Liberman אמר:און לי ציפיות היום
נשאתי תפילה הבוקר שהחור תחת שלי ישאר באותו קוטר שאיתו התעוררתי
יום טוב

ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
יום טוב

יום טוב
Smurk אמר:יהיו פלקטים רק בצפוני
הם שרפו את כל הכסף על תפאורה מול ב״ש באלוף האלופיםDaniel123 אמר:Smurk אמר:יהיו פלקטים רק בצפוני
הארגון הכי מביך בארץ.
איך במשחק כזה אין תפאורה על כל האיצטדיון ?
Smurk אמר:יהיו פלקטים רק בצפוני
Nirgreen אמר:Smurk אמר:יהיו פלקטים רק בצפוני
מי אמר
Smurk אמר:Nirgreen אמר:Smurk אמר:יהיו פלקטים רק בצפוני
מי אמר
רואים בסטורי של המועדון
Shocking4U אמר:הם שרפו את כל הכסף על תפאורה מול ב״ש באלוף האלופיםDaniel123 אמר:Smurk אמר:יהיו פלקטים רק בצפוני
הארגון הכי מביך בארץ.
זה לא קטנוני בכלל. אני כל הזמן חושב שזה מטורף שהם עשו תפאורה נגד בש באלוף האלופים ולא עשו שום דבר מיוחד עד עכשיו במשחקים בליגת האלופות. משחק נגד פסז זה המשחק בפרופיל הכי גבוה של המועדון בשנים הקרובות, זה משחק שאנשים בכל העולם יראו אז באיזה סרט צריך לחיות כדי להעדיף להשקיע כסף בתפאורה מול ב״ש ולא במשחק כזה?Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:הם שרפו את כל הכסף על תפאורה מול ב״ש באלוף האלופיםDaniel123 אמר:הארגון הכי מביך בארץ.
זה אולי ישמע קטנוני להתלונן על זה אבל זה משחק שיצפו בו מלא אנשים ברחבי העולם, אז למה לא לעשות משהו מרשים על כל האיצטדיון ?
גם בכדי להרשים את השחקנים של פריז אפילו .
בחיי שהם ארגון עלוב .
כסף לא חסר והם יכולים להיעזר במועדון .
מאז שאור יפרח לא בעניינים, היציע והארגון בקנטים.Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:הם שרפו את כל הכסף על תפאורה מול ב״ש באלוף האלופיםDaniel123 אמר:הארגון הכי מביך בארץ.
זה אולי ישמע קטנוני להתלונן על זה אבל זה משחק שיצפו בו מלא אנשים ברחבי העולם, אז למה לא לעשות משהו מרשים על כל האיצטדיון ?
בחיי שהם ארגון עלוב .
Ganjot אמר:מאז שאור יפרח לא בעניינים, היציע והארגון בקנטים.Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:הם שרפו את כל הכסף על תפאורה מול ב״ש באלוף האלופים
בחיי שהם ארגון עלוב .
כל פעם באים להציק לאיזה אוהד במשחק חוץ על הפלאפון, אבל במשחק בית שחצי מהתחתון זה ילדי טיקטוק, הם בשלהם ועם השירים המרדימים שלהם.
כל השנים הייתי בתחתון, מסוף עונה שעברה עברתי לעליון כי הם פשוט לא מסוגלים לשלוט על יציע שלם כבר.
(בלי קשר לעניין שכל אחד שומר אלף שורות וגם כשמגיעים בפתיחה אי אפשר למצוא מקום שם).