• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

הכר את היריבה - הכוכב האדום, האלופה האחרונה ממזרח אירופה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:
מה שמלחיץ פה הוא שהוא צהוב מהשעיה לגומלין, ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם נצטרך לשחק עם ינון אליהו במשחק מכריע על ליגת אלופות...

מתאר לעצמי שבמקרה כזה נעבור לשלושה בלמים וחזיזה יהיה בימין, הבעיה שגם הוא בסכנת צהובים

תחליף את ינון אליהו בארד או רמי גרשון, זה לא נהיה פחות מלחיץ

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Judokan אמר:
מה שמלחיץ פה הוא שהוא צהוב מהשעיה לגומלין, ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם נצטרך לשחק עם ינון אליהו במשחק מכריע על ליגת אלופות...

מתאר לעצמי שבמקרה כזה נעבור לשלושה בלמים וחזיזה יהיה בימין, הבעיה שגם הוא בסכנת צהובים

תחליף את ינון אליהו בארד או רמי גרשון, זה לא נהיה פחות מלחיץ

מה דעתך על רז שחנק את סיניסטרה?

א. שאם רז היה כשיר הייתי הרבה פחות מוטרד. אבל הוא לא, אז מה הקשר.

ב. רז לא "חנק" את סיניסטרה, אבל אחלה היסטוריה רוויזיוניסטית.
זו הייתה חניקה טקטית של בכר שעלה שם עם ארבעה קשרי אמצע במערך לא סימטרי, כדי שהם יוכלו כל הזמן לחפות ולסייע באגפים.

מה? אין עוררין על התפקיד של בכר במשחק הזה. אבל רז גם חנק וגם חרך את האגף שם התקפית
נתן משחק אירופאי

רציתי לשאול היפוטית, זה גם לא בדיוק שהגבת למה שהתייחסתי, סתם חזרת על מה שאמרת עם ינון אליהו. ואני מסכים איתך לגביו.. אין לו עדיין דקה אחת בירוק

עוד כשעה הם עולים למשחק ליגה ביתי.
המאזן שלהם עד כה בבית העונה הוא 4 ניצחונות מתוך 4 משחקים ( אחד באירופה, שלושה בליגה ). הפרש שערים 20-0.

טוב לנו שהם משחקים על מוד אמטאור עד עכשיו. ככה קשה יותר לגלות חולשות של עצמך.

1-0 לכוכב על ווזדובאץ משער של מיודענו אלכסנדר פשיץ

SaTla אמר:
Shocking4U אמר:
2-0 לכוכב האדום. בוקארי הכובש
הם חוגגים שם בליגה
גם באירופה הם חגגו בינתיים. אמנם היריבות בליגה לא בשמיים. היום הם נגד קבוצה יותר טובה משאר הקבוצות שהם שיחקו נגדם עד עכשיו והם מובילים 2-0 מדקה 8.

מבחינת כושר וביטחון גם אם זה נגד יריבות לא משהו הם מגיעים בכושר מפחיד. 5 ניצחונות בליגה (בהנחה שינצחו היום) ו2 ניצחונות באירופה והפרש שערים כרגע של 19-1 בליגה ו 7-0 באירופה.

הם שיחקו נגד אחת הנמושות של מוקדמות הצמפיונס העונה שעשו נומא קאליו לקלוז'

מבין את הזלזול בפיוניק וגם את הטענות על שחיתות בליגה הסרבית אבל לא הייתי מבטל את הניצחונות והיכולת שלהם. הם עדיין קבוצה מאוד טובה ומאוד מסוכנת. הם הקבוצה (דגש על קבוצה ולא יחידים) הכי קשה וטובה ששיחקנו נגדו עד כה במוקדמות בפער משמעותי

מה המטרה שלכם, לעמוד את העוצמה שלהם?

ממשחקים כאלה אפשר להבין איך הם משחקים, זה יותר רלוונטי

Shocking4U אמר:
SaTla אמר:
Shocking4U אמר:
2-0 לכוכב האדום. בוקארי הכובש
הם חוגגים שם בליגה
גם באירופה הם חגגו בינתיים. אמנם היריבות בליגה לא בשמיים. היום הם נגד קבוצה יותר טובה משאר הקבוצות שהם שיחקו נגדם עד עכשיו והם מובילים 2-0 מדקה 8.

מבחינת כושר וביטחון גם אם זה נגד יריבות לא משהו הם מגיעים בכושר מפחיד. 5 ניצחונות בליגה (בהנחה שינצחו היום) ו2 ניצחונות באירופה והפרש שערים כרגע של 19-1 בליגה ו 7-0 באירופה.
“קבוצה יותר טובה” ועדיין הם בדרך לניצחון 13 ברציפות מול הקבוצה הזאת, לא איבדו מולם נקודה למעלה מ5 שנים.
איזו ליגה משעממת, מסכנים האוהדים שלהם.

בעונה שעברה לפרטיזן לא הספיקו 97 נקודות כי הכוכב האדום צברו 100.

שנה שעברה שיחקו בשלב הבתים של האירופאית מול לודוגורץ. בשני המשחקים ניצחו 1-0.
צ׳יבוטה פתח במשחק הראשון, ועלה מהספסל בשני.

חזרה
למעלה