• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

האגודה למלחמה בספסר - נושא כרטיסים רשמי

RakMaccabi31 אמר:
David אמר:
שילכו להתקוואד מזה עם אני ישיג כרטיס לפסז אני לא יכול להיות בצמד המשחקים הנוסף שיקח אותם אלוהים

יש לך אלטרנטיבה להתמודד עם הביקוש?

adoram אמר:
כן, אבל בעיקרון המספר של הגריןפלוס יכול לגדול עוד, ניסיתי לקנות עכשיו והגעתי עד לחלק של התשלום כך שאפשר. אבל לשלם בפועל 370 ש"ח על כרטיס למשחק נגד בנפיקה (בלי קשר ליריבה בתכלס) פחות מדבר אליי.. סלא

איפה ראית בנפיקה 370 שח? לפי מה שאני מבין מהטבלה המחיר אחיד בין שלושת המשחקים ומתחיל מ-220 שח

370 , אם אני עושה גריןפלוס (150) במיוחד בשביל האפשרות לקנות כרטיס למשחק הספציפי הזה. לכן רשמתי בפועל.

RakMaccabi31 אמר:
David אמר:
שילכו להתקוואד מזה עם אני ישיג כרטיס לפסז אני לא יכול להיות בצמד המשחקים הנוסף שיקח אותם אלוהים

לא חייב לתת לכולם להיות ועם כבר שיהיה גם על חשבון המנויים אני יכלתי לעשות מנוי לדרומי ובחרתי שלא כי אני כול הזמן בצפוני אבל הולך עם הגרין פלוס לכול משחקי הבית ואוהד שעשה אתמול גרין יקח ממני תזכות להיות בשניים הנוספים לא אוהב תהחלטה הזאת
adoram אמר:
כן, אבל בעיקרון המספר של הגריןפלוס יכול לגדול עוד, ניסיתי לקנות עכשיו והגעתי עד לחלק של התשלום כך שאפשר. אבל לשלם בפועל 370 ש"ח על כרטיס למשחק נגד בנפיקה (בלי קשר ליריבה בתכלס) פחות מדבר אליי.. סלא

איפה ראית בנפיקה 370 שח? לפי מה שאני מבין מהטבלה המחיר אחיד בין שלושת המשחקים ומתחיל מ-220 שח

כרטיס עולה 220 ש''ח + לעשות גרין פלוס (שזה לא אפשרי כרגע) ב150 ש''ח

175 שקל למשחק במשפחות צפוני לדעתי מחיר יקר, אבל קהל שבוי

KevinDurant אמר:

אפשרי, מקודם הגעתי עד לביצוע תשלום.

David אמר:
RakMaccabi31 אמר:
David אמר:

לא חייב לתת לכולם להיות ועם כבר שיהיה גם על חשבון המנויים אני יכלתי לעשות מנוי לדרומי ובחרתי שלא כי אני כול הזמן בצפוני אבל הולך עם הגרין פלוס לכול משחקי הבית ואוהד שעשה אתמול גרין יקח ממני תזכות להיות בשניים הנוספים לא אוהב תהחלטה הזאת
adoram אמר:

לא רואה קבוצה אחת בעולם שלא מתעדפת את המנויים שלה
ואם המנויים מרוצים זה הדבר הכי חשוב.

adoram אמר:
KevinDurant אמר:

בשביל זה עשו נגד יונבטוס ופאריז גם היסטורית רכישה. מבורך

RakMaccabi31 אמר:
adoram אמר:
KevinDurant אמר:

בשביל זה עשו נגד יונבטוס ופאריז גם היסטורית רכישה. מבורך

סבבה, אז כמו שאמרתי מול בנפיקה לא אכפת למועדון שיהיו גם 20 אלף מחזיקי גריןפלוס (גם בלי היסטוריית רכישה כפי הנראה) ולהם המחיר בפועל הוא 370 ש"ח לכרטיס. זה כבר מחירים של ספסרים לא עלינו (ולפני שתגידו, לא, cash back במתנה ומחזיק מפתחות כמתנת הצטרפות לא משנה את העובדה הזו).

הערך של כרטיס מועדון לא נמדד במתנות זולות. אלא בזה שהמועדון יכיר בך כאוהד. ונותן זכאות לרכישת כרטיסים

מבחינתי הקאש בק למחיר של המנוי היה החזר צודק לקפיצה שלו מ-100-150, אבל עדיין הופתעתי לטובה כשראיתי את זה
בכלל גרין פלוס צריך להיות מצרך חובה לאוהדים אחרת לא יהיה לך סיכוי לקנות לכרטיס. ככה שאשית אני לא רואה אותו כחלק מהמחיר לליסבון

בכל מקרה, אני תומך בפתרון יותר טוב למצוקת הכרטיסים הזו.
https://mhforum.co.il/viewtopic.php?p=24212&hilit=%D7%A1%D7%9E%D7%99%2F%D7%90%D7%91%D7%99#p24212

RakMaccabi31 אמר:
הערך של כרטיס מועדון לא נמדד במתנות זולות. אלא בזה שהמועדון יכיר בך כאוהד. ונותן זכאות לרכישת כרטיסים

מבחינתי הקאש בק למחיר של המנוי היה החזר צודק לקפיצה שלו מ-100-150, אבל עדיין הופתעתי לטובה כשראיתי את זה
בכלל גרין פלוס צריך להיות מצרך חובה לאוהדים אחרת לא יהיה לך סיכוי לקנות לכרטיס. ככה שאשית אני לא רואה אותו כחלק מהמחיר לליסבון

https://mhforum.co.il/viewtopic.php?p=24212&hilit=%D7%A1%D7%9E%D7%99%2F%D7%90%D7%91%D7%99#p24212

ברור שאתה לא רואה אותו כחלק מהמחיר, כי אתה עשית בלי קשר. אבל כאן, כמו שאמרת, יש קהל שבוי שמכריחים אותו לעשות גרינפלוס בשביל להיכנס למשחק הספציפי נגד בנפיקה, אז ברור שהוא יהיה חלק מהמחיר הכולל.

אני ועוד חבר תמיד קנינו כרטיסים דרכו וללא שיוך בעלים כי אף פעם לא הרגשנו צורך
למי המתווה, אני בעצם מוגבל ולא יכול לקנות(הוא בעצם לא), מה עושים במצב כזה?

blackmamba אמר:

במקרה שכל מנוי זכאי לכרטיס אחד חייבים לעשות שיוך לבעלים, לא נראה לי הגיוני שאף פעם לא הייתם צריכים (אלא אם כן שני המנויים על שם אחד)

הביקוש עלה והתנאים החמירו

שנה שעברה מנוי עם גרין יכל לקנות אפילו כמה כרטיסים נגד צהבת בחוץ, שלא לומר על משחקי בית

חייבות להיות מגבלות כלשהן על היכולת לקנות כרטיסים כך שיתועדפו האוהדים שמגיעים בשוטף למשחקים על פני מי שהם טרמפיסטים לליגת האלופות. ולכן במובן הזה המגבלות שהמועדון הוציא וסדרי העדיפויות מבורכים מאוד.

זו הדרך הנכונה לתגמל אוהדים נאמנים

חזיזוש אמר:
blackmamba אמר:

במקרה שכל מנוי זכאי לכרטיס אחד חייבים לעשות שיוך לבעלים, לא נראה לי הגיוני שאף פעם לא הייתם צריכים (אלא אם כן שני המנויים על שם אחד)

שנה שעברה, מנוי/גרין פלוס יכלו לקנות לפחות 2 כרטיסים.
השנה התחילה עם החמרה, של קניה אישית+1 בלבד.
ומהמשחק מול בלגרד, זה נהיה אישי, אז פעם ראשונה שאשכרה שייכנו.
(כל המקרים מדובר על משחקי בית)

blackmamba אמר:
חזיזוש אמר:
blackmamba אמר:

2 כרטיסים לכל מנוי לבלומפילד מול מכבי תא? לא קרה שנה שעברה

חזיזוש אמר:
blackmamba אמר:
חזיזוש אמר:

2 כרטיסים לכל מנוי לבלומפילד מול מכבי תא? לא קרה שנה שעברה

מדובר על משחקי בית

אני מודיע חד משמעית שהנושא הזה נועד למכירת כרטיסים במחיר עלות ולא לצורך ספסרות.
משתמש שיציע כרטיסים למכירה מעל מחירי השוק לא יהיה חלק מהפורום הזה.

זו גם עבירה פלילית וגם נוגד את הרוח שלנו.

מוכר כרטיס נגד פריז בארץ בתמורה לקרן של חד קרן, חתימה מקורית של חייזר וכרטיסי טיסה לנרניה ב - 32.13.2176

היי,
אני מעוניין לרכוש שני כרטיסים (במחירי עלות) למשחקים של מכבי חיפה בליגת האלופות. כל משחק מבחינתי הוא אפשרות, אבל עדיפות למשחק נגד יובנטוס (אני אוהד אותם באירופה).
לציין כי אני אוהד מכבי חיפה מגיל 6 (היום בן 31), אבל ירושלמי (כל המשפחה שלי אוהדי ביתר) וגר היום בגבעתיים ככה שלא עשיתי מנוי ואין לי אפשרות לרכוש. אז - מי שקנה/יכול לקנות ולא צריך או לא יכול להגיע למשחק אחד - אשמח מאוד לדבר.
סוף שבוע נעים לכולם.

RakMaccabi31 אמר:

אגב, הנה למחר כל אוהד בלי גרינפלוס יכל לקנות כרטיס למשחק ועוד נשארו עודף כרטיסים. כך שהסיסמאות האלו של "המועדון יכיר בך כאוהד" וכו' זה סתם הנפצה מיתוגית שכנראה הרבה אנשים אכלו אותה. פשוט שיגידו את האמת - למשחקי בית הביקוש גדול במאות אחוזים מההיצע ולכן עושים תנאים מחמירים, במשחקי החוץ הביקוש כנראה נמוך מההיצע (ספציפית אני מדבר על מחר) ולכן הדלת פתוחה גם לאוהדים "נחותים" בלי גרין.

חזרה
למעלה