• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

האגודה למלחמה בספסר - נושא כרטיסים רשמי

המנוי שלי בכסף למטה באמת שמדאיג אותי שהם יחליטו לתת את היציע כסף לכל מיני vip

חזיזוש אמר:

תהיה על המשמר, דני רופ יקח לך את המקום

מפתיע אבל המעודון סגר תאופצייה לעשות גרין פלוס החלטה טובה שלו

RakMaccabi31 אמר:
חזיזוש אמר:

תהיה על המשמר, דני רופ יקח לך את המקום

אמיתי יש מה לחשוש ?

David אמר:

איזה סגר אפשר עדיין לקנות באתר חופשי

חזיזוש אמר:
David אמר:

למה סתם להגיד תנסה לעשות גרין פלוס ותראה שסגרו תאופצייה

David אמר:
חזיזוש אמר:
David אמר:

לא סתם אמרתי נכנסתי לראות https://tickets.mhaifafc.com/he-IL/memberships/green%20plus

הגעתי עד האשראי אתה יכול לקנות גם 10

Screen-Shot-2022-08-26-at-0-24-06.png

הנה 10 ואפשר גם 100

חזיזוש אמר:
David אמר:
חזיזוש אמר:

לא סתם אמרתי נכנסתי לראות https://tickets.mhaifafc.com/he-IL/memberships/green%20plus

הגעתי עד האשראי אתה יכול לקנות גם 10

Screen-Shot-2022-08-26-at-0-24-06.png

הנה 10 ואפשר גם 100
כן אתה צודק אחד טיפש הטעה אותי ובדקתי דרך בן דוד סליחה על הטעות

תראו כמה עלה להפועל באלופות. איזה שחיטה עשו להם

[offtopic]שערים 4-5 ו-10: 550 ש"ח. שערים 7-8: לבעלי מנוי ליגה: 750 ש"ח. לקהל הרחב: 950 ש"ח. שערים 2 ו-13: לבעלי מנוי ליגה: 900 ש"ח. לקהל הרחב: 1,200 ש"ח.

[/offtopic]

https://www.one.co.il/Article/165802.html

RakMaccabi31 אמר:

[offtopic]שערים 4-5 ו-10: 550 ש"ח. שערים 7-8: לבעלי מנוי ליגה: 750 ש"ח. לקהל הרחב: 950 ש"ח. שערים 2 ו-13: לבעלי מנוי ליגה: 900 ש"ח. לקהל הרחב: 1,200 ש"ח.

[/offtopic]

פשוט תסתכל מה היו המחירים במיני-מנוי לקונפרנס ליג אצלנו בעונה שעברה, ותכפיל פי 2 לדעתי.

adoram אמר:
RakMaccabi31 אמר:

[/offtopic]

פשוט תסתכל מה היו המחירים במיני-מנוי לקונפרנס ליג אצלנו בעונה שעברה, ותכפיל פי 2 לדעתי.

בקונפרנס המועדון עשה טעות קשה בתמחור, ונראה שהם יחסית למדו ממנה כי המחירים בכל המוקדמות עכשיו היו סבירים בהרבה. שנה שעברה אפילו לפלייאוף בקונפרנס המחירים היו מוגזמים (130 שקל למזרחי למנוי לדוגמא).

אפשר להשוות גם למחירים שהיו אצל מכבי ת"א באלופות:
אלו היו המחירים אצל מכבי ת"א בזמנו.
קטגוריה 3 - צפוני ודרומי עליון - 360 שקל
קטגוריה 2 - צפוני ודרומי תחתון, משפחות-מזרחי עליון - 550 שקל
קטגוריה 1 - משפחות תחתון, כסף צדדי - 750 שקל
כסף - מזרחי תחתון, כסף אמצעי - 1200 שקל

אני מעריך שאלו יהיו המחירים בערך:
צפוני, דרומי, משפחות - 400-450
מזרחי - 550-600
כסף - 700-750

[offtopic]עוד כ-3,000 כרטיסים מכבי חיפה צריכה להעביר לפ.ס.ז’, שהיא זו שתצטרך למכור לאוהדיה, ועוד 700 כרטיסים אלופת ישראל מחויבת להעביר לאופ״א[/offtopic]

איך שלוש אלף.? באוופא מחייבים 5% לא 10% כמו בליגה

[offtopic]עם זאת, הירוקים מבטיחים: ״נעשה הכול כדי שהכרטיסים לא יגיעו לאוהדי ליאו מסי, אלא רק לאוהדי מכבי חיפה״. העדיפות תהיה למחזיקי המנויים, 21,200 מקומות, כאשר עוד כ-5,000 מקומות יוקצו לטובת מי שמחזיק בגרין פלוס בו יש לפי הערכות קרוב לכ-30 אלף מחזיקים, והקבוצה הפסיקה בסוף השבוע את ההרשמה לאור הטירוף שהיה.

[/offtopic]

סגרו את הגרין מי ששאל

RakMaccabi31 אמר:
[offtopic]עוד כ-3,000 כרטיסים מכבי חיפה צריכה להעביר לפ.ס.ז’, שהיא זו שתצטרך למכור לאוהדיה, ועוד 700 כרטיסים אלופת ישראל מחויבת להעביר לאופ״א[/offtopic]

[offtopic]עם זאת, הירוקים מבטיחים: ״נעשה הכול כדי שהכרטיסים לא יגיעו לאוהדי ליאו מסי, אלא רק לאוהדי מכבי חיפה״. העדיפות תהיה למחזיקי המנויים, 21,200 מקומות, כאשר עוד כ-5,000 מקומות יוקצו לטובת מי שמחזיק בגרין פלוס בו יש לפי הערכות קרוב לכ-30 אלף מחזיקים, והקבוצה הפסיקה בסוף השבוע את ההרשמה לאור הטירוף שהיה.

[/offtopic]

סגרו את הגרין מי ששאל

חחחחחח איזה תקשורת חסרת מושג מאיפה ציטטת את הכרטיסים לפסז? הם יודעים שזה 5 אחוז ולא 10 כמו בליגה? חבורת חובבנים.

GKagelmacher אמר:
RakMaccabi31 אמר:

[/offtopic]

סגרו את הגרין מי ששאל

חחחחחח איזה תקשורת חסרת מושג מאיפה ציטטת את הכרטיסים לפסז? הם יודעים שזה 5 אחוז ולא 10 כמו בליגה? חבורת חובבנים.

לא תופתע שוואן

FbPnh1VWAAMEZq_

[offtopic]עד כמה ההתעניינות גדולה תעיד העובדה שגם ארגון "יד עזר לחבר" החליטה לרכוש כ-200 מינויים לליגת האלופות, אשר יחולקו חינם וללא עלות לאוכלוסיות המוחלשות בהם ניצולי שואה, קשישים, נוער וילדים עם צרכים מיוחדים ומשפחות מעוטי יכולת. יו"ר יד עזר לחבר שמעון סבג שעובד בשיתוף פעולה עם המועדון הירוק אמר בנושא: "אנו חושבים שגם לאוכלוסיות חלשות אלה מגיע לטעום ובכך גם לצפות וליהנות ממשחקי מכבי חיפה, שהיא גם בעיניי מועדון הכדורגל הכי חברתי שיש לנו כיום במדינת ישראל".

[/offtopic]
זה יפה מאוד ומרגש מקווה שבררו אותם גם לאוהדי הקבוצה

חזרה
למעלה