• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הכנות לעונת המלפפונים קיץ 2025

• יוצר הנושא יוצר הנושא Kaka
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כולם מנהלים מקצועיים. ההבדל הוא בעיתוי שקיבלו את הסמכויות.

lemmacantor אמר:
כולם מנהלים מקצועיים. ההבדל הוא בעיתוי שקיבלו את הסמכויות.
אני לא מסכים אתך.

יש הרבה סוגים של "מנהלים מקצועיים" והתפקיד הזה הוא מאוד רחב. אתה חושב שדומיניק פרייס וג'ורדי עושים את אותה עבודה במכבי ת''א?

לדעתי מכבי חיפה מחפשת יותר מנהל טכני מאשר מנהל מקצועי והיא מחפשת יותר יועץ ממנהל.

לדעתי כן. פרייס פחות מבלבל את השכל מקרויף. העניין לא בטייטל, אלא בסמכויות. יועצים בטוח לא צריך. זה התפקיד הכי מיותר בכדורגל, יחד עם מאמן מנטלי.

greenguy אמר:
אני מאוד מקווה שלא ישאירו לנו את איתי מרדכי בטעות.
גם אני מקווה, אבל מגיע לנו...
מאמן שמכבד את עצמו לא יעבוד תחת יעקב שחר

שחר לא עד כדי כך מטומטם בשביל למנות את איתי מרדכי למאמן קבוע

כובע קש אמר:

הוא כן. אין לי ספק שאם בטעות הוא יוציא נקודות ונראה איכשהו טוב זה מה שיקרה.
מקווה לטעות ולראות פה צוות זר ברמה גבוה

greenguy אמר:
כובע קש אמר:

הוא כן. אין לי ספק שאם בטעות הוא יוציא נקודות ונראה איכשהו טוב זה מה שיקרה.
מקווה לטעות ולראות פה צוות זר ברמה גבוה

לא יודע אם יגיע צוות זר, אבל איתי מרדכי בוודאות לא יהיה פה מאמן קבוע

תחת שחר המודל לא היה ולא יהיה כמו אצל ג׳ורדי. זה דורש לשחרר שליטה לחלוטין ולתת אמון מלא באנשי מקצוע לא מקורבים.

השאלה היא אם יביאו מנהל מקצועי שינהל מו״מים ויקבל יותר כוח לנהל את התעדוף בבניית הסגל או שיביאו מישהו שיהיה הלכה למעשה ראש מערך הסקאוטינג והצינור בין הקבוצה לבורד. אני משער לעצמי שיבחרו באופציה ב׳ - חלק עיקרי מהשליטה המקצועית יעבור לעובדיה ושחר. הם כמובן ישאו ביותר אחריות אם הסגל לא יהיה טוב, אבל התקשורת תסייע במקרה של כישלון ותהפוך את המנהל המקצועי והמאמן לשעירים לעזאזל.

ברק.י אמר:
תחת שחר המודל לא היה ולא יהיה כמו אצל ג׳ורדי. זה דורש לשחרר שליטה לחלוטין ולתת אמון מלא באנשי מקצוע לא מקורבים.

השאלה היא אם יביאו מנהל מקצועי שינהל מו״מים ויקבל יותר כוח לנהל את התעדוף בבניית הסגל או שיביאו מישהו שיהיה הלכה למעשה ראש מערך הסקאוטינג והצינור בין הקבוצה לבורד. אני משער לעצמי שיבחרו באופציה ב׳ - חלק עיקרי מהשליטה המקצועית יעבור לעובדיה ושחר. הם כמובן ישאו ביותר אחריות אם הסגל לא יהיה טוב, אבל התקשורת תסייע במקרה של כישלון ותהפוך את המנהל המקצועי והמאמן לשעירים לעזאזל.
אני מסכים עם הרישא אבל לא עם הסיפא.

אכן לדעתי ילכו על המודל השני (אם בכלל) ואז יאשימו את המנהל הטכני שיביאו.

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:

אני מסכים עם הרישא אבל לא עם הסיפא.

אכן לדעתי ילכו על המודל השני (אם בכלל) ואז יאשימו את המנהל הטכני שיביאו.

לזו הייתה כוונתי, שהם יהיו האחראיים בפועל, אבל האשמה כלפי חוץ תהיה על המנהל שיביאו. התקשורת תהיה האמצעי להשפיע על דעת הקהל.

כשרואים איזה שחקנים משחקים בסגל שלנו מבינים איזה פוטנציאל לשיפור יש בכל עמדה על המגרש (כולל עמדת המאמן העונה) ברגע שיעיפו אותם.

איש מקצוע רציני בא ליענקלה ואומר לו אני לא רוצה שקל דמי העברה חוץ ממה שנכנס מרכש, כל הכסף שרצית לתת לי לדמי העברה תתן פיצוי לשחקנים ותשחרר אותי מחוזים.

משחרר את כל ה6 זרים, משחרר חצי מהישראלים.

לא מבין על מה האריכו לסייף חוזה.

Apoc אמר:
כשרואים איזה שחקנים משחקים בסגל שלנו מבינים איזה פוטנציאל לשיפור יש בכל עמדה על המגרש (כולל עמדת המאמן העונה) ברגע שיעיפו אותם.

זה לא כזה פשוט. אנחנו בקלות יכולים למצוא את עצמנו בעוד עונה ועוד עונה של סגל חלש, כמו שהיה כאן במשך עשר שנים.
מזכיר לך שאת העונה הבאה אנחנו מתחילים עם התחייבויות חוזיות למאמן פלוס כל מיני שחקנים הזויים שנרצה להיפטר מהם.

HaifaWave אמר:
Apoc אמר:

זה לא כזה פשוט. אנחנו בקלות יכולים למצוא עת עצמנו בעוד עונה ועוד עונה של סגל חלש, כמו שהיה כטם במשך עשר שנים.
מזכיר לך שאת העונה הבאה אנחנו מתחילים עם התחייבויות חוזיות למאמן פלוס כל מיני שחקנים הזויים שנרצה להיפטר מהם.

לא נעים להגיד אבל זה גרגרים ליד העודף תקציבי שיש לנו בעקבות מכירות והישגים מה5 שנים האחרונות שלא נגעו בהם, משהו כמו 60 מיליון יורו אקסטרה אחרי הורדה של התשלומים לבכר ולזרים שיצטרכו ללכת. רק על פיירו וקורנו סגרנו את כל הרכישות שהיו העונה ואת החוזה של בכר גם.

Apoc אמר:
HaifaWave אמר:
Apoc אמר:

זה לא כזה פשוט. אנחנו בקלות יכולים למצוא עת עצמנו בעוד עונה ועוד עונה של סגל חלש, כמו שהיה כטם במשך עשר שנים.

לא נעים להגיד אבל זה גרגרים ליד העודף תקציבי שיש לנו בעקבות מכירות והישגים מה5 שנים האחרונות שלא נגעו בהם, משהו כמו 60 מיליון יורו אקסטרה אחרי הורדה של התשלומים לבכר ולזרים שיצטרכו ללכת.

התקציב לא השתנה ממש גם אז וכנראה שגם הפעם לא.
ההעפלה לקונפרנס ליג היא קריטית השנה (כמו כל שנה) כדי לשמור על איזון תקציבי כלשהו.

מבחינת סגל כנראה שהכי נכון זה קודם כל ללכת על הבטוח והמוכר. קורנו, בן הרוש וגם גראפי היו צריכים להיות מטרות ראשונות אם שואלים אותי.

אנחנו חייבים לעונה הבאה 2 שוערים חדשים. כיוף מן הסתם לא יכול להיות חלק מהסגל ועל ירמקוב אני לא סומך בשיט

כובע קש אמר:
אנחנו חייבים לעונה הבאה 2 שוערים חדשים. כיוף מן הסתם לא יכול להיות חלק מהסגל ועל ירמקוב אני לא סומך בשיט

מי שרכש את ירמקוב כבר לא במועדון. ככה שאולי באמת הוא גם לא יגיע בסוף.

HaifaWave אמר:
Apoc אמר:
HaifaWave אמר:

לא נעים להגיד אבל זה גרגרים ליד העודף תקציבי שיש לנו בעקבות מכירות והישגים מה5 שנים האחרונות שלא נגעו בהם, משהו כמו 60 מיליון יורו אקסטרה אחרי הורדה של התשלומים לבכר ולזרים שיצטרכו ללכת.

התקציב לא השתנה ממש גם אז וכנראה שגם הפעם לא.
ההעפלה לקונפרנס ליג היא קריטית השנה (כמו כל שנה) כדי לשמור על איזון תקציבי כלשהו.

מבחינת סגל כנראה שהכי נכון זה קודם כל ללכת על הבטוח והמוכר. קורנו, בן הרוש וגם גראפי היו צריכים להיות מטרות ראשונות אם שואלים אותי.

איזה קונפרנס?
משחק ראשון עוד חודשיים כשצריך מנהל מקצועי, מאמן, 6-8 שחקנים חדשים בערך, להעיף 5-6 שחקנים, מחנה אימון...
בנוסף לכל החורים בסגל גם סבע גמר פה, אז צריך גם קשר 10.

הגישה לעונה הבאה צריכה להיות שחרור של כמה שיותר שחקנים, בעיקר הזרים.

"השלד" הזה והשחקנים הנוכחיים לא יובילו את מכבי חיפה לשום מקום.

אני לא תמיד בעד לזרוק את כולם ולהגיד שכולם גרועים אבל גם השלד שיצא ממרקו לפני העונה של בכר היה מורכב משחקנים הרבה יותר טובים ועם אופי (ג'וש, נטע, שרי, חזיזה, רוקאביצה)

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה