• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ההמנון, מח' 1: קללת גוטמן 60 שנה VS. קללת גוטמן 25 ימים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Ganjot אמר:
אליאור אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
תנו לי להבקיע שער ואני מרוצה

לא אוהב את הגישה הזו. זה כדורגל, הכל אפשרי. צריך לבוא ולהאמין שאנחנו יכולים לעשות הכל ולבוא עם שאיפות.

מאוד אוהב את הגישה של בכר - הוא רוצה לנצח. גם אני רוצה.
אין ספק שצריך לכוון גבוה, אבל בוא, זה לא גישה לא טובה ולא כלום.
בשורה התחתונה, פעם אחרונה לא הבקענו שער במפעל הזה, וכשמכבי ת"א היו בו(והייתה להם קבוצה מטורפת), הם הבקיעו שער אחד בפנדל.
זה יותר תלוי בקבוצות שמולך ואיך הם יגיעו למשחק, מאשר בך.
איזה קבוצה מטורפת? הם היו הרבה פחות טובים מהקבוצה הנוכחית שלנו.
עזוב שמות וסכומים כדורגל נטו זה הקבוצה הכי טובה שראיתי בארץ ב10-15 שנה האחרונות.
אפשר להוציא משהו היום ברור שיש פערי רמות עצומים, אבל לאור ההגנה שהם פותחים איתה וקצת מזל ואפשר לעשות משהו יפה הערב.

Ganjot אמר:
אליאור אמר:
כרמליסט ירוק אמר:
תנו לי להבקיע שער ואני מרוצה

לא אוהב את הגישה הזו. זה כדורגל, הכל אפשרי. צריך לבוא ולהאמין שאנחנו יכולים לעשות הכל ולבוא עם שאיפות.

בשורה התחתונה, פעם אחרונה לא הבקענו שער במפעל הזה, וכשמכבי ת"א היו בו(והייתה להם קבוצה מטורפת), הם הבקיעו שער אחד בפנדל.

שו קבוצה מטורפת?

אתה מדבר על קבוצה שבהרכב הפותח שלה שיחקו שפונגין, בן הרוש, בן חיים החלוץ, ריקן, ט"בח הבלם בסוף הקרירה. והזר המוביל שלה והתקווה לכל הגולים מלבד זהבי היה נוסא אייגבור

סאן מנחם פותח בליגת האלופות זה אחד המצחיקים אם וכאשר
בלתי נתפס

Apoc אמר:
בלתי נתפס

אלמושנינו באולד טראפורד, עלי עותמן ושי מימון פותחים באליאנץ ארנה היה יותר ביזאר. סאן עם כמה שהוא חרפה הוא שחקן נבחרת שעבר משחק בינלאומי אחד או שניים בחיים.

בכל מקרה, שהאל יהיה איתנו וקורנו יהיה כשיר

RakMaccabi31 אמר:
Ganjot אמר:
אליאור אמר:

שו קבוצה מטורפת?

אתה מדבר על קבוצה שבהרכב הפותח שלה שיחקו שפונגין, בן הרוש, בן חיים החלוץ, ריקן, ט"בח הבלם בסוף הקרירה. והזר המוביל שלה והתקווה לכל הגולים מלבד זהבי היה נוסא אייגבור
בן חיים החלוץ בזמנו היה שחקן על ברמת הישראלים, המגנים שלהם בהחלט היו חלשים אבל כל השאר שם היו שחקנים טובים מאוד. אין ספק שפחות טובים מהקבוצה הנוכחית שלנו, אבל מצד שני - גם דינמו קייב פחות טובה מבנפיקה, פורטו פחות טוב מיובה וצ'לסי פחות טובה מפריז.
בנפיקה בסוף היום זאת הקבוצה שמוכרת כל שנה שחקנים בעשרות מיליונים. אני לא אומר לא להאמין, הכל אפשרי בדיוק כמו ששריף ניצחו את ריאל בברנבאו, אבל אם הקבוצה שמולך תהיה מרוכזת ובאה לטרוף מהרגע הראשון - זה לא באמת תלוי בך ברוב המקרים.
במיוחד שכל הקבוצות האלה יש להם בלי סוף "זרים", לעומתך, שאתה תקוע עם כל מני שחקנים חלשים מלית ברירה.

Apoc אמר:
בלתי נתפס

בקמפיין הקודם שלנו ישראל זגורי שיחק מול יובנטוס, הרבה יותר הזוי.

בכל מקרה אני מקווה שנעשה תוצאה מכובדת ולא נושפל. אם גם נצליח
לכבוש זה יהיה מצויין.

מקווה שהוא לא מתכוון לעלות שם עם סאן במקום. לפי זה שסק פותח, אני מניח שברק הולך לפתוח שם עם חזיזה. דניאל יוסט לכנף ימני ודולב לשמאל.

Smurk אמר:
מקווה שהוא לא מתכוון לעלות שם עם סאן במקום. לפי זה שסק פותח, אני מניח שברק הולך לפתוח שם עם חזיזה. דניאל יוסט לכנף ימני ודולב לשמאל.

תומך בדעתך

ההרכב הודלף.

סק במקום קורנו
דוד במקום אצילי

שמש לא פותח תהיו רגועים.

Smurk אמר:

יפתח עם 3 בהגנה, לא חושב שהוא באמת סומך על סאן

די כבר עם דין דוד אי אפשר לראותו אותו כבר. בגלל שניצחנו את אולימפיאקוס איתו בכר מקובע על ההרכב הזה אבל הוא מסריח את הדשא מאז וכל פעם שאצילי עלה במקומו נראינו יותר טוב

אני עדיין לא מעכל שאנחנו בליגת אלופות

מצטער אני באמת לא חושב שדין דוד עדיף על אצילי בהרכב למשחק הזה מכל כך הרבה בחינות
מקצועית ומנטלית

אצילי שחקן שיכול להבקיע גול בפעולה אחת עם כל זה שהוא גרוע
דין דוד גרוע בלי קשר.

קורנו בספסל? מניח שיוכל לעלות לשחק במחצית השנייה
הוא ואצילי זה כוח לא רע מהספסל
ודינדה בחייאת דינדה אם קורה נס ואתה מגיע לאחד על אחד תשים את זה בפנים

Apoc אמר:
קורנו בספסל? מניח שיוכל לעלות לשחק במחצית השנייה
הוא ואצילי זה כוח לא רע מהספסל
ודינדה בחייאת דינדה אם קורה נס ואתה מגיע לאחד על אחד תשים את זה בפנים
אם הוא מבקיע יש נבדל.

חזרה