• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ההמנון, מח' 5: לראות את פריז ולהמנע משימוש בוזלין

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Shocking4U אמר:
צריך לקנוס את השחקנים על כל קרן קצרה. די נמאס באמת. כמה פעמים אפשר עם הטמטום הזה?

וסק לדעתי לא ברמה. ברור שהיום זה לא המדד אבל אתה רואה כל משחק שהוא תוקף את השחקן מולו בלי מחשבה בכלל והמיקום שלו מזעזע

חחחחח מה נראה לך שזה החלטה של השחקנים? אתה באמת לא מבין שיש צוות מקצועי שקובע איך יראו המצבים הנייחים שלנו?

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
צריך לקנוס את השחקנים על כל קרן קצרה. די נמאס באמת. כמה פעמים אפשר עם הטמטום הזה?

וסק לדעתי לא ברמה. ברור שהיום זה לא המדד אבל אתה רואה כל משחק שהוא תוקף את השחקן מולו בלי מחשבה בכלל והמיקום שלו מזעזע

חחחחח מה נראה לך שזה החלטה של השחקנים? אתה באמת לא מבין שיש צוות מקצועי שקובע איך יראו המצבים הנייחים שלנו?
להבנתי הצוות מכין להם 2/3 תרגילים והם מחליטים ביניהם מתי לבצע אותם. אז שיבינו תוך כדי משחק שזה לא עובד ושיפסיקו עם זה

יובה כבר בפיגור 4-1 נגד בנפיקה
לא נעים, הרבה יותר מביך מאצלנו

Shocking4U אמר:
צמד של סק אני מת

דיי לזיין במוח על היכולת שלו במשחק ליגת אלופות נגד פסז' כשהוא משחק חצי מגן ימני בכלל וזה משחק לא רלוונטי
תן לו את הסבלנות שכל שחקן זר צריך

סק צריך לעבור להיות חלוץ כשאנחנו בפיגור סטייל דקל

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
צמד של סק אני מת

דיי לזיין במוח על היכולת שלו במשחק ליגת אלופות נגד פסז' כשהוא משחק חצי מגן ימני בכלל וזה משחק לא רלוונטי
בוא זה שבלם כובש זה לא איך שאני מודד את היכולת שלו

נדב לא מכיר את החוקים וטוען שאנחנו מקום שלישי בגלל היחס, שמישהו יגיד לו שאין קשר בגלל שזה יחס בין הקבוצות

אבופאני יהרוג אותי עם הבעיטות שלו על אוטומט

סגירה גדולה של סק על ניימאר

מוחמד לא יורד להגנה הוא בקושי רץ
נראה לי שדוד צדק הוא לא כשיר זה נראה לא טוב

גועל נפש של אבו פאני. בועט והבעיטה נבלמת מה שמוביל למתפרצת והוא אפילו לא מנסה לרדת להגנה

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
צמד של סק אני מת

בוא זה שבלם כובש זה לא איך שאני מודד את היכולת שלו

גם לא אמרתי אחרת, אבל רק אנשים שלא ראו כדורגל מעולם מסוגלים לשפוט שחקן זר על כלום דקות ועוד על משחק ליגת אלופות נגד פסז' בחוץ

SaTla אמר:
נדב לא מכיר את החוקים וטוען שאנחנו מקום שלישי בגלל היחס, שמישהו יגיד לו שאין קשר בגלל שזה יחס בין הקבוצות

יש קשר, כרגע אנחנו תלויים בהפרש שערים כללי ולא בין הקבוצות כי בין הקבוצות יש תיקו
אבל לא נראה לי שאנחנו ביתרון ביחס שערים הכללי בכלל על חשבון יובה

חזרה
למעלה