Daniel123 אמר:שיפסיקו למסור לצ׳יבוטה
מקסימום עוד כמה דק עף לספסל.
יש מישהו שעדיין חושב שהוא היה עדיף על ניקיטה?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:שיפסיקו למסור לצ׳יבוטה
hezildo אמר:צ'יבוטה חסר מוח. כל ההתקפה שלנו עוברת באגף שמאל, כמעט לא תקפנו מצד ימין.
צריך פה את חזיזה ואצילי, אין ברירה.
הוא ממוקם בעיקר באגף ולכן מועדף על ניקיטה שבגילו לא במצב לשחק בכנףdyarok אמר:Daniel123 אמר:שיפסיקו למסור לצ׳יבוטה
מקסימום עוד כמה דק עף לספסל.
יש מישהו שעדיין חושב שהוא היה עדיף על ניקיטה?
אליאור אמר:דווקא צ'יבוטה הראה קצת יכולת אישית ואני חושב שיש לו מה להציע לנו לרוטציה, אבל הוא משחק עם הרבה חלודה. בכל אופן מקווה שלא יפתח את המחצית השנייה.
משחק עם קבלת החלטות של נעל. מול נס ציונה אולי זה יהיה בסדר, פה לעשות דריבל הלוך ושוב במקום למסור או לבעוט זה פשוט לא רציני.NOSFERATU ZODD אמר:אליאור אמר:דווקא צ'יבוטה הראה קצת יכולת אישית ואני חושב שיש לו מה להציע לנו לרוטציה, אבל הוא משחק עם הרבה חלודה. בכל אופן מקווה שלא יפתח את המחצית השנייה.
מסכים לגבי מאביס.
הוא לא משחק אז אני לא יכול לבוא יותר מדי בטענות.
Shocking4U אמר:משחק עם קבלת החלטות של נעל. מול נס ציונה אולי זה יהיה בסדר, פה לעשות דריבל הלוך ושוב במקום למסור או לבעוט זה פשוט לא רציני.NOSFERATU ZODD אמר:אליאור אמר:דווקא צ'יבוטה הראה קצת יכולת אישית ואני חושב שיש לו מה להציע לנו לרוטציה, אבל הוא משחק עם הרבה חלודה. בכל אופן מקווה שלא יפתח את המחצית השנייה.
מסכים לגבי מאביס.
הוא לא משחק אז אני לא יכול לבוא יותר מדי בטענות.
Daniel123 אמר:hezildo אמר:צ'יבוטה חסר מוח. כל ההתקפה שלנו עוברת באגף שמאל, כמעט לא תקפנו מצד ימין.
צריך פה את חזיזה ואצילי, אין ברירה.
להכניס אותם במחצית או אפילו בדקה 60 תהיה טעות, הם לא ישרדו.
מקסימום הייתי נותן להם לשחק 20 דקות וגם זה בדאגה גדולה.
אין מה לעשות, הכיפור הזה דפק אותנו אם אני שחקן אני לא צם השנה עם כל האמונה שלי .
לא מבין את הפנאטיות הזאת .
lemmacantor אמר:מה הוא מראה בליגה בדיוק? שוב לא מבין למה מחזיקים ממנו פה בפורום. פשוט לא רוצים להודות שזו עסקה כושלת.