ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
חזיזוש אמר:אם באיזשהו עולם מישהו פה שנמצא בליסבון או מכיר מישהו שנמצא בליסבון ואין לו כרטיס יש לי 2 לתת לו ליציע שלנו
ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:אם באיזשהו עולם מישהו פה שנמצא בליסבון או מכיר מישהו שנמצא בליסבון ואין לו כרטיס יש לי 2 לתת לו ליציע שלנו
דווקא למשחק הזה לא היה בעיה להשיג כרטיס.
דבר איתנו על המשחק בפריז.
חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:אם באיזשהו עולם מישהו פה שנמצא בליסבון או מכיר מישהו שנמצא בליסבון ואין לו כרטיס יש לי 2 לתת לו ליציע שלנו
דווקא למשחק הזה לא היה בעיה להשיג כרטיס.
תודה אחי תגובה מצוינת
בגדול כן, אבל במצב שלנו זה רק יגרום לזה שעוד ילדי טיקטוק יבואו וכל המשחק יתעסקו בצילום ולא בעידוד.RakMaccabi31 אמר:https://twitter.com/AckermanAsaf/status/1567034557492240385?s=20&t=yRo8EDBU2eZQAqW0OBwK1g
יפתור ככ הרבה בעיות בצפוני
Ganjot אמר:בגדול כן, אבל במצב שלנו זה רק יגרום לזה שעוד ילדי טיקטוק יבואו וכל המשחק יתעסקו בצילום ולא בעידוד.RakMaccabi31 אמר:https://twitter.com/AckermanAsaf/status/1567034557492240385?s=20&t=yRo8EDBU2eZQAqW0OBwK1g
יפתור ככ הרבה בעיות בצפוני
מהיציע הכי חזק בארץ בפער, זה הפך ליציע הכי חלש שיש(בתור אחד שמנוי לתחתון מההתחלה).
ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:דווקא למשחק הזה לא היה בעיה להשיג כרטיס.
תודה אחי תגובה מצוינת
לא בקטע של עקיצה אחי.
התכוונתי ברצינות- אם יהיה לך למשחק בפריז, אני אקנה בכיף.
חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:תודה אחי תגובה מצוינת
לא בקטע של עקיצה אחי.
אני לא יכלתי לטוס ובגלל זה מוסר את הכרטיסים (בחינם)
לפריז אני כבר אלך אח יקר
חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:תודה אחי תגובה מצוינת
לא בקטע של עקיצה אחי.
לפריז אני כבר אלך אח יקר
ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:לא בקטע של עקיצה אחי.
לפריז אני כבר אלך אח יקר
אגב, רק שתדע שהם מצליבים בין השם של רוכש הכרטיס ולבין הפרטים שמופיעים בטופס שצריך למלא, ועל הכרטיס מופיע שם ומספר דרכון.
ואגב 2, היה אפשר למלא את הטופס רק עד אתמול ב10.
חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:אני לא יכלתי לטוס ובגלל זה מוסר את הכרטיסים (בחינם)
לפריז אני כבר אלך אח יקר
אגב, רק שתדע שהם מצליבים בין השם של רוכש הכרטיס ולבין הפרטים שמופיעים בטופס שצריך למלא, ועל הכרטיס מופיע שם ומספר דרכון.
מילאתי את הטופס בשבוע שעבר כבר,
לא מצליבים ולא נעליים, הם לא עוברים 60 אלף אנשים ומוציאים לכל אחד דרכון. וגם אם נניח וזה כן היה ככה, לשנות בפידיאף את השם והמספר דרכון זה בערך הדבר הכי קל בעולם, מה שחשוב זה הברקוד
ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:אגב, רק שתדע שהם מצליבים בין השם של רוכש הכרטיס ולבין הפרטים שמופיעים בטופס שצריך למלא, ועל הכרטיס מופיע שם ומספר דרכון.
מילאתי את הטופס בשבוע שעבר כבר,
לא מצליבים ולא נעליים, הם לא עוברים 60 אלף אנשים ומוציאים לכל אחד דרכון. וגם אם נניח וזה כן היה ככה, לשנות בפידיאף את השם והמספר דרכון זה בערך הדבר הכי קל בעולם, מה שחשוב זה הברקוד
לא יודע.
למשל עכשיו, הכרטיס נשלח דרך בנפיקה.
בטופס צריך גם לשלוח תצלום של הטיסה על שם מזמין הכרטיס.
לא חושב שמומלץ לזייף את זה.
חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:מילאתי את הטופס בשבוע שעבר כבר,
לא יודע.
אחי הכרטיסים אצלי במייל, נשלחו על ידי בנפיקה, נרכשו באופן תקין וחוקי, מה לעזאזל אתה רוצה
ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:לא יודע.
אחי הכרטיסים אצלי במייל, נשלחו על ידי בנפיקה, נרכשו באופן תקין וחוקי, מה לעזאזל אתה רוצה
כלום גבר תהיה בריא.
חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:אחי הכרטיסים אצלי במייל, נשלחו על ידי בנפיקה, נרכשו באופן תקין וחוקי, מה לעזאזל אתה רוצה
כלום גבר תהיה בריא.
אתה יכול לקחת את כל הכרטיסים שלך לצמפיונס לקשקש מסביב לברקוד ולשפוך על זה קטשופ, מה שמשנה זה שמכונה סורקת את הברקוד.
ירוק זה אני אמר:חזיזוש אמר:ירוק זה אני אמר:כלום גבר תהיה בריא.
אתה יכול לקחת את כל הכרטיסים שלך לצמפיונס לקשקש מסביב לברקוד ולשפוך על זה קטשופ, מה שמשנה זה שמכונה סורקת את הברקוד.
הכול טוב גבר.
יכול להיות שאני תמים בעניין הזה, אבל סבבה.
חשבתי שמצליבים בין שם מזמין הכרטיס לבין הפרטים שממלאים אחר כך, כולל דרכון צילום טיסה.
ואגב, ביקשו להגיע למשחק עם דרכון.
לא משנה, העיקר שמכבי תתן משחק טוב היום.