lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
לא כשזה שום מול בכר ובכלל גם הפער האיכותי הוא לא ברמה הזו. הקבוצה הנוכחית משחקת בקצב גבוה יותר ובטקטיקה משוכללת יתר וגם לה יש שחקנים מצוינים.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
lemmacantor אמר:לא כשזה שום מול בכר ובכלל גם הפער האיכותי הוא לא ברמה הזו. הקבוצה הנוכחית משחקת בקצב גבוה יותר ובטקטיקה משוכללת יתר וגם לה יש שחקנים מצוינים.
NOSFERATU ZODD אמר:lemmacantor אמר:לא כשזה שום מול בכר ובכלל גם הפער האיכותי הוא לא ברמה הזו. הקבוצה הנוכחית משחקת בקצב גבוה יותר ובטקטיקה משוכללת יתר וגם לה יש שחקנים מצוינים.
גם אם מאמן את מכבי של אז ברווז עם חליפה הם נותנים לסגל של היום 5.
אין לנו היום שחקנים ברמה של יעקובו זוטא פראליה או קטן של השנים האלו.
אם יעקובו לא היה עוזב בינואר של אותה השנה הייתה לנו אליפות קלה.Judokan אמר:NOSFERATU ZODD אמר:lemmacantor אמר:לא כשזה שום מול בכר ובכלל גם הפער האיכותי הוא לא ברמה הזו. הקבוצה הנוכחית משחקת בקצב גבוה יותר ובטקטיקה משוכללת יתר וגם לה יש שחקנים מצוינים.
גם אם מאמן את מכבי של אז ברווז עם חליפה הם נותנים לסגל של היום 5.
אין לנו היום שחקנים ברמה של יעקובו זוטא פראליה או קטן של השנים האלו.
במשחק בודד? יכול להיות - הקבוצה של 2003 ללא ספק הייתה מוכשרת יותר.
לאורך עונה? אני בספק גדול שהקבוצה ההיא גוברת על הקבוצה הנוכחית. לא סתם הקבוצה ההיא איבדה 6 הפרש על צהבת אפורה לחלוטין (ו- 2 הפסדים מתוך 3 מפגשים ישירים).
RakMaccabi31 אמר:רפי כהן דווקא זכור לי לטובה..
מה שלי יותר בלט זה הפסטיבל לפורלאן שהזכיר לי את מה שקטן עשה לאבוחצירא. זה מביך והייתי מוותר על התענוג של פנדל מיותר כזה בצורה כזאת
lemmacantor אמר:RakMaccabi31 אמר:רפי כהן דווקא זכור לי לטובה..
מה שלי יותר בלט זה הפסטיבל לפורלאן שהזכיר לי את מה שקטן עשה לאבוחצירא. זה מביך והייתי מוותר על התענוג של פנדל מיותר כזה בצורה כזאת
אתה טועה. זה היה מהלך גדול. פורלאן שיחרר ניצרה וכבש כמה גולים חשובים בדרך לאליפות. הפנדל נתן לו ביטחון מסוים.
פורלאן היה חלוץ מעולה פשוט הגיע לקבוצה לא נכונה עם תחרות קשה בעמדות שלו. בכלל הגיע בגיל מוקדם מדי בשבילו.
hezildo אמר:זה כבר כאן: צפו בהמנון האלופות בסמי עופר
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=398&docID=412412

hezildo אמר:זה כבר כאן: צפו בהמנון האלופות בסמי עופר
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=398&docID=412412