אני אגיד דל''פ:
שריף קבוצה סופר מאומנת. חזקה מאוד טקטית, עם מאמן שבא ועשה הכנה טובה למשחק. ביטל לנו את 3 הבלמים, וגם כשראה שחזיזה בולט במחצית ראשונה עשה התאמות בשנייה וביטל אותו.
מי שראה את המשחק שלהם בגומלין מול הרומנים, ראה קבוצה שביטלה את היריבה שלה לחלוטין. הם היו טובים מאוד, והם לחצו, והם שיחקו כדורגל לא רע בכלל.
בניגוד למשחק הראשון הם באו יותר לשחק מבוקר.
ולכן אני חושב שמה שראינו אתמול הוא לא מקרי. המאמן שלהם איטלקי וינק את שיטות ההכנה למשחקים, בטח למשחקי נוקאוט.
הוא ראה בעונה שעברה שהכוכב ואולימפיאקוס שיחקו נגדנו פתוח, וקיבלו בראש, אז הוא בא בשיטה אחרת, לתת לנו את הכדור, ולנסות לתפוס אותנו לא מוכנים.
בפועל זה עבד לו. דגו עוד אמר בסוף המשחק בראיון שהוא מאוד הופתע מהשיטת משחק שלהם ושהם הלכו אחורה. בעיניי ראו שזה מכוון.
אל תבטלו אותם לקראת הגומלין, הם הראו שהם יודעים לשחק בכמה שיטות משחק, בכמה תבניות משחק, והראו שהם יודעים ללחוץ כשצריך, ויודעים לשחק עם הכדור כשהם רוצים.
אנחנו צריכים לנצח בבית. עם הרכב אחר, עם מיינד אחר, עם הקהל, עם משחק יותר טוב של כל הקבוצה (בניגוד לנפל של אתמול), אבל זה לא אומר שמשחקים מול הפועל חדרה או הפועל ירושלים.
אני רוצה לראות את הפועל ירושלים מנצחת את אלופת רומניה, ואני רוצה לראות קבוצה אחת בליגה שיודעת לעשות הגנה ולסגור אותנו כמו שעשו אתמול, ובעיקר עם המון פיזיות ואגרסיביות.
לא הפועל ירושלים ולא המלטזים.
קבוצה לא רעה שצריך לעבור.