• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
סבע אמר לאלברמלך במהלך הפגישה שהוא חולם לשחק באצטדיון ותחת המותג מכבי חיפה.

Daniel123 אמר:
Liberman אמר:
סגרתי תנושא כדי שלא ידליפו פרטים במומ עם סבע

מכירים את אלה

מה אתה אומר על סבע ודוידה? שוברי שיוויון לדעתך?

הרבה לפני שדוידה עבר לבלגיה רשמתי שהוא שחקן שמעניין אותי. פוטנציאל עצום.
לגבי סבע - לא ראיתי אותו משחק מלבד נתניה ולכן אין לי מושג לאן זה יתרומם.
אני מניח שאין משהו ישראלי טוב ממנו כרגע בשוק שאפשר להביא.

סבע העונה בטורקיה 5 שערים ו-4 בישולים ב-13 משחקים, בקונפרנס שער ושתי בישולים. משחק אחרון לפני חודש נגד גלא' (בישל) אז יבוא טיפה חלוד.

בטורקיה יש שחקנים גדולים.
שחקן שיכול לחתום בטורקיה אבל בא לפה במקום זה רק שחקן שמעל הרמה של הליגה.
שרי ויתר על טורקיה ובא לפה, פלאניץ' לא חתם בטורקיה (מסיבות משפטיות) ובא לפה, וכו'.
מה גם שסבע נתן חצי עונה מדהימה מבחינת מספרים בליגה הטורקית שהיא כמה רמות מעל ישראל.

אני תמיד נתתי את טורקיה כמדד וכמקום שהייתי מת להביא ממנו שחקנים. הבעיה היא בעיקר כלכלית, שחקן שיכול להמשיך בטורקיה זה שחקן ששווה חוזה של הרבה מאוד כסף.

אני חייב להגיד שיש לי השגות לגבי ההתאמה של סבע במכבי חיפה. אני למשל חושב שחמודי כנעאן שחקן שיותר יכול לתרום ולהתאים לנו בטח שבטווח הארוך אבל בהתחשב בסיטואציה שנוצרה הוא לגמרי החיזוק הכי טוב שיכולנו להביא כרגע במידה ויגיע. הוא יכול לתת לנו בדיוק את המספרים שחסרים לנו כרגע כדי להבטיח את האליפות והכי חשוב: זה לקחת שחקן שהיריבה הישירה שלנו מאוד רצתה ולהביא אותו אלינו. רק כדי לראות את ההיסטריה שם ההחתמה הזאת כבר מצדיקה את עצמה.

חחחחחח מביכים שלחו את מורן מאירי לדבר עם סבע ואמר להם לא תודה 😂😂😂😂😂

פשכה הוציא כתבה עם אמירה של גורם במכבי ת"א שאם סבע היה רוצה היה חותם אצלם ושהוא לא רצה לבוא.

מה שטוב בהחתמה הזו זה שבנוסף לתרומה המיידית אנחנו מקבלים שחקן ישראלי בעמדה של שרי שיוכל גם להחליף אותו אם וכאשר תגיע הירידה ביכולת בעקבות הגיל.

Nirgreen אמר:
חחחחחח מביכים שלחו את מורן מאירי לדבר עם סבע ואמר להם לא תודה 😂😂😂😂😂

יאמר לזכותם שהם באמת עשו כל מה שהם יכולים, הוא פשוט לא רצה לבוא אליהם.

Apoc אמר:
פשכה הוציא כתבה עם אמירה של גורם במכבי ת"א שאם סבע היה רוצה היה חותם אצלם ושהוא לא רצה לבוא.
הוא רצה רק חיפהההה

איזה מרגש ששחקן מעדיף לבוא אלינו ולא אליהם

יש לקהל שלהם אישיו עם ערבים מתקופת ראדי

האמת שיהיה מצחיק אם הוא יחתום אצלנו ולא אצלם.
הם צריכים אותו יותר מאיתנו, ובמיוחד אחרי הכסף שהם הכניסו על גלוך.

חייבים להגיד את האמת
קאקא ביום חמישי או שישי אמר שתהיה פגישה נם סבע היום
כל הכבוד קאקא ושאפו על פתיחת הנושא
עכשיו רק שיהיה רשמי

קאקה הכי אנדרייטד בפורום הזה וטוב שהוא לא מרבה במילים. כשהוא יורה הוא פוגע.

ירוק זה אני אמר:
האמת שיהיה מצחיק אם הוא יחתום אצלנו ולא אצלם.
הם צריכים אותו יותר מאיתנו, ובמיוחד אחרי הכסף שהם הכניסו על גלוך.

אנחנו צריכים אותו יותר

לגבי טורקיה אני עם אפוק - ליגה טובה בהרבה משלנו

זה מזכיר לי משהו : יש לי חבר טורקי שכשרק הכרנו אמר לי שהוא מכיר את מכבי חיפה ואפילו זכר ניצחונות שלנו באירופה

זה היה לפני כמה שנים כבר, לא הרבה אחרי שפריי עזב, ואמרתי לו שהוא היה סוג של כוכב פה ועפנו עליו והוא אשכרה לא האמין לי, אמר שבטורקיה הוא היה סתם שחקן ואף אחד לא התלהב ממנו במיוחד

DelPiero אמר:
לגבי טורקיה אני עם אפוק - ליגה טובה בהרבה משלנו

זה מזכיר לי משהו : יש לי חבר טורקי שכשרק הכרנו אמר לי שהוא מכיר את מכבי חיפה ואפילו זכר ניצחונות שלנו באירופה

זה היה לפני כמה שנים כבר, לא הרבה אחרי שפריי עזב, ואמרתי לו שהוא היה סוג של כוכב פה ועפנו עליו והוא טשכ3ה לא האמין לי, אמר שבטורקיה הוא היה סתם שחקן ואף אחד לא התלהב ממנו במיוחד
חד משמעית הרמה בטורקיה גבוהה מאוד. השאלה שם זה יותר הגישה של השחקנים כשהם באים לפה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה