• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק ההמנון, מח' 6: הקרב על 2.8 וליגה אירופית

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
החלק העצוב זה שאם הם היו צריכים לשים 8 הם היו שמים גם 8. הם פשוט התעללו בנו בדקות האחרונות. זה המחיר של סגל קצר בלי מחליפים בקישור ושחקנים שנטחנים עד שהם נופלים מהרגליים

בדיוק. את העייפות היה אפשר לראות כבר במשחק הקודם. במשחקים האחרונים החל מהדקה ה-55 אנחנו אין לנו כבר מה למכור. שחקנים נופלים מהרגליים.

ברמות האלה כשאתה מגיע לחצי מצב אתה חייב לנצל אותו.
היו לנו במשחק היום לפחות 4 מצבים לגול ואף אחד מהם לא נוצל.
לגבי ההגנה, זה מזכיר לי את העונה שעברה שפלאניץ לא שיחק כמה משחקים ברצף והיתה פאניקה בהגנה עד שהוא חזר... סק וגולדברג לא מספיק טובים לשחק ביחד.
רז מאיר זה בושה לענף, ועל סאן מנחם גם אין צורך להרחיב.

lemmacantor אמר:
אליאור אמר:
lemmacantor אמר:
לא משנה מה היה עושה. הכדורגל שלו לא שווה כלום בלי כושר גבוה ועוד נפלו לו שחקנים חשובים. כדי להתקדם המערכת צריכה להתקדם. להשקיע יותר כסף בשחקנים, להעלות את רמת התוצר המקומי, להעלות את רמת הכושר והרפואה.

בדיוק. אי אפשר שאחד עשר שחקנים יתקדמו בלי שכל המערכת תתקדם ביחד.
אבל - זה לא באמת יקרה. אני חושב שבשנים הקרובות אנחנו נלך אחורה.

לפי העבר כן. כל מה שקשור להנהלה הוא בושה וחרפה גם בתקופת בכר.

גם לפי ההווה אני חושב שזה די ברור. לפחות על פי שאנחנו רואים בקשר להארכות החוזים ולקיץ האחרון.
גם התנאים פה לא מקסימליים - אין ישראלים להביא במקום אלו שיעזבו, ומגבלת הזרים מקשה מאוד.

lemmacantor אמר:
אליאור אמר:
lemmacantor אמר:
לא משנה מה היה עושה. הכדורגל שלו לא שווה כלום בלי כושר גבוה ועוד נפלו לו שחקנים חשובים. כדי להתקדם המערכת צריכה להתקדם. להשקיע יותר כסף בשחקנים, להעלות את רמת התוצר המקומי, להעלות את רמת הכושר והרפואה.

גם לפי ההווה אני חושב שזה די ברור. לפחות על פי שאנחנו רואים בקשר להארכות החוזים ולקיץ האחרון.
גם התנאים פה לא מקסימליים - אין ישראלים להביא במקום אלו שיעזבו, ומגבלת הזרים מקשה מאוד.

lemmacantor אמר:
אליאור אמר:
lemmacantor אמר:

גם לפי ההווה אני חושב שזה די ברור. לפחות על פי מה שאנחנו רואים בקשר להארכות החוזים ולקיץ האחרון.

משחק בזיון. אין מילה אחרת.
בכר כבר היה חייב להפנים שאנחנו לר מסוגלים לשחק בקצב הזה מעבר ל 60 דקות.
נכון שאין לנו ספסל אבל כן צריך לחשוב מה עושים כדי למתוח את המשחק מעבר לדקה 60.
מהדקה ה 50 בערך שחקנים נפלו מהרגליים- הפסידו במאבקים, לא הגיעו לתאקלים, מסירות קצרות מדי.
אצילי היה חייב להכנס כבר במחצית.
היה מקום להכניס את ארד גם בערך באותה הדקה ולו רק בגלל הרגליים הטריות.
הירידה של ג'וש לבעיטות מרחוק איטית מדי.
באחד על אחד אין לו נפח בכלל.
רז הוא חור מהלך- אבד את השחקן מאחוריו 6-7 פעמים.
שון במשחק מזעזע.
יאללה- נקסט, יש ליגה.
וחייבים חיזוק.

היה קמפיין טוב עד 2 המשחקים האחרונים.
2 המשחקים האחרונים השאירו טעם מר.

היום הם פירקו אותנו באגפים, כל הזמן היה להם יתרון שם, וגם הגול השני הגיע משם.
משם השחקנים הרימו ידיים, וספגנו גולים שטותיים, אחד מפאול טיפשי, ו3 מאיבודי כדור חסרי אחריות.

עכשיו חוזרים רק לליגה, ופשוט חובה לקחת אליפות

ירוק זה אני אמר:
היה קמפיין טוב עד 2 המשחקים האחרונים.
2 המשחקים האחרונים השאירו טעם מר.

היום הם פירקו אותנו באגפים, כל הזמן היה להם יתרון שם, וגם הגול השני הגיע משם.
משם השחקנים הרימו ידיים, וספגנו גולים שטותיים, אחד מפאול טיפשי, ו3 מאיבודי כדור חסרי אחריות.

עכשיו חוזרים רק לליגה, ופשוט חובה לקחת אליפות

אין מה לעשות. זה שכר לימוד. השאלה מה עושים עם זה אחר כך.

אליאור אמר:
lemmacantor אמר:
אליאור אמר:

גם לפי ההווה אני חושב שזה די ברור. לפחות על פי מה שאנחנו רואים בקשר להארכות החוזים ולקיץ האחרון.

אם ב - 30 שנה היו באמת יודעים לפתח שחקנים ולא לקנות בכסף המושקע אינספור תארים במחלקות צעירות, אז הייתה לנו סחורה מקומית טובה יותר. כאחת משתי המחלקות הכי עשירות במדינה, מכבי חיפה אחת משתי האחראיות העיקריות על היצע מקומי עלוב. הגיוני לא?

יותר מידי בולט הנחיתות מול קבוצות ברמה הזאת בכל הקשור לכושר גופני ולקצב משחק גבוה לאורך 90 דקות .
על מנת לעשות את קפיצת המדרגה במכבי חיפה צריכים לחשוב איך עושים את ההתקדמות הזאת מה שכמובן יעזור לנו גם בליגה .
קצב אימונים, אימונים יותר ארוכים שיעתיקו ויביאו לכאן ואם השחקנים לא יצליחו לעמוד בקצב הזה אז כנראה שהם לא ראויים לרמה הזאת .
אולי אפילו צריך להתחיל מהנוער .

אין מספיק ישראלים בארץ שמשחקים כדורגל ומספיק מקצוענים כדי לעמוד בקצב אימונים של הקבוצות הגדולות של אירופה.
כשטאלב עבר לפרנקפורט הוא התפרק להם בשנייה שהורידו את הניילונים.
אפילו בקצב הנוכחי יש מקרים כמו ג'אבר שעלה מהלאומית והתפרק.
אם תאורטית היינו עם קצב ואינטנסיביות באימונים של קבוצה אירופאית בכירה, לא היה לנו סגל. בתוך עמנו אנחנו חיים.

Apoc אמר:
אין מספיק ישראלים בארץ שמשחקים כדורגל ומספיק מקצוענים כדי לעמוד בקצב אימונים של הקבוצות הגדולות של אירופה.
אם תאורטית היינו עם קצב ואינטנסיביות באימונים של קבוצה אירופאית בכירה, לא היה לנו סגל. בתוך עמנו אנחנו חיים.

סלייק

Apoc אמר:

מבאס לשמוע את זה כי זה אומר שאנחנו אף פעם לא באמת נוכל להתקדם .

כאלב דוגמא למה בדיוק? סטנדרטים עולים כל הזמן. גם בארץ. לא מקבל את זה שאי אפשר. המועדון צריך לקבוע את הסטנדרט הזה.

lemmacantor אמר:
כאלב דוגמא למה בדיוק? סטנדרטים עולים כל הזמן. גם בארץ. לא מקבל את זה שאי אפשר. המועדון צריך לקבוע את הסטנדרט הזה.
זה משהו שצריך ללמד מהילדים, צריך שיבוא מישהו נורמלי ויהפוך את כל החינוך בכדורגל

בגלל זה אני טוען שלמען השקעה לטווח ארוך צריך את הכסף מהאלופות להשקיע בנוער ובצוות המקצועי ופחות בחיזוקים נקודתיים
גם כי זה צריך להיות חלק מהאופי של המועדון

RakMaccabi31 אמר:
בגלל זה אני טוען שלמען השקעה לטווח ארוך צריך את הכסף מהאלופות להשקיע בנוער ובצוות המקצועי ופחות בחיזוקים נקודתיים
מאז
ושוב אגיד בתגובה - זו לא בעיה של כסף. נשפכים על הנוער סכומים עצומים בכל סטנדרט, סדר גודל של 12-15 מיליון ש"ח ממה שאני זוכר. תוסיף עוד 10 מיליון ש"ח וכלום לא ישתנה.

הבעיה הבנוער כבר שנים היא בעיה של ניהול וגישה. בסכומים שיש פה צריכים להוציא הרבה יותר שחקנים מוצלחים, אבל בפועל מאמנים במחלקות נשפטים על דברים לא נכונים, לא נמדדים על סמך המוכנות של השחקנים שהם מעלים לשנתונים הבאים אלא על פי תוצאות.
אין שום תוכנית שתבטיח פיתוח עקבי של שחקנים לאורך זמן. אין תוכנית להכשרה מסודרת של מאמנים שיעבדו עם הילדים. אין באמת התווית דרך.

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
מאז
ושוב אגיד בתגובה - זו לא בעיה של כסף. נשפכים על הנוער סכומים עצומים בכל סטנדרט, סדר גודל של 12-15 מיליון ש"ח ממה שאני זוכר. תוסיף עוד 10 מיליון ש"ח וכלום לא ישתנה.

הבעיה הבנוער כבר שנים היא בעיה של ניהול וגישה. בסכומים שיש פה צריכים להוציא הרבה יותר שחקנים מוצלחים, אבל בפועל מאמנים במחלקות נשפטים על דברים לא נכונים, לא נמדדים על סמך המוכנות של השחקנים שהם מעלים לשנתונים הבאים אלא על פי תוצאות.
אין שום תוכנית שתבטיח פיתוח עקבי של שחקנים לאורך זמן. אין תוכנית להכשרה מסודרת של מאמנים שיעבדו עם הילדים. אין באמת התווית דרך.

יש ערב גאלה שנתי שבו מחולקים לכולם גביעים ובשביל זה הכל מושקע.

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
מאז

איך אפשר להגיד שיש השקעה בנוער שמסאי דגו הוא המאמן שלה.
לא שמסאי לא בחור טוב או לא מקצועי, אבל ספק אם יש לו תהכשרה המתאימה לכך והנסיון האמיתי ברמו הגבוהות.
זה סתם נראה מהצד כמו מחלקה לחלוקת ג'ובים.

אני מניח שזה דורש מחקר הרבה יותר מעמיק, אבל אינטואיטיבית אני לא חושב שהשקעה נוספת או אחרת בנוער תקדם אותנו עוד מדרגה. הלוואי שאני טועה אבל אלה דברים שמדברים עליהם ברמה הלאומית עשרות שנים. חוץ מזה - בפועל כמה מועדונים באירופה אתם מכירים שמעלים כל שנה שני שחקנים איכותיים לבוגרים?
הלוואי שהיה אפשר לעשות משהו כדי שישראלים לא יחשבו לשחקנים זרים באירופה, ואז השחקם הישראלי יוכל להתקדם גם בקבוצות אחרות ואנחנו נוכל להביא יותר שחקנים זרים. אני חושב שעצם מגבלת הזרים אצלנו יוצרת תחרות לא הוגנת בינינו לבין מדינות אחרות באירופה.

לגבי העתיד - אני די משוכנע שלא נשחזר את ההישג הזה או דומה (ליגה אירופית) מדי שנה או שנתיים, וזה מה שחבל בזה שרק קבוצה אחת יכולה להגיע למפעל רציני באירופה כל שנה. בפועל - הגענו לתקרת הזכוכית של הכדורגל הישראלי השנה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה