Shocking4U אמר:אני בדרומי וכבר ראיתי כמה וכמה אוהדי מסי ביציע. כולל אבא אחד עם חולצה של שווינשטייגר בנבחרת גרמניה והילד עם חולצה של מסי
צריך להוציא את האבא עם הילד מהיציע .
מה זה השטויות האלה שאוהד של הקבוצה היריבה יושב ביציע שלצהקבוצה המארחת ?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אני בדרומי וכבר ראיתי כמה וכמה אוהדי מסי ביציע. כולל אבא אחד עם חולצה של שווינשטייגר בנבחרת גרמניה והילד עם חולצה של מסי
Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:אני בדרומי וכבר ראיתי כמה וכמה אוהדי מסי ביציע. כולל אבא אחד עם חולצה של שווינשטייגר בנבחרת גרמניה והילד עם חולצה של מסי
adoram אמר:Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:אני בדרומי וכבר ראיתי כמה וכמה אוהדי מסי ביציע. כולל אבא אחד עם חולצה של שווינשטייגר בנבחרת גרמניה והילד עם חולצה של מסי
לא, כי אוהדים שלנו לא קנו כרטיסים ליציע של בנפיקה ויעשו אותו דבר בפאריז ובטורינו.
אם הייתי עושה את זה לא הייתי טיפש/חוצפן מספיק כדי לעשות את זה עם חולצה של מכבי חיפה.adoram אמר:Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:אני בדרומי וכבר ראיתי כמה וכמה אוהדי מסי ביציע. כולל אבא אחד עם חולצה של שווינשטייגר בנבחרת גרמניה והילד עם חולצה של מסי
לא, כי אוהדים שלנו לא קנו כרטיסים ליציע של בנפיקה ויעשו אותו דבר בפאריז ובטורינו.
כל הרכב יכול להפסיד ככהGreen Alien אמר:הרכב של להפסיד 7-1
dyarok אמר:שואל שוב..
במקרה מכירים אתר עם קישורים שלא נתקעים לטובת שוהי חול ביום חגיגי זה?
Shocking4U אמר:אהובו של אלכס, פיני זהבי נמצא היום באיצטדיון.
SaTla אמר:עדיף את גולדברג עם מסירות נורמליות בהגנהJudokan אמר:מילא שעלי לא כשיר, אז עוד לוותר על סק במשחק הזה?
בכר הזיה. הימים האלה שקופץ לו הפיוז של ההתחרפנות.
הרכב של להפסיד 8-2
סק פחד אלוהים במסירות שלו בהגנה
דווקא שחקני ההתקפה שלהם לא חזקים או גבוהים אז לא יודע כמה רלוונטי התמודדות פיזית. בוא נגיד שלא משנה איזה בלם היה פותח היה כנראה בכל מקרה כואב ברמותJudokan אמר:SaTla אמר:עדיף את גולדברג עם מסירות נורמליות בהגנהJudokan אמר:מילא שעלי לא כשיר, אז עוד לוותר על סק במשחק הזה?
בכר הזיה. הימים האלה שקופץ לו הפיוז של ההתחרפנות.
הרכב של להפסיד 8-2
סק פחד אלוהים במסירות שלו בהגנה
מה מסירות, הדבר הכי חשוב הוא יכולת הגנה. מי ישמע כמה אנחנו הולכים למסור במשחק הזה.
סק השחקן היחיד בקבוצה שיכול להתמודד פיזית במשחק הזה. אולי חוץ מדילן.
שון גולדברג במשחק הזה, עם כל האהבה, הולך לכאוב ברמות