ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Kaka אמר:רוני לוי מועמד=רן בן שמעון מועמד
יש סיכוי לקבל את נומה קאליו בקונפרנס?רק מכבי אמר:רוני דוחף את עצמו. בכל דרך אפשרית.
והוא גם חבר טוב של רפאלוב.
בכל מקרה, זה לא תקין שקבוצה בשלב שכבר צריכה להכין את העונה הבאה צריכה להתחיל סבבי מינויים.
אין מצב שיגיעו כאן מוכנים לאירופה.
רק מכבי אמר:רוני דוחף את עצמו. בכל דרך אפשרית.
בכל מקרה, זה לא תקין שקבוצה בשלב שכבר צריכה להכין את העונה הבאה צריכה להתחיל סבבי מינויים.
זה יסתיים בירידת ליגה.. לפחות לרדת בצורה מכובדת ולא עוד לפני שמתחיל הפלייאוףGanjot אמר:רק מכבי אמר:רוני דוחף את עצמו. בכל דרך אפשרית.
לא צריך להגיע מוכנים לאירופה, צריך להגיע מוכנים לפלייאוף התחתון אחרת זה יסתיים בירידת ליגה.
אוהדי באר שבע זרקו אותו מהמועדון כשהם רצו לאליפות כי הכדורגל היה סרטן בעיניים. פה האוהדים כבר במילא שונאים אותו, מה אתה חושב שיהיה כאן?silvas אמר:רוני לוי מאוד מושמץ, אבל לדעתי הוא אחד המאמנים הטובים בארץ.
תמיד יודע להעמיד קבוצה גם עם חומר פחות טוב.
הבעיה שלו זה יחסי אנוש. אם היו לו יחסי אנוש של אברם גרנט, הוא היה מאמן אדיר.
לא מאמין שהוא יחזור שוב, אבל אני כן הייתי שמח לראות אותו בקבוצה.
מצד שני, האוהדים יעשו לו את המוות, אז לא יודע אם כדאי.
silvas אמר:רוני לוי מאוד מושמץ, אבל לדעתי הוא אחד המאמנים הטובים בארץ.
תמיד יודע להעמיד קבוצה גם עם חומר פחות טוב.
הבעיה שלו זה יחסי אנוש. אם היו לו יחסי אנוש של אברם גרנט, הוא היה מאמן אדיר.
לא מאמין שהוא יחזור שוב, אבל אני כן הייתי שמח לראות אותו בקבוצה.
מצד שני, האוהדים יעשו לו את המוות, אז לא יודע אם כדאי.
Kandaurov אמר:לא אפול מהכיסא אם השם של עומר פרץ יעלה. הזקן כבר הוכיח שהוא מסוגל לזה.
Hulk אמר:אין פה אף מאמן מלבד ברדה שראוי למכבי חיפה.
ליצחקי יש רעיונות התקפיים מעניינים אבל עדיין מאוד בוסרי ולא יודע להעמיד קבוצה הגנתית.
צריך שליאור ינצל את הקשרים שלו בבלגיה הוא היה מעורבב שם עם הרבה מאמנים ברמת שיחות טקטיות.
Hulk אמר:אין פה אף מאמן מלבד ברדה שראוי למכבי חיפה.
ליצחקי יש רעיונות התקפיים מעניינים אבל עדיין מאוד בוסרי ולא יודע להעמיד קבוצה הגנתית.
צריך שליאור ינצל את הקשרים שלו בבלגיה הוא היה מעורבב שם עם הרבה מאמנים ברמת שיחות טקטיות.
צחוק צחוק לא לוקח את קומפאני למכבי אוברייטד עצוםKandaurov אמר:Hulk אמר:אין פה אף מאמן מלבד ברדה שראוי למכבי חיפה.
קומפני בדיוק לקח אליפות עם באיירן, לא חושב שהוא ירצה לבוא אלינו![]()