• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ההמנון, מח' 2: כבר מגיל תיכון ז**ן את VS. הצרפתים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
חייבים רכש לא הגיוני שאין קשר חוץ ממאור לוי להעלות במשחק כזה אם עלי לא כשיר.

מי ישחק נגד הפועל ירושלים ?
פאני ולביא אחרי המאמץ היום נראה לי גמורים מהחיים .
ומוחמד אי אפשר לדעת מה קורה, אמרו שיהיה כשיר ובפועל בכלל לא
התחמם היום.

אני יגיד משהו שכנראה ישמע טיפשי אחרי שאני אלחץ ׳שלח׳ אבל ביכולת שלנו בבית ואם איך שיובה נראית יש מצב לסנסציה. אולי גם איזה נקודה נגד בנפיקה.
המוקש שלנו כרגע הרבה יותר פיזי מהכל, בקבוצה חייבים למצוא דרך לסגור את הפערים הפיזיולוגיים מול ליגות חזקות יותר וזה גם כמובן יעזור בשליטה בליגה (שכבר אנחנו פיזית טובים יותר).

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
חייבים רכש לא הגיוני שאין קשר חוץ ממאור לוי להעלות במשחק כזה אם עלי לא כשיר.

מי ישחק נגד הפועל ירושלים ?
פאני ולביא אחרי המאמץ היום נראה לי גמורים מהחיים .
ומוחמד אי אפשר לדעת מה קורה, אמרו שיהיה כשיר ובפועל בכלל לא
התחמם היום.

עם המצב שיש כרגע לא אתפלא אם ינסו את עופרי ארד בתור קשר אחורי.

פשוט מזועזע ששרי לא הוריד חולצה וחגג באטרף כמו זהבי בפנדל שלא הומצא אחרי קמפיין זוועה. ועכשיו ברצינות, גאה בהם רצח. יכולת שיא מול קבוצה טופ 3 בעולם קל, הופעה הירואית שלנו למרות התוצאה. מאמין שכולם היו קונים תסריט כזה של לכבוש ראשון להוביל ולקבל ״רק״ 3 שאנחנו משחקים מצוין.

מגיע להם שידציעו להם
בהתחלה קצת התרגשו אבל עלו בלי פחד ועם אש בעיניים ונתנו מחצית ראשונה הרבה יותר טובה משיכלנו לחלום עליה
רק שימשיכו ככה!

איזה משחק היה אתמול, נהנתי מכל שנייה. אשכרה נתנו פייט רציני לאחת הקבוצות הטובות בעולם

מברגעים שהכי כיף בחיים להיות אוהד מכבי חיפה.

איזה קבוצה אחרת הייתה באה לשחק מול פאקינג פ.ס.ז הנוכחית כשווה? גאווה אדירה, מאוהב בכל אחד ואחד מהשחקנים שעלו על הדשא ובאמת נתנו הכל.

בכר מלך העולם. כל פעם שאני מפקפק, הוא מוריד לי זפטה לתוך הפרצוף

כל כך גאה בשחקנים ובצוות. הכדורגל שהם עושים העונה... באמת שלא האמנתי שאזכה לראות את זה.

אם נמשיך לשחק ככה יגיעו גם עוד שערים. נראה שמשחק למשחק עולה להם ביטחון וגם האמונה בשיטה של בכר,עם חיזוק נכון אפשר לעשות דברים יפים
שבת שלום

greenguy אמר:
אם נמשיך לשחק ככה יגיעו גם עוד שערים. נראה שמשחק למשחק עולה להם ביטחון וגם האמונה בשיטה של בכר,עם חיזוק נכון אפשר לעשות דברים יפים
שבת שלום

הגול שהבקיעו הוריד מהם ים לחץ שזה מצוין

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/xe8xsy/maccabi_haifa_fans_before_the_match/

מתארים את זה שם בתגובות כמו נסיון להפיכה

חזרה
למעלה