• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הכנות לעונת המלפפונים קיץ 2025

• יוצר הנושא יוצר הנושא Kaka
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
אם אתם רוצים לדעת איזה שמות תשמעו שמועמדים למכבי חיפה
תסתכלו על המאמנים של רפאלוב בבלגיה

אין סיכוי שאחד מהם יגיע, שחר לא רוצה מאמן זר.

Shocking4U אמר:

כריסטוף דאום בטוח לא יבוא

silvas אמר:
רוני לוי מאוד מושמץ, אבל לדעתי הוא אחד המאמנים הטובים בארץ.
תמיד יודע להעמיד קבוצה גם עם חומר פחות טוב.
הבעיה שלו זה יחסי אנוש. אם היו לו יחסי אנוש של אברם גרנט, הוא היה מאמן אדיר.
לא מאמין שהוא יחזור שוב, אבל אני כן הייתי שמח לראות אותו בקבוצה.
מצד שני, האוהדים יעשו לו את המוות, אז לא יודע אם כדאי.

רוני לוי יודע להעמיד קבןצה כשהוא אנדרדוג- לא בכדי משחק השיא שלו בקריירה היה נגד צסקא מוסקבה.
כשהקבוצה שולטת בכדור- כמו ברב משחקי הליגה הוא נוראי- הקבוצה מניעה כדור לרוחב בלי רעיונות, חילופים מהבית בנוהל בדקה 77 ויחסי אנוש נוראיים.

lemmacantor אמר:
Shocking4U אמר:

כריסטוף דאום בטוח לא יבוא
תשמע מאמן מת מתאים למועדון מת

dyarok אמר:
silvas אמר:

רוני לוי יודע להעמיד קבןצה כשהוא אנדרדוג- לא בכדי משחק השיא שלו בקריירה היה נגד צסקא מוסקבה.
כשהקבוצה שולטת בכדור- כמו ברב משחקי הליגה הוא נוראי- הקבוצה מניעה כדור לרוחב בלי רעיונות, חילופים מהבית בנוהל בדקה 77 ויחסי אנוש נוראיים.

ומה עם הקדנציה הכושלת שלו בב״ש?
אי אפשר היה לצפות בהם, זה היה אנטי כדורגל עד שהקהל שם איבד סבלנות ושלח אותו הביתה.

dyarok אמר:
silvas אמר:

וגם התנכלות לשחקנים צעירים ובכלל עיוורון צעירים.

גולדשטיין מפרסם ששוקלים למנות צוות זר

התחילה עונת החרטוטים של התקשורת.

Kaka אמר:
גולדשטיין מפרסם ששוקלים למנות צוות זר

התחילה עונת החרטוטים של התקשורת.
זאת השאיפה, יעקב שחר מחפש צוות שיהיו מספיק יס מנים שלו ולא יאתגרו אותו

הכישלון רשום על אלברמן ובכר חד וחלק.
יחד עם זאת, עכשיו מי שלא יביאו יהיה הימור, הסיכוי לבנות פה משהו נורמלי קלוש.
אני לא רואה איך צוות זר יידע להעמיד פה סגל ראוי וגם אם זה יהיה משהו נוסח רפאלוב ומאמן ישראלי, לא רואה אותם מעמידים סגל ראוי.

רק בחברת קדישא ההצלחה מובטחת. שוב, אם רוצים להוכיח את הנקודה שמכבי חיפה לא בנויה לזרים, אז כמובן שהם יוכיחו אותה.

צנציפח אומר שיענקלה מעוניין רק במאמן זר.

כל עוד מנהל מקצועי סגור אין טעם לשחרר/להביא שחקנים.
זה כמובן מה שיהיה

Daniel123 אמר:
בינתיים ליאור ברקוביץ' כבר מריץ את דוד שלו.
מעדיף את רוני לוי מחצית אחת וברק יצחקי מחצית שנייה ולא את ניר ברקוביץ'

מרצל ליצ'קה בדיוק התפנה. לקח אליפות בבלארוס ופספס ברגע האחרון אליפות רוסיה אשתקד.

כובע קש אמר:
רוני לוי עובד חזק בשביל לקבל את המשרה

אגב לא מבין למה. האוהדים יעשו לו את המוות משנייה ראשונה. למה הוא צריך את זה? הכי טוב עבורו להשאר אצל הג'ריקנים.

הימורים אחרי הפיטורים של גל ובכר:
- השוערים יהיו ירמאקוב וכיוף בלי היררכיה ברורה ועם נכונות לדחוף את כיוף כשוער ראשון דרך אתרוג שלו וביקורות תקשורתיות כלפי ירמאקוב. בעקבות זה, העמיד מביניהם יתפוס את חולצת ההרכב, אולי מאוחר מדי, ולא בטוח שיהיה טוב מספיק כי יהיה עליו הרבה לחץ.
- פדראו הפצוע יישאר וגולדברג גם. את סק, לצערי, יחפשו לשחרר ולהביא במקומו אדם ״נוח״ יותר. סירוטה יפול במו״מ ויחליטו להריץ במקומו כבלם שמאל מחליף את עיסאת או לנס (אם יחתום על חוזה).
- יחליפו את נסימבה בקורנו רק אם יעשה מהלכים ברורים כדי שישחררו אותו בסכום נמוך. בלי זה, יחפשו אלטרנטיבות בעלות נמוכה יותר. לצד ימין יחפשו ישראלי במחיר הנמוך ביותר מבין לוי, ג׳אבר ובן הרוש, למרות שכולם יהיו יקרים. אלימלך וסייף ימשיכו כמחליפים.
- בקישור ינסו את נטע שלא ירצה לחזור. ירין לוי יירד מהפרק מסיבות כלכליות. ג׳אבר ימכר. ירוצו עם עלי, אזולאי ושניהם מארזי, חרמש וקאסה, כשינסו להביא עוד קשר זר. הקישור יקרוס או כי הקשר הזר יהיה פלופ או בגלל עומק.
- בקישור ההתקפי, שניים לפחות מסבע, קינדה ורפאלוב ייצאו מהסגל. ילכו על כנעאן או יונה במקום ואולי גם יבטיחו לבן שימול מקום בסגל כדי שיאריך חוזה.
- בכנפיים ימשיכו עם נהואל וסברינה. סביב חזיזה יהיו כותרות אבל ישאר. ינסו להריץ בכוח את חלאיילי. חג׳ג׳ יישאר כפוסטר ואולי יביאו פלסטר ישראלי כי לנהואל ייקח זמן לחזור.
- בחוד דין יאריך חוזה. מלמד יישאר ובמקום ריקרדיניו ישאירו את דהן כחלוץ שלישי, מה שכמובן לא יחזיק והוא ימחק מהרוטציה אלא אם אחד האחרים ייפצע.

האכזבה: יהיה חלון בלי הרבה שינויים ויורגש שהמערכת לא מאוזנת.
ההייפ: ידברו על הזר-שניים החדשים שיגיעו ועל ה-10 שיגיע ושוב חלק מקהל יהיה מאוהב ברעיון של סגל עם שחקני בית ושחקנים צעירים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה