• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הכר את היריבה - הכוכב האדום, האלופה האחרונה ממזרח אירופה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בוקארי וקטאי יעשו לנו הרבה צרות.
מקווה שג'וש יהיה בשיאו כי הם אוהבים גם לבעוט מרחוק וזה חולשה גדולה של הקישור ההגנתי שלנו שלא יודע לסגור את ה16.

Apoc אמר:
מקווה שג'וש יהיה בשיאו כי הם אוהבים גם לבעוט מרחוק וזה חולשה גדולה של הקישור ההגנתי שלנו שלא יודע לסגור את ה16.

מקווה שלפחות במשחק הזה נטע לביא לא יהיה על תקן מלווה .

Apoc אמר:

דיברנו על זה יורם

יעלה או לא יעלה, יוכין צדק לגבי סטנקוביץ'. נראה לי הוא יותר מהחבר'ה של אלישע וסולשיאר. יש לו יכולת אישית והוא רוכב עליה. במיוחד בוקארי זה שחקן שמאוד מייצג את זה.

הם קבוצה איכותית אין בכלל ספק ומבחינתם התוצאה לא נוראית בכלל.
בבית הם יבואו ללחוץ ואנחנו נצטרך לעקוץ במתפרצות. במהפך שלהם היה 25 דק שהם הראו דומיננטיות מוחלטת עלינו מה גם שפה יש לחות שמקשה עליהם.
בוקרי שחקן מצויין הלוואי שלא יהיה כשיר לגומלין ונתפלל לנס לגבי פיירו
מעניין איך הקבוצה תתמודד במשחק חוץ קשה ביותר. מה שלא יהיה אני גאה בשחקנים והצוות על קבוצה שכיף לראות.

הייתי אומר אפילו שבוקארי השחקן הכי מרכזי שלהם, אם להניח שהמאמן בונה על יכולת אישית במידה רבה.

כמו שפיירו פצוע אצלנו, בוקארי יצא עם פציעה אצלם. אפשר לקוות שהוא לא יהיה כשיר לגומלין.

בכל מקרה כיף לראות איך עלינו על קבוצה איכותית באמת ברוב הפרמטרים במגרש.
אבל לצערי לא רואה סרט שנעלה בסוף מהר הגעש בבלגרד. משחק סופר קשה, שגורם לי מאוד לא להבין למה השחקנים הלכו אחורה בשיא המומנטום עם שער יתרון במקום ללחוץ על הרביעי שייתן פור סופר משמעותי לגומלין

כי אי אפשר לשחק בקצב רצחני 90 דקות. כולם היו קונים את התוצאה הזו. לא קופחנו. לפיראוס באנו ב 1:1.

הם חזקים מאוד מהקישור ומעלה. הגנתית הם פגיעים ואפשר לנצח את זה. בוקארי זה שחקן שאנחנו לא מסוגלים להתמודד איתו, לא מאשים אפילו אף שחקן זה באמת כמה רמות מעלינו מבחינת מהירות, דריבל ופיזיות. הם מאוד מסוכנים בהתקפה, כשהם השתלטו על המשחק הרגשת שבכל רגע נתון הם יכולים לתת שער. הם נפגעו משמעותית מבחינת איכות כשבוקארי וקטאי יצאו. הולך להיות קשה בקטע מטורף בבלגרד, גול מוקדם שלהם והלך עלינו.

בוקארי יהיה כשיר לגומלין.
כל התקפה שלהם הם נתנו לו כדור באגף והוא עשה בנו שמות. גם קטאי הזה שחקן אחושילינג. נצטרך לתת אקסטרה תמיכה להגנה באגפים ולשחק מאוד זהיר והגנתי.

מזיינים תמוח יותר מידי שם על הקהל שלהם, אפשר לחשוב שהקהל משחק גם ככה הם יושבים בכלל 10 ק"מ מהדשא .
בפלייאוף עונה שעברה הם פגשו את שריף, המולדובים הוציאו בבלגרד תיקו וניצחו 1:0 בבית והדיחו אותם .
הקהל זה לא מה שצריך להדאיג אותנו שם .
הרבה תלוי אם פיירו ישחק, אם הוא לא כשיר אין מה לטוס בכלל הוא כל ההתקפה שלנו .
רוקאביצה ודוד לידו זה נראה כמו 3 רמות מתחת .
בסופו של דבר אני גם לא מאמין שנעלה כי ההתקפה שלהם איכותית מידי והקצב משחק שלהם ברמה של ליגת אלופות .

Apoc אמר:
כל התקפה שלהם הם נתנו לו כדור באגף והוא עשה בנו שמות. גם קטאי הזה שחקן אחושילינג. נצטרך לתת אקסטרה תמיכה להגנה באגפים ולשחק מאוד זהיר והגנתי.

קראתי שהוא יבדק בבלגרד. מאיפה לך שהוא ישחק בגומלין?

אליאור אמר:
Apoc אמר:

קראתי שהוא יבדק בבלגרד. מאיפה לך שהוא ישחק בגומלין?

קראתי שהוא אמר אחרי המשחק שהוא כשיר לחלוטין ושהוא יצא בגלל רגישות ולא רצה להסתכן

זה שהשחקן אומר אחרי המשחק שהוא כשיר לא אומר כלום.
גם שרי אמר שהכל טוב אחרי לימסול ובסוף לא התאמן יומיים.

lemmacantor אמר:
כי אי אפשר לשחק בקצב רצחני 90 דקות. כולם היו קונים את התוצאה הזו. לא קופחנו. לפיראוס באנו ב 1:1.

לא קשור לקצב רצחני. היה לנו מומנטום אדיר לצידנו, בצד שלהם יצאו שני השחקנים הכי מסוכנים (קטאי ובוקארי).

הרי ההזדמנות הכי טובה שלנו לעלייה היא משחק הבית. היה צריך לתת את האקסטרה כדי לחפש את ה4-2 פה.
יתרון של גול זה סופר שביר לגומלין בבלגרד

בסדר, אבל לא היינו שווים פה תוצאה נוחה יותר. זה הישג מעולה שניצחנו.

אם נודח, זה שניצחנו את המשחק הראשון לא יהיה שווה כלום למעט הקוריוז הנחמד והידיעה שאנחנו ברמה של הקבוצות האלה.

בסוף אלה שני משחקים וככה צריך להתייחס אליהם - ואנחנו היינו צריכים לשאוף לשים את עצמנו במקדמה הכי טובה לגומלין

lemmacantor אמר:
בסדר, אבל לא היינו שווים פה תוצאה נוחה יותר. זה הישג מעולה שניצחנו.
כן אני מסכים אתך. לא הצלחנו להיות "שווים" יותר מניצחון בהפרש של שער אחד במשחק הזה.

צריך לזכור שגם הגול שיוויון שלנו היה יחסית מקרי וזה החזיר אותנו למשחק זה היה משחק של מומנטומים מטורפים והרבה מזה כי שתי הקבוצות שיחקו בקצב גבוה ופתוח.
משחק שונה לגמרי בבלגרד

לא יודע מה יהיה בגומלין ואיך הדו קרב הזה יסתיים.
אבל אפשר וצריך להרגיש גאווה גדולה על הצורה בה שיחקנו ועל התוצאה שהשגנו מול קבוצה מאד איכותית שנמצאת בכושר טוב.
בהרבה פרמטרים שבעבר היינו מאד נחותים- כמו מאבקים פיזיים, משחק ראש- התמודדנו איתם מאד יפה ובחלקם אף עלינו עליהם.
הבקענו שערים יפים תוך כדי משחק, לחצנו אותם בחלקים גדולים.
ואללה- אנחנו יכולים להתמודד עם קבוצות ברמה הזאת.

לגבי ההמשך, אני מאד מתלבט מה עדיף לנו- להיות מתוסכלים בצמפיונס או להתמודד יפה בליגה האירופית.
בסוף אם רוצים ניקוד אז 1-2 נק בצמפיונס לא יוסיפו לנו הרבה.
גם בליגה האירופית אנחנו יכולים לקבל בית מוות- אבל בכל זאת סיכוי יותר טוב לקבל קבוצות שנוכל להתמודד איתן.

חזרה
למעלה