ההכתרה. הלכו רק ליציע אחד כי כל השאר ברחו, מה שקרה בעצם 10 שנים עד שבכר הגיע.

זה פשוט שרוב הקהל לא הרגיש שזכה באליפות אתמול
ניצחון על חדרה מ-1-0 של דין דויד הסתיים עם פנים יותר שמחות בקהל.

וזה בלי להוריד מהאליפות עצמה

[hidden]החלה מכירה לסכנין "חוץ" במשרדי ברק
https://barak-tickets.co.il/he-IL/events/%d7%91%d7%a0%d7%99%20%d7%a1%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9f%20-%20%d7%9e%d7%9b%d7%91%d7%99%20%d7%97%d7%99%d7%a4%d7%94/2022-5-16_20.30/%d7%90%d7%99%d7%a6%d7%98%d7%93%d7%99%d7%95%d7%9f%20%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%91%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9?hallmap[/hidden]

מכירת כרטיסים ביזיון וזה עוד כשהמנכ״ל של המשביר לשעבר עדיין בתפקיד. מפחיד לחשוב מה יהיה כשהשרביט יעבור רשמית למחזיק תיק ספורט בעיריית רחובות לשעבר

חזרה
למעלה