ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כרמליסט ירוק אמר:מה זה ״לא שווה״? אם הוא לא יהיה אצלך הוא יהיה אצל היריבה הכי גדולה שלך. אם היו רוצין למנף את ליגת האלופות לשליטה בליגה זאת בדיוק הדרך, אבל היו צריכים לחשוב על זה בקיץ, עכשיו זה אבוד כי הוא יהיה שם ולנו יהיה את גוניKaka אמר:Shocking4U אמר:כנעאן שווה 2 מיליון יורו. הכישרון הכי גדול בישראל אחרי גלוך. מעבר לזה להביא את כנעאן זה גם למנוע חיזוק מהיריבה הישירה שלך בשנים הבאות. מאותה הסיבה זאת הייתה טעות לא להביא לפה בזמנו את קניקובסקי (שחקן משמעותית פחות טוב מכנעאן) כי הוא גם היה תורם פה הרבה כשחקן סגל וגם מונע חיזוק מהם.
במקום זה אנחנו נתקעים עם הזרגרי והגוני נאורים של העולם
הפער בכישרון בין גלוך לכנעאן הוא עצום. לא שווה בחיים 2 מיליון יורו. בן 23 ולא עשה שום דבר מרשים בכדורגל שלנו.
Nirgreen אמר:יש פה צילום הודעות נכון?
גקי הולך למכור להם בחצי מחיר אותו.
יש מס מכבי ויש מס גרמניה
לכנעאן יש יכולות פיזיות ועוצמות שאין לאף שחקן ישראלי כולל גלוך. בין אם זה יציאה מהמקום, מהירות עם ובלי הכדור ועוצמת בעיטה. אתה משווה שחקן שמשחק עם השחקנים הכי טובים לידו לבין שחקן שמשחק עם ממטה. אם השחקנים של אשדוד היו מסיימים חצי מהמצבים שהוא מסדר להם הוא היה כבר עם יותר בישולים העונה משרי ואצילי. גלוך באמת שווה 7 מיליון יורו ככל הנראה, כנעאן בהחלט שווה 2 מיליון יורו.Kaka אמר:Shocking4U אמר:כנעאן שווה 2 מיליון יורו. הכישרון הכי גדול בישראל אחרי גלוך. מעבר לזה להביא את כנעאן זה גם למנוע חיזוק מהיריבה הישירה שלך בשנים הבאות. מאותה הסיבה זאת הייתה טעות לא להביא לפה בזמנו את קניקובסקי (שחקן משמעותית פחות טוב מכנעאן) כי הוא גם היה תורם פה הרבה כשחקן סגל וגם מונע חיזוק מהם.
הפער בכישרון בין גלוך לכנעאן הוא עצום. לא שווה בחיים 2 מיליון יורו. בן 23 ולא עשה שום דבר מרשים בכדורגל שלנו.
NOSFERATU ZODD אמר:Green991 אמר:עצוב שבמכבי חיפה סומכים על החזרה של ג'אבר שגופנית לא כשיר לשחק כדורגל מקצועני ולא הביאו את כנעאן כבר ממזמן.
ישנו בעמידה... הרוויחו כלכך הרבה כסף השנה וכלום. כוסאמק.
הם לא ממש אותו תפקיד.
כנעאן מחליף לשרי אמור להיות.
Shocking4U אמר:לכנעאן יש יכולות פיזיות ועוצמות שאין לאף שחקן ישראלי כולל גלוך. בין אם זה יציאה מהמקום, מהירות עם ובלי הכדור ועוצמת בעיטה. אתה משווה שחקן שמשחק עם השחקנים הכי טובים לידו לבין שחקן שמשחק עם ממטה. אם השחקנים של אשדוד היו מסיימים חצי מהמצבים שהוא מסדר להם הוא היה כבר עם יותר בישולים העונה משרי ואצילי. גלוך באמת שווה 7 מיליון יורו ככל הנראה, כנעאן בהחלט שווה 2 מיליון יורו.Kaka אמר:Shocking4U אמר:כנעאן שווה 2 מיליון יורו. הכישרון הכי גדול בישראל אחרי גלוך. מעבר לזה להביא את כנעאן זה גם למנוע חיזוק מהיריבה הישירה שלך בשנים הבאות. מאותה הסיבה זאת הייתה טעות לא להביא לפה בזמנו את קניקובסקי (שחקן משמעותית פחות טוב מכנעאן) כי הוא גם היה תורם פה הרבה כשחקן סגל וגם מונע חיזוק מהם.
אם היית מביא את כנעאן היית גם מחזק את עצמך משמעותית ב3 עמדות (10,8 וכנף שמאל) וגם דופק אותם כי הם היו יכולים גם להישאר בלי גלוך וגם בלי מחליף ישראלי נורמלי.
ואני מניח שהם גם לא ישלמו 2 מיליון יורו אלא ימנפו את זה לעסקה של כסף וטרייד על דן ביטון כזה שכבר היה באשדוד
Nirgreen אמר:יש פה צילום הודעות נכון?
יש מס מכבי ויש מס גרמניה
Green991 אמר:Nirgreen אמר:יש פה צילום הודעות נכון?
יש מס מכבי ויש מס גרמניה
במיוחד השנה כי השנה מכבי חיפה עשו המון כסף, אז ברור שירים להם את המחיר אפילו יותר.
באמת שאין לי מושג איך הצליחו להוציא ממנו את דין דוד.
בדרך כלל הוא נותן לשחקנים לעזוב אחרי כמה שנים כשהוא מרגיש שהוא הוציא מהם כבר את המיץ. דין דוד כבר היה ברור שאם הוא לא יצא משם אז הוא כבר לא יצא ואני מניח שהוא הסכים להתפשר כאות הערכה על התרומה שלו לאשדוד.Green991 אמר:Nirgreen אמר:יש פה צילום הודעות נכון?
יש מס מכבי ויש מס גרמניה
במיוחד השנה כי השנה מכבי חיפה עשו המון כסף, אז ברור שירים להם את המחיר אפילו יותר.
Smurk אמר:אגב גם אם הם לא יחתימו את כנעאן, יש את גויאגון שהוא שחקן פצצה ותחליף הולם.
Shocking4U אמר:בדרך כלל הוא נותן לשחקנים לעזוב אחרי כמה שנים כשהוא מרגיש שהוא הוציא מהם כבר את המיץ. דין דוד כבר היה ברור שאם הוא לא יצא משם אז הוא כבר לא יצא ואני מניח שהוא הסכים להתפשר כאות הערכה על התרומה שלו לאשדוד.Green991 אמר:Nirgreen אמר:יש פה צילום הודעות נכון?
יש מס מכבי ויש מס גרמניה
NOSFERATU ZODD אמר:בנושא אחר מעניין אותי אם חושבים במועדון לשחרר את אחד הזרים ולהביא שחקן זר במקום נטע.
העמדה הזאת עדיין תהיה הכי קריטית להמשך העונה שלנו.