ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Daniel123 אמר:היחס שנתנו לנו בווינר לא משאיר מקום לאופטימיות
Daniel123 אמר:היחס שנתנו לנו בווינר לא משאיר מקום לאופטימיות
Judokan אמר:Daniel123 אמר:היחס שנתנו לנו בווינר לא משאיר מקום לאופטימיות
תחפש שנייה מה היה היחס שנתנו בווינר במשחק שלנו ביוון
חזיזוש אמר:הראיון של ורד בערוץ הספורט החזיר אותי 12 שנה אחורה לפנדלים הטראומטים מול גנק, והוא סיפר שם שזה היה הרגע הכי קשה בקריירה שלו והיה קשה לקום מזה. מעניין כמה טרגדיות ספורטיביות כאלו משפיעות על שחקנים וקבוצה להמשך העונה וכמה זה קשור לשנים המזוויעות שבאו אחרי הפנדלים האלו
Shocking4U אמר:יש איזה טעות בתקשורת כאילו פאבקוב המלך שערים שלהם עומד לעזוב לאמירויות. מדברים בכלל על חלוץ אחר שלהם Ohi Omoijuanfo והוא בסוף לא עוזב.
gargy אמר:Shocking4U אמר:יש איזה טעות בתקשורת כאילו פאבקוב המלך שערים שלהם עומד לעזוב לאמירויות. מדברים בכלל על חלוץ אחר שלהם Ohi Omoijuanfo והוא בסוף לא עוזב.
נקווה שזו גם אותה טעות אצלנו ושמדובר בכלל באורי דהן שמועמד לאל אהלי ושהוא בסוף כן יעזוב
תשמע זה באמת לא שפוי. כל הבטן שלי מתהפכת כל היום בלי הפסקה רק רוצה להיות כבר אחריApoc אמר:רק כשאתה מגיע למעמד הזה אתה מבין כמה שכדורגל זה דבר שלא בריא לנפש
Shocking4U אמר:תשמע זה באמת לא שפוי. כל הבטן שלי מתהפכת כל היום בלי הפסקה רק רוצה להיות כבר אחריApoc אמר:רק כשאתה מגיע למעמד הזה אתה מבין כמה שכדורגל זה דבר שלא בריא לנפש
אם אתה רוצה לשחק בליגת אלופות אז תתרגלKevinDurant אמר:צריך לאסור משחקים בשעה 2200, אי אפשר לחכות עד אז
אני כל כך בלחץ ששקלתי לקחת כדור שינה ולהתעורר אחרי המשחק מרוב שאני דואג מה יהיה אבל אני יודע שאני לא אסלח לעצמי על זהDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:תשמע זה באמת לא שפוי. כל הבטן שלי מתהפכת כל היום בלי הפסקה רק רוצה להיות כבר אחריApoc אמר:רק כשאתה מגיע למעמד הזה אתה מבין כמה שכדורגל זה דבר שלא בריא לנפש
גם שלי, הלוואי שהיה לי אתה האומץ לא לצפות ולפתוח ב 12 בלילה רק בשביל לראות כמה נגמר .
לא לבעלי לב חלש המשחק הזה לגמרי .
Shocking4U אמר:אם אתה רוצה לשחק בליגת אלופות אז תתרגלKevinDurant אמר:צריך לאסור משחקים בשעה 2200, אי אפשר לחכות עד אז