• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מאמין שבסוף גם דיע סבע יהיה פה יענקלה אוהב לעשות את זה בסוף החלון כול הדרמה הזאת

Judokan אמר:
בעולם המעוות של שחר, כרגיל, עדיף להוציא 700 אלף יורו על שחקן בינוני שמסיים חוזה עוד חצי שנה, מאשר 2 מיליון יורו על שחקן מוביל בעמדה שלו שהמאמן המצליח הכי רוצה ושאשכרה יכול להיות שחקן הרכב פה.

אחרי הופעה כמו אתמול, העובדה שהדבר הראשון ששחר עושה זה להודיע שלא יוציא כסף על קארצב כנגד דעתו של בכר, והדבר השני הוא החתמת פאניקה של שחקן שכולם מבינים שהוא לא מספיק טוב בשום צורה כמחליף של נטע, ממחישה בדיוק כמה העומד בראש הוא אפס שיורק לכל האוהדים בפרצוף.
כפיים לשובו של המנהל המקצועי הגרוע בליגה יענקל'ך שחר.
קארצב לא רלוונטי לפי ליאב נחמני הוא כבר סגור בקבוצה בבלגיה

איפה שמעתם על קארצב לבלגיה? אני שמעתי על ליגה שנייה בגרמניה ושהסוכן שלו עובד קשה כבר שבועיים להוציא אותו כבר עכשיו

David אמר:
מאמין שבסוף גם דיע סבע יהיה פה יענקלה אוהב לעשות את זה בסוף החלון כול הדרמה הזאת
יענקל’ה לא ישלם את השכר שדיא סבע מבקש

ממש מעניין אותי לדעת אם בכלל פנו לנתניה לגבי קארצב או שפשוט הניחו שאייל סגל ידרוש סכום גדול אז לא ניסו אפילו

דיא הולך לסגור חוזה שהוא לא ירוויח כאן בשתי עונות

הרי ידוע שדיא היה בא לפה רק בתור הברירה האחרונה, לא הבנתי מי אמר שהוא רוצה לבוא לפה בכלל?

Jerry אמר:
איפה שמעתם על קארצב לבלגיה? אני שמעתי על ליגה שנייה בגרמניה ושהסוכן שלו עובד קשה כבר שבועיים להוציא אותו כבר עכשיו

נחמני אמר בפליאןף שקארצב סגור בבלגיה לשנה הבאה.

לא יודע כמה משלמים על גוני אבל זה נסגר והוא גם אמור להירשם למשחק נגד ריינה למרות שפה שום דבר לא בטוח.
חוץ ממנו קשה לי להאמין שיגיע עוד מישהו.

אם לסבע היה באמת הצעה מקבוצה אחרת היה חותם שם.

אשתו לוחצת שישאר בארץ בגלל המצב המשפחתי אבל סבע עצמו רואה רק כסף לכן אם ישלמו לו 500 אלף יורו שכר וחוזה 3 שנים לדעתי יחתום.

Nirgreen אמר:

אשתו לוחצת שישאר בארץ בגלל המצב המשפחתי אבל סבע עצמו רואה רק כסף לכן אם ישלמו לו 500 אלף יורו שכר וחוזה 3 שנים לדעתי יחתום.

נחמני שמע מהמקורבים של סבע שהציעו לו 700 אלף בטורקיה והוא דורש יותר והם במו"מ.

Nirgreen אמר:

לא שווה שכר יותר מאצילי שרי חזיזה וכו. איזה 500 לא צריך להגזים.

GKagelmacher אמר:
Nirgreen אמר:

אתה יכול לחשוב ככה, בדיוק כמו שיענקלך חשב בתקופת זנדברג, בנאדו ועידן טל במעברים לביתר. הוא לצערי חושב כך גם היום כנראה… בעוד היריבה מתל אביב מפזרת על כל שחקן שני חוזה של 500-600 אלף יורו שכר.

בירקי אמר:
GKagelmacher אמר:
Nirgreen אמר:

אתה יכול לחשוב ככה, בדיוק כמו שיענקלך חשב בתקופת זנדברג, בנאדו ועידן טל במעברים לביתר. הוא לצערי חושב כך גם היום כנראה… בעוד היריבה מתל אביב מפזרת על כל שחקן שני חוזה של 500-600 אלף יורו שכר.

ניר ביטון
ואן אוברייטד
דור פרץ
יונתם כהן

כל אלה בשכר עתק. מי מהם פותח אצלנו? אף אחד. אני לא יודע איל עובד הפיירפליי אם בכלל אבל זה התנהלות כלכלית כושלת.

GKagelmacher אמר:
בירקי אמר:
GKagelmacher אמר:

ניר ביטון
ואן אוברייטד
דור פרץ
יונתם כהן

כל אלה בשכר עתק. מי מהם פותח אצלנו? אף אחד. אני לא יודע איל עובד הפיירפליי אם בכלל אבל זה התנהלות כלכלית כושלת.
אתה בעונה של ליגת האלופות אתה בחיים לא תעבור את ההכנסות שלך עם ההוצאות

GKagelmacher אמר:
בירקי אמר:
GKagelmacher אמר:

ניר ביטון
ואן אוברייטד
דור פרץ
יונתם כהן

דור פרץ עדיף על אבו פאני, גולסה בכושר שבוא הוא לא פציע עדיף על אבו פאני.
אבו פאני זה קשר מעולה עם אופי של ערבי קלאסי שהורס לו את הקריירה.

Jerry אמר:
הוציאו 700 אלף יורו על הבובל הזה? אלוהים ישמור
לגבי מי יגיע אני חושב ששבירו על הכוונת וךלשירצקי יש אינטרס להיפטר ממנו כי הוא כבר לא פוגע או תאי בריבו

בסוף נאור עלה בדיוק את הסכום שאמרתי שהוא יעלה מלכתחילה
[mention]KevinDurant[/mention]

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה