• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ההמנון, מח' 6: הקרב על 2.8 וליגה אירופית

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
"הפציעות של דולב חזיזה, מחמוד ג'אבר, דניאל סונדגרן, דילן בטובינסיקה וסוף פודגוראנו רק מוכיחות עד כמה העומס על הירוקים היה גדול, אלא שמנגד הדחה מאירופה היום עשויה להשאיר אותם בחצי השני של העונה עם סגל רחב של שחקנים שמשוכנעים שהם צריכים לקבל דקות משמעותיות ולא יקבלו את מבוקשם, מה שעשוי להוביל למרמור."
מקווה שבמועדון לא חיים בסרט שהסגל הזה עמוק ולא צריך חיזוק בינואר

הם כן חיים בסרט.
ג'אבר,וסוף גמרו את העונה +-.
חחזרה של דניאל ודילאן פירושו שמורידים לספסל 2 סותמי חורים ושחקני רוטציה-סק ורז.
נשארנו עם חזרה של חזיזה.
ואו..
איפה התור של הממורמרים?

dyarok אמר:
Smurk אמר:
"הפציעות של דולב חזיזה, מחמוד ג'אבר, דניאל סונדגרן, דילן בטובינסיקה וסוף פודגוראנו רק מוכיחות עד כמה העומס על הירוקים היה גדול, אלא שמנגד הדחה מאירופה היום עשויה להשאיר אותם בחצי השני של העונה עם סגל רחב של שחקנים שמשוכנעים שהם צריכים לקבל דקות משמעותיות ולא יקבלו את מבוקשם, מה שעשוי להוביל למרמור."
מקווה שבמועדון לא חיים בסרט שהסגל הזה עמוק ולא צריך חיזוק בינואר

הם כן חיים בסרט.
ג'אבר,וסוף גמרו את העונה +-.
חחזרה של דניאל ודילאן פירושו שמורידים לספסל 2 סותמי חורים ושחקני רוטציה-סק ורז.
נשארנו עם חזרה של חזיזה.
ואו..
איפה התור של הממורמרים?
אולי הממורמרים זה העיתונאים על זה שמאור לא משחק

בוא נקווה שהבוגרים לא יסיימו בתוצאה דומה לזאת של הנוער

Shocking4U אמר:
בוא נקווה שהבוגרים לא יסיימו בתוצאה דומה לזאת של הנוער

וואו, הוציאו עצבים על המשחק הראשון

עם כל הרצון לקחת את הברך של מריו אני מקווה שהשחקנים ירגעו כי הדבר האחרון שחסר לנו זה עוד פצועים וכרטיס אדום

Shocking4U אמר:
עם כל הרצון לקחת את הברך של מריו אני מקווה שהשחקנים ירגעו כי הדבר האחרון שחסר לנו זה עוד פצועים וכרטיס אדום

אם אנחנו מודחים היום, למי אכפת מכרטיס אדום?
מבחינתי, אם כבר מודחים, לגמור את זואאו מריו זה לגמרי ניצחון מהמשחק הזה. כלב מכולב

ההרכב מהאימון המסכם הוא ההרכב שפותח.
מאיר בימין, סק וגולדברג באמצע. שלישיית הקישור האמצעי יחד עם שרי, ופיירו ודוד מקדימה.

עכשיו השאלה המעניינת היא האם משחקים 4-4-2 יהלום עם פיירו ודוד מקדימה, או שממשיכים עם 4-3-3 כששרי ודוד באגפים.
אני מהמר על האופציה השנייה, כדי שיהיו קיצוניים שיסייעו על המגנים של בנפיקה שתוקפים כל הזמן

בפעם שעברה הם גמרו לנו שני שחקנים. שתי ההכשלות אגב היו במחצית המגרש שלנו. רחוק מהשער שלהם.
אם הם מתכוונים לשחק ככה גם היום אני מקווה שניכנס בהם ונשבור להם את העצמות.

Judokan אמר:
מאיר בימין, סק וגולדברג באמצע. שלישיית הקישור האמצעי יחד עם שרי, ופיירו ודוד מקדימה.

עכשיו השאלה המעניינת היא האם משחקים 4-4-2 יהלום עם פיירו ודוד מקדימה, או שממשיכים עם 4-3-3 כששרי ודוד באגפים.
אני מהמר על האופציה השנייה, כדי שיהיו קיצוניים שיסייעו על המגנים של בנפיקה שתוקפים כל הזמן

לא נראה לי ששרי יכול בגילו ומצבו הפיזי לרוץ באגף כל כך הרבה. יותר סביר שהוא ישחק מאחורי החלוצים.

hezildo אמר:
Judokan אמר:

לא נראה לי ששרי יכול בגילו ומצבו הפיזי לרוץ באגף כל כך הרבה. יותר סביר שהוא ישחק מאחורי החלוצים.

באופן די מפתיע, שרי רץ המון על המגרש בכל משחק. הוא שחקן של 11.3 ק"מ למשחק בממוצע בליגת האלופות עד עכשיו. זה המון.
אני לא אומר שהוא צריך לשחק קיצוני על כל האגף, ובהתקפות שלנו לרוב אחד הקשרים ילך לעזור למגן, אבל בהתקפות מסודרות של בנפיקה עמדת המוצא של שרי יכולה להיות בצד ולסייע על המגן

יש פה מישהו שלא משקשק מפחד מהצד הגנה של רז וסק ביחד?

לא משקשק מכלום. מקסימום עוד תבוסה וגמרנו.
אנחנו את שלנו באירופה עשינו וכל דבר נוסף זה בונוס.

Apoc אמר:
לא משקשק מכלום. מקסימום עוד תבוסה וגמרנו.
אנחנו את שלנו באירופה עשינו וכל דבר נוסף זה בונוס.
לא רוצה לקבל תבוסה בבית זה לגמרי יסיים את הקמפיין בטעם קצת חמוץ

כשאני אומר תבוסה אני מתכוון 3/4-0 כמובן לא עוד שביעייה.

Judokan אמר:
hezildo אמר:
Judokan אמר:

באופן די מפתיע, שרי רץ המון על המגרש בכל משחק. הוא שחקן של 11.3 ק"מ למשחק בממוצע בליגת האלופות עד עכשיו. זה המון.
אני לא אומר שהוא צריך לשחק קיצוני על כל האגף, ובהתקפות שלנו לרוב אחד הקשרים ילך לעזור למגן, אבל בהתקפות מסודרות של בנפיקה עמדת המוצא של שרי יכולה להיות בצד ולסייע על המגן

אני מעדיף שהוא לא ישחק באגף ויתאמץ כל כך.
יש לנו עוד 3 משחקים בליגה, אני לא בטוח שהוא יחזיק מעמד בעומס הזה.

אפשר לתת לו מנוחה בטדי משחק הבא, לא יקרה לו ולנו כלום

lemmacantor אמר:
איפה ראיתם שדילן וחזיזה בסגל?
הם שניהם לא בסגל.

החילוף היחיד בקישור מהספסל זה מאור לוי.

סגל לאליפות, אין מילים.

יש משום מה מלא אוהדים של בנפיקה עם צעיפים אדומים ביציע כסף. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה