החלטתם למי להצביע בבחירות הקרובות?

אני כן
סמוטריץ ופיגליין
כנ"ל...
אם לא זה הייתי מצביע זהות חד משמעית, אבל בריצה משותפת עם סמוטריץ' אקח כדור נגד בחילות ואצביע גם לו על הדרך. בתקווה שאח"כ פייגלין יצבור מספיק כוח לרוץ עצמאית.

נערך לאחרונה:
אני בוחר לטוס לחו"ל ולנקות את הראש באותו היום
אבל אם אצביע זה כנראה יהיה לליברמן או להנדל מה שיבוא לי באותו הרגע

ליברמן / הכלכלית - זליגה

לדעתי יש סיכוי טוב שהוא עובר את אחוז החסימה.

זליכה מפלגת פרוקסי של ביבי. אין לו סיכוי לעבור. הוא בדיוק נועד לצורך שריפת קולות של האופוזיציה. אל תשחקו לידיים שלו.

אני לא מאמין לסקרים שאפילו לא נותנים אותו כאופציה.
כל מה שצריך זה בערך 150 אלף איש שיצביעו לו. מתוך בערך 10 מליון בעלי זכות הצבעה זה ריאלי.
אבל אם כל אחד יגיד "הוא לא עובר את אחוז החסימה, לא אצביע בגלל זה" - הוא באמת לא יעבור.

ברכות, חזי. אתה מצביע לטלי גוטליב.

זליכה מפלגת פרוקסי של ביבי. אין לו סיכוי לעבור. הוא בדיוק נועד לצורך שריפת קולות של האופוזיציה. אל תשחקו לידיים שלו.

לטלי גוטליב לפחות יש אידאולוגיה ודרך.
אתה מצביע למנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר שעשה 180 מעלות ובגד בבוחריו (כולל אותי),
על לפיד בכלל אין טעם לדבר.
ובלי קשר, יש מצב שלמפלגה שלי יהיו יותר מנדטים מהמפלגה שלך.

נ.ב לגבי זליכה, זה מצחיק שאתה אומר שהוא פרוקסי של ביבי שנועד להטעות את האופוזיציה, כאשר באופוזיציה אומרים
באופן גלוי שבנט וליברמן נועדו למשוך קולות מימין.

אני לא מאמין לסקרים שאפילו לא נותנים אותו כאופציה.
כל מה שצריך זה בערך 150 אלף איש שיצביעו לו. מתוך בערך 10 מליון בעלי זכות הצבעה זה ריאלי.
אבל אם כל אחד יגיד "הוא לא עובר את אחוז החסימה, לא אצביע בגלל זה" - הוא באמת לא יעבור.
בכל הכבוד, זה טיעון ילדותי.
הבן אדם קיבל פחות מ-50 אלף קול ב-2 מערכות הבחירות האחרונות ביחד. ואתה מדבר איתי על 150 אלף. זה לא רציני.
יש לו תקרה די ברורה. הוא לא באיזור חיוג של לעבור.
בטח בבחירות של אחוז הצבעה גבוה.
לא בכדי הוא מתחנן לכל מפלגה אחרת שתיקח אותו.
אף אחד לא עושה פה קנוניה נגד זליכה. יש למעלה מעשרה מכוני סקרים שרצים כרגע, באף אחד מהם הוא לא מתקרב, וגם לא מקבל כמעט קולות.
והסקרים בהחלט נותנים אותו כאופציה. אני מכיר את זה מקרוב מאוד.

בבחירות הקרובות אנשים יחששו מאוד להצביע למפלגות שיהיו על סף אחוז חסימה ועם סיכוי לא לעבור. כולם מבינים את המשמעות על הפרק.
ולכן, אנחנו נראה פה חיבורים ופירוקים של כל החצאי מפלגות.
זה בדיוק מה שנתניהו עשה לפייגלע וסמרטוטיץ'.

מניח שיהיו לפחות עוד 2-3 איחודים. זליכה עצמו ינסה ללכת עם וינטר, וזה משהו שיכול לעבוד טוב ל-2 הצדדים.
כחול לבן-ארדן, ואולי גם בית ציוני שתתאחד איתם, אבל לא פוסל את זה שהם ישוריינו אצל איינזנקוט/בנט.

ואיך אפשר בלי האיחוד הגדול - שרן השכל ועלה ירוק. שידוך משמיים.

נערך לאחרונה:
חזרה
למעלה