• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ההמנון, מח' 4: רק הצ'מפיונס מרגש VS. רק זכיה בצ'מפיונס מרגשת

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Smurk אמר:
לא מאמין שאני אומר את זה אבל המשחק הזה בא מה זה תקוע. ההפסד לריינה הוציא את כל ההתרגשות.

לגמרי, ממחיש כמה שהצ'מפיונס זה רק אקסטרה לליגה.
כשהעונה בזבל והמועדון משפיל את האוהדים עם הפסדים ביזיוניים לקבוצות קיקיוניות אי אפשר להתרגש מאירופה.

hezildo אמר:
MHFC4EVER אמר:
אגב מישהו יודע למה המשחק ב 19:45 ולא ב 22:00?

בשנים האחרונות אופ"א החליטו שבכל מחזור יהיו 2 משחקים בשעה מוקדמת.
לא יודע איך הם מחליטים איזה, אבל הפעם זה אנחנו.

גם אופ"א עושים רוטציה :)
כך יוצא שכל קבוצה תשחק פעם אחת ב-19:45 במהלך שלב הבתים.

lemmacantor אמר:
תפסיקו לזיין את השכל

לא יודע אם זה ביחס להודעות של אלו שיצא להם החשק אבל אם כן צודק לגמרי. כאילו אנחנו מגיעים לצ׳מפיונס כל שנה.

Rmc אמר:
lemmacantor אמר:
תפסיקו לזיין את השכל

לא יודע אם זה ביחס להודעות של אלו שיצא להם החשק אבל אם כן צודק לגמרי. כאילו אנחנו מגיעים לצ׳מפיונס כל שנה.

אולי אתה מסוגל להבליג הפסדים משפילים ומביכים, חלקנו עדיין גרים בארץ ומתעניינים יותר במה הקבוצה עושה בליגה.

Apoc אמר:
Rmc אמר:
lemmacantor אמר:
תפסיקו לזיין את השכל

אולי אתה מסוגל להבליג הפסדים משפילים ומביכים, חלקנו עדיין גרים בארץ ומתעניינים יותר במה הקבוצה עושה בליגה.
איך זה סותר שהליגה יותר מעניינת? זה ברור לכולם ובסוף כולנו רוצים אליפות יותר מהכל.
אפשר לחשוב שעונה שעברה לא היו הפסדים משפילים ומביכים.
תשבו ותהנו מהצ׳מפיונס. אווירת הדיכאון שיש פה הזויה

Judokan אמר:
אליאור אמר:
בכר לא יוסיף את אלגרי לרשימת הקורבנות, מפני שגם אם אלגרי יפוטר אחרי ההפסד זה לא יהיה בגלל ההפסד הזה אלא בגלל כל התקופה האחרונה של הקבוצה.

בכל אופן - אני מצטער לבאס אבל בגלל שבליגה אנחנו נראים ככה המשחק הזה כבר נהיה פחות מעניין. קיוויתי שהעפלה לליגת האלופות תקדם את הקבוצה ובינתיים היא רק מדרדרת אותה אחורה.

זה נראה ככה עכשיו. מחר ברבע ל8 כל ההתרגשות תחזור והכל יהיה מעניין מאוד. ואם גם נצליח להשיג נקודות, זה בכלל ירים את כולם חזרה למעלה וימחק את ההפסד לריינה תודעתית.
בדיוק כמו שהניצחון על הצהבת מחק את ההפסד לירושלים מהתודעה.

אני מאוד קיוויתי שההעפלה הזו תמנף את הקבוצה. תאר לך מה זה קבוצה שכל עונה מעפילה לליגת האלופות או לליגה האירופית. בלי הצלחה בליגה זה לא יקרה, ואי אפשר להצליח בליגה ובאירופה כשבונים סגל ומתייחסים להעפלה למפעל יוקרתי כבונוס בלבד וכאירוע חד פעמי.
יודע מה? עזוב ליגת האלופות - שיציבו יעד להעפיל לליגה האירופית כל שנה ולהצליח בליגה.

אני יותר אופתע אם ימנפו את זה, מאשר אם יורידו באסלה. לא הופתעתי מזה ששחר סגר את הברז כשלא צריך. מה זה שונה מהעבר?

לפי וייס שרי סובל מכאבים=לא כשיר וימשיכו לבלבל במח שיעבור מבחן כשירות בערב

lemmacantor אמר:
אני יותר אופתע אם ימנפו את זה, מאשר אם יורידו באסלה. לא הופתעתי מזה ששחר סגר את הברז כשלא צריך. מה זה שונה מהעבר?

אין שום הבדל.
אבל אתה מסכים שאיתי שהתחושה היא מוזרה - אנחנו רק סופרים את המשחקים שנשארו כדי לשמור את הראש מעל המים בליגה. זה לא אמור להיות ככה וזה לא עובד ככה. כשאתה רוצה רק לשרוד בליגה עד הפגרה או עד ינואר, אתה בדרך כלל מאבד את היעדים שהצבת לעצמך.

dyarok אמר:
לפי וייס שרי סובל מכאבים=לא כשיר וימשיכו לבלבל במח שיעבור מבחן כשירות בערב
הוא יפתח ויחמיר את הפציעה

מקווה מאוד שהוא יפתח עם אצילי. אם חזיזה פצוע אין לנו שום פריבילגיה לוותר על אצילי

לא יודע אותי זה עדיין מאוד מרגש.
חוויה פסיכית צמפיונס בסמי עופר

המשחק מול פסז בתוספות האבוקות היה מופע שלא מייבש משחקים באירופה.

מקווה שגם היום יזרקו כדי יוכל לבכות עוד קצת דרך השופרות שלו בתקשורת על כמה כסף האוהדים מפסידים לו

Shocking4U אמר:
מקווה שגם היום יזרקו כדי יוכל לבכות עוד קצת דרך השופרות שלו בתקשורת על כמה כסף האוהדים מפסידים לו

הוא הוציא את דבר הנשיא באתר

ההרכב שלי להיום:
ג׳וש
קורנו גולדברג דין סונדגרן
נטע עלי שרי
דוד פיירו אצילי

בהתחשב בחיסורים של חזיזה וביכולת של סק אין היגיון בלעלות עם 3 בלמים. אצילי לא מספיק אתלט כמו חזיזה כדי להחזיק את כל קו ימין כמגן כנף בשלושה לכן זה סתם הפקרות לשים אותו שם. ברור שזה לא אידיאלי כי דין באגף אבל זה ההרכב הכי מאוזן שממקסם את היכולות שלנו שאפשר להעמיד. הייתי נותן לדין הוראה לעשות כל הזמן תנועות מהאגף לאמצע ולהשאיר לקורנו את האגף.

Nirgreen אמר:
המשחק מול פסז בתוספות האבוקות היה מופע שלא מייבש משחקים באירופה.

היה עדיף אם היו עושים תפאורה על כל האיצטדיון זה היה הרבה יותר מרשים ויפה.
נמאס כבר מהאבוקות האלה, גם מעכב את המשחק וגורם לעשן בכל האיצטידון וגם הורס את הדשא .
הלוואי כבר שישימו איזה מתקן בבידוק שמזהה אבוקות וימנעו את זה .

לדעתי שרי לא כשיר, חבל להעלות אותו אנחנו נאבד אותו לתקופה יותר ארוכה וגם נרוויח שחקן לא כשיר למשחק בקצב כזה .
ההרכב שלי:

ג'וש
קורנו שון דילן סונדגרן
מוחמד
אבו פאני לביא אצילי
דוד פיירו

לא רואה מצב ששרי לא עולה.
הוא חי בשביל המשחקים האלו לטוב או לרע.

חזרה
למעלה