• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ההמנון

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא כשזה שום מול בכר ובכלל גם הפער האיכותי הוא לא ברמה הזו. הקבוצה הנוכחית משחקת בקצב גבוה יותר ובטקטיקה משוכללת יתר וגם לה יש שחקנים מצוינים.

lemmacantor אמר:
לא כשזה שום מול בכר ובכלל גם הפער האיכותי הוא לא ברמה הזו. הקבוצה הנוכחית משחקת בקצב גבוה יותר ובטקטיקה משוכללת יתר וגם לה יש שחקנים מצוינים.

גם אם מאמן את מכבי של אז ברווז עם חליפה הם נותנים לסגל של היום 5.
אין לנו היום שחקנים ברמה של יעקובו זוטא פראליה או קטן של השנים האלו.

רפי כהן דווקא זכור לי לטובה..

מה שלי יותר בלט זה הפסטיבל לפורלאן שהזכיר לי את מה שקטן עשה לאבוחצירא. זה מביך והייתי מוותר על התענוג של פנדל מיותר כזה בצורה כזאת

NOSFERATU ZODD אמר:
lemmacantor אמר:

במשחק בודד? יכול להיות - הקבוצה של 2003 ללא ספק הייתה מוכשרת יותר.

לאורך עונה? אני בספק גדול שהקבוצה ההיא גוברת על הקבוצה הנוכחית. לא סתם הקבוצה ההיא איבדה 6 הפרש על צהבת אפורה לחלוטין (ו- 2 הפסדים מתוך 3 מפגשים ישירים).

Judokan אמר:
NOSFERATU ZODD אמר:
lemmacantor אמר:

במשחק בודד? יכול להיות - הקבוצה של 2003 ללא ספק הייתה מוכשרת יותר.

לאורך עונה? אני בספק גדול שהקבוצה ההיא גוברת על הקבוצה הנוכחית. לא סתם הקבוצה ההיא איבדה 6 הפרש על צהבת אפורה לחלוטין (ו- 2 הפסדים מתוך 3 מפגשים ישירים).
אם יעקובו לא היה עוזב בינואר של אותה השנה הייתה לנו אליפות קלה.
אז כן גם לאורך עונה היא עדיפה.

RakMaccabi31 אמר:

מה שלי יותר בלט זה הפסטיבל לפורלאן שהזכיר לי את מה שקטן עשה לאבוחצירא. זה מביך והייתי מוותר על התענוג של פנדל מיותר כזה בצורה כזאת

אתה טועה. זה היה מהלך גדול. פורלאן שיחרר ניצרה וכבש כמה גולים חשובים בדרך לאליפות. הפנדל נתן לו ביטחון מסוים.

פורלאן היה חלוץ מעולה פשוט הגיע לקבוצה לא נכונה עם תחרות קשה בעמדות שלו. בכלל הגיע בגיל מוקדם מדי בשבילו.

lemmacantor אמר:
RakMaccabi31 אמר:

אתה טועה. זה היה מהלך גדול. פורלאן שיחרר ניצרה וכבש כמה גולים חשובים בדרך לאליפות. הפנדל נתן לו ביטחון מסוים.

פורלאן היה חלוץ מעולה פשוט הגיע לקבוצה לא נכונה עם תחרות קשה בעמדות שלו. בכלל הגיע בגיל מוקדם מדי בשבילו.

וואלה זוכר שאמרו עליו שהיה פלופ ופוספס, ורק אחרי 2010 עם המונדיאל ואתלטיקו באמת הטביע את חותמו

זה כבר כאן: צפו בהמנון האלופות בסמי עופר

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=398&docID=412412

hezildo אמר:
זה כבר כאן: צפו בהמנון האלופות בסמי עופר

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=398&docID=412412

בעונה שעברה בליגת האלופות דחפו חסויות/פרסומות על ההימנון .
מקווה מאוד שזה לא יהיה מחר .

איזה מוזר זה שהמוזיקה מתחילה חלש כשבקושי שומעים אותו ואז כאילו פתאום קופץ הפיוז לגובהה נורמאלי

חזרה
למעלה