• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
בסוף חתם במוליכת טבלה ירוקה אחרת
Alexander-Jeremejeff-WEB-copy-1024x683.jpg

בן דור מדווח שמחפשים קשר יהודי. אפוק אתה חייב לפתוח נושא סקאוטינג

אחרי ששלוש עיתונאים כתבו על גוני הבנתי שזה סגור.

החלון יסוכם ב-
זערורה, כיוף, גוני וזרגרי

Liberman אמר:

החלון יסוכם ב-

יא נביא זעם!
אני בוחר באופטימיות של קאקא לגבי קשר התקפי, כדי שישבר הלב רק בסוף החלון

Smurk אמר:
בן דור מדווח שמחפשים קשר יהודי. אפוק אתה חייב לפתוח נושא סקאוטינג

לא יודע מה כולכם הפכתם אותי לנציג של הסוכנות היהודית בפורום
אני יודע לעשות סקאוטינג על זרים, אין לי מושג למי אין עורלה ולמי יש

את היהודים שאני כן מכיר כבר רשמתי, אין יותר מדי כאלה בעולם ואפילו פחות בספורט ואפילו פחות בליגות בכירות
הלוואי היו יכולים לפתות איכשהו את אברג'יל מהליגה הצרפתית למרות שאני בספק ששחקן שיכול לשחק שם יבוא לפה מבחירה
יש גם את לדרמן מהליגה הפולנית אבל כידוע הוא נפצע לתקופה ארוכה מאוד ולא בטוח שיחזור ממנה אותו שחקן

Liberman אמר:

החלון יסוכם ב-

אל תמהר לסגור את גוני פה
לא הצליחו להביא אותו בקיץ למרות שרצו, לא פוסל שגם בינואר לא יצליחו להביא אותו כי הפועל ירושלים גם ככה יקבלו 300 אלף יורו אם החוזה שלו יסתיים לפי הדיווחים בתקשורת על דמי ההשבחה הצפויים.

מריח לי שזה סגור
זה גם תואם את סכום העברה שקיבלנו פחות או יותר על נטע
זאת עסקה קלאסית שלמכבי

מה כבר השתנה לעומת ספטמבר כשלא הצליחו להחתים את נאור?
פתאום הוא כן יהיה שווה 600-700 אלף יורו שהפועל ירושלים דורשת, חצי עונה לפני תום חוזה?

לא רואה את זה קורה.

הדיווח של בן דור זה בדיחה. כאילו ממש עכשיו נזכרו לחפש קשרים יהודיים וזה לא משהו שקורה בכל מקרה כבר תקופה במחלקת הסקואטינג.

ואני מצטרף לאפוק שלא הייתי חותם שזרגרי יהיה פה בסוף. הפועל ירושלים זה לא מועדון עם חשיבה של מועדון קטן טיפוסי והם לא ירוצו לשחרר לך אותו באמצע עונה שיכולה להיות עונת שיא שלהם עם אופציה ריאלית אפילו להגיע למקום שמוביל לאירופה תמורת סכומים זעומים. בוא נראה את יענקל’ה משלם 800 אלף דולר על שחקן שבקיץ יעזוב בחינם

חחחחח מי יבקש 800 אלף דולר על גוני נאור בינואר, איפה אתם חיים

Shocking4U אמר:
הדיווח של בן דור זה בדיחה. כאילו ממש עכשיו נזכרו לחפש קשרים יהודיים וזה לא משהו שקורה בכל מקרה כבר תקופה במחלקת הסקואטינג.

ואני מצטרף לאפוק שלא הייתי חותם שזרגרי יהיה פה בסוף. הפועל ירושלים זה לא מועדון עם חשיבה של מועדון קטן טיפוסי והם לא ירוצו לשחרר לך אותו באמצע עונה שיכולה להיות עונת שיא שלהם עם אופציה ריאלית אפילו להגיע למקום שמוביל לאירופה תמורת סכומים זעומים. בוא נראה את יענקל’ה משלם 800 אלף דולר על שחקן שבקיץ יעזוב בחינם

הוא לא יעזוב בחינם, יצטרכו לשלם עליו דמי השבחה של באזור המיליון שקל.

נכון לשעה זאת לסבע אין שום הצעה מלבד אנחנו, אם בשבוע הבא לא יהיו לו גם הצעות אני חושב שגם בעסקה הזאת יהיה התפחתחות חיובית.

KevinDurant אמר:
חחחחח מי יבקש 800 אלף דולר על גוני נאור בינואר, איפה אתם חיים

אתה נואש לקבל את השחקן מהם באמצע העונה. בלעדיו לא בטוח שהם מגיעים לפלייאוף העליון.
בקיץ הם כנראה צופים ממילא לקבל עליו סדר גודל של 250 אלף יורו דמי השבחה אחרי שהוא הגיע אצלם לנבחרת ומקבל עניין מקבוצה כמונו.

אין עליהם שום לחץ למכור אותו עכשיו, ופלייאוף עליון שווה להם הרבה יותר מאיזה 200 אלף יורו.

אז כן, אני לא רואה אותם מורידים עכשיו את תג המחיר לעומת ספטמבר. יש לך בדיוק 0 קלפי מיקוח מולם.

Nirgreen אמר:
נכון לשעה זאת לסבע אין שום הצעה מלבד אנחנו, אם בשבוע הבא לא יהיו לו גם הצעות אני חושב שגם בעסקה הזאת יהיה התפחתחות חיובית.

התפתחויות חיוביות מול סבע זה שהוא יבחר לחתום במקום אחר.
הרכש הכי גרוע שאנחנו יכולים לעשות. יקר, לא מתאים לשיטה, תופס מעצמו כוכב ולא מסתדר בחדר הלבשה.

Judokan אמר:
Nirgreen אמר:

התפתחויות חיוביות מול סבע זה שהוא יבחר לחתום במקום אחר.
הרכש הכי גרוע שאנחנו יכולים לעשות. יקר, לא מתאים לשיטה, תופס מעצמו כוכב ולא מסתדר בחדר הלבשה.

סבג וגוני נאור זה אחלה חלון
יחד עם ג'אבר שחוזר בקרוב קורנו וג'וש הסגל כבר הרבה יותר שלם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה