• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ההמנון, מח' 2: כבר מגיל תיכון ז**ן את VS. הצרפתים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מקווה שנבוא בגישה של מלחמה ולא בגישה של "תראו הנה מסי", וגם שפסז' יזלזלו ויבואו לשמור על הרגליים.

adoram אמר:
רק אני לא מבין את ההיגיון ב-2 טבעות בידוק הכרטיסים? אם זה כדי למנוע ספסרות, עדיין יכולים לספסר בכרטיס לפני הטבעת הראשונה, זה לא בדיוק פותר את העניין.

כנראה שיהיו אלפי אנשים ללא כרטיס שיגיעו. זה הגיוני שירצו לתחם שטח גדול מסביב לאיצטדיון שרק אנשים עם כרטיס יוכלו להיות בתוכו

חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
הלוואי שזה היה רק המרצ׳. כל מה שקשור במדיה שלנו ואיך אנחנו נראים כלפי חוץ נעשה בצורה שכונתית ומביכה. נתנו לכרוז לנהל את הסושיאל שלנו וככה זה נראה. חבל שלא מבינים את הערך של זה

חד משמעית. יש לנו עוד הרבה מה ללמוד מהצהבת בעניין הזה כי הם עושים סושיאל ומדיה טופ. אפילו של ב״ש יותר טוב משלנו לדעתי. אצלנו מעלים פוסטים עם שגיאות כתיב באנגלית, סרטונים שנראים שערכו אותם בתוכנת עריכה חינמית בפלאפון ומפגיזים בפילטר של סנאפצ׳ט. הזדמנות מפוספסת בטח בעונה של צ׳מפיונס.

זה באמת לא קשור לללמוד מקבוצה אחרת. הם פשוט הביאו איש מדיה, אצלנו חושבים שאיזה בומר שצועק יאללה מכבי ואומר אינסטוש זה כל מה שצריך. בגלל זה 100 אחוז מהתוכן הרשמי של המועדון זה כרוז בן 50 שנתנו לו לשחק עם האייפון ומצלם את עצמו רוקד עם השחקנים בנתבג. אני מתכווץ בכל פוסט. צריך להיות משוגע אמיתי כדי לא לשים לב שהחולצה הזאת היא בדיחה מביכה, לבקש עליה 100 שקל ואשכרה ללחוץ פוסט. זה מטורף

בטח שצריך ללמוד מקבוצות אחרות, לא מבין למה זה דבר רע.
יש למכבי חיפה איש מדיה ומחלקת מדיה, אבל הם לא טובים בתפקידם. בדיוק כמו שבנו אצלנו אתר חדש לחנות האינטרנטית לפני כמה שנים ועדיין הצליחו להשאיר אותה ברמה של בני ריינה.

הבעיה אצלנו שהסטנדרטים שלפיהם בעלי תפקידים כאלה כמו המדיה נשפטים הם סטנדרטים של 1980 בערך, ולכן אפשר לעשות שם שכונת על. מלאי בחנות שנגמר, חולצות משנים קודמות שאי אפשר יותר להשיג וכו.
ולא פלא, האנשים שמנהלים את האופרציה הזו (סטייל איציק עובדיה ודודו בזק) חסרי כל כשירות לתפקידים כאלה וזה מחלחל מטה

לא יכול לחכות לשמוע את שגיא כהן מסביר מחר איך זה שמסי מקפיץ מעל ג׳וש כהן זה בגלל שאצילי פתח ולא דין דוד

Shocking4U אמר:
לא יכול לחכות לשמוע את שגיא כהן מסביר מחר איך זה שמסי מקפיץ מעל ג׳וש כהן זה בגלל שאצילי פתח ולא דין דוד

לרגע לא הבנתי מאיפה התגובה הייתה מוכרת לי

Judokan אמר:
חזיזוש אמר:
Shocking4U אמר:
חד משמעית. יש לנו עוד הרבה מה ללמוד מהצהבת בעניין הזה כי הם עושים סושיאל ומדיה טופ. אפילו של ב״ש יותר טוב משלנו לדעתי. אצלנו מעלים פוסטים עם שגיאות כתיב באנגלית, סרטונים שנראים שערכו אותם בתוכנת עריכה חינמית בפלאפון ומפגיזים בפילטר של סנאפצ׳ט. הזדמנות מפוספסת בטח בעונה של צ׳מפיונס.

זה באמת לא קשור לללמוד מקבוצה אחרת. הם פשוט הביאו איש מדיה, אצלנו חושבים שאיזה בומר שצועק יאללה מכבי ואומר אינסטוש זה כל מה שצריך. בגלל זה 100 אחוז מהתוכן הרשמי של המועדון זה כרוז בן 50 שנתנו לו לשחק עם האייפון ומצלם את עצמו רוקד עם השחקנים בנתבג. אני מתכווץ בכל פוסט. צריך להיות משוגע אמיתי כדי לא לשים לב שהחולצה הזאת היא בדיחה מביכה, לבקש עליה 100 שקל ואשכרה ללחוץ פוסט. זה מטורף

יש למכבי חיפה איש מדיה ומחלקת מדיה, אבל הם לא טובים בתפקידם. בדיוק כמו שבנו אצלנו אתר חדש לחנות האינטרנטית לפני כמה שנים ועדיין הצליחו להשאיר אותה ברמה של בני ריינה.

הבעיה אצלנו שהסטנדרטים שלפיהם בעלי תפקידים כאלה כמו המדיה נשפטים הם סטנדרטים של 1980 בערך, ולכן אפשר לעשות שם שכונת על. מלאי בחנות שנגמר, חולצות משנים קודמות שאי אפשר יותר להשיג וכו.
ולא פלא, האנשים שמנהלים את האופרציה הזו (סטייל איציק עובדיה ודודו בזק) חסרי כל כשירות לתפקידים כאלה וזה מחלחל מטה

מי אמר שזה דבר רע. כמה כח יש לך להתווכח
סהכ התכוונתי שזה לא משהו שקשור באיזו גאונות של מועדון. נטו הם הביאו איש סושיאל ואנחנו נתנו לכרוז לעשות את זה. זה לא המצאה של הפועל ב״ש

מבחנת הרכב…
ג׳וש
דילן שון דניאל
חזיזה קורנו
עלי נטע שרי
אצילי פיירו

כן זה נועז, אבל כך או כך נפסיד, לפחות שנשחק התקפי

חזיזוש אמר:
Judokan אמר:
חזיזוש אמר:

מי אמר שזה דבר רע. כמה כח יש לך להתווכח
סהכ התכוונתי שזה לא משהו שקשור באיזו גאונות של מועדון. נטו הם הביאו איש סושיאל ואנחנו נתנו לכרוז לעשות את זה. זה לא המצאה של הפועל ב״ש

אז מה שאני אומר הוא שגם אם תביא עכשיו איש סושיאל במשרה מלאה, די בטוח שזה לא יעשה הבדל.
כי מי שיבחר את איש הסושיאל הזה יהיו דודו בזק ואיציק עובדיה, ואפשר לדעת מה תהיה רמת החומר שימונה על ידם.
סביר להניח שימנו איזה בן זוג של מקורב או משהו

Nirgreen אמר:
גולדברג לא תורגל במסכם

אצילי כן

במילים אחרות, בכר משדר את ההרכב הבא
ג'וש
סונדגרן, דילן, סק
חזיזה, קורנו (כנפיים)
לביא מוחמד
שרי
אצילי פיירו

Judokan אמר:
Nirgreen אמר:
גולדברג לא תורגל במסכם

אצילי כן

במילים אחרות, בכר משדר את ההרכב הבא
ג'וש
סונדגרן, דילן, סק
חזיזה, קורנו (כנפיים)
לביא מוחמד
שרי
אצילי פיירו
מאמין שגולדברג כן יפתח בסוף ושאצילי לא יפתח

מסוכן חזיזה כמגן, הייתי מעדיף 451 או 343 כי חכימי ומנדש זה שחקני כנף לכל דבר, צריך תגבור רציני באגפים

הם משחקים 3 בלמים. מניח שבלי קשר לזה שאנחנו שיחקנו ככה גם מול בנפיקה שבכר היה רוצה לעשות להם מראה

מקווה שבכר לא ישתה מחר מיץ אומץ ויבוא לשחק פתוח ובטח שלא ילחץ אותם .

גולדברג חייב לפתוח הוא מניע את הכדור הכי טוב בהגנה

לא רואה סרט שאצילי לא פותח מחר, אחרי שבכר קיים איתו שיחה לפני נס ציונה ואמר לו שהוא פותח.

greenguy אמר:
גולדברג חייב לפתוח הוא מניע את הכדור הכי טוב בהגנה

בוא נגיד שהנעת כדור זה לא בדיוק שיקול שמעניין מישהו לקראת מחר. בטח ביחס ליכולות הגנתית ומי יכול להתמודד עם ההתקפה של פסז

יפתח ההוא, לא יפתח הזה
יפתחו אותנו בכל מקרה

חזרה
למעלה