Apoc אמר:זר שובר שוויון לאיזו עמדה?
להוריד את מי לספסל?
קשר התקפי על העמדה של שרי שיכול לשחק גם בכנף כי צריך לחשוב כבר על היום שאחרי.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:זר שובר שוויון לאיזו עמדה?
להוריד את מי לספסל?
Daniel123 אמר:Apoc אמר:זר שובר שוויון לאיזו עמדה?
להוריד את מי לספסל?
Apoc אמר:Daniel123 אמר:Apoc אמר:זר שובר שוויון לאיזו עמדה?
להוריד את מי לספסל?
אנחנו חוזרים למסגרת אחת
שרי ישחק את רוב הדקות, לא יביאו שחקן "זר שובר שוויון" קליבר אכזר עם שכר גבוה וציפיות כדי שיחליף את שרי פעם בכמה זמן לכמה דקות
אם יחליטו להביא קשר התקפי זר זה צריך להיות פוטנציאל כזה שיקבל דקות כדי להתפתח
אני מריח התערבותKevinDurant אמר:חולק עלייך. זה יהיה בחלון הקיץbenrey אמר:אני חושב שזה הנושא המלפפונים הראשון מזה המון זמן שמה שמעניין יותר זה מי עוזב ולא מי בא.
צריך לקוות שלא יהיו עזיבות משמעותיות, ואם יהיו - שיגיע מחליפים ראויים
אני לא רואה שום שחקן בכיר עוזב בינואר
כן שמענו על הקשר ההתקפי שכבר מסוכם בקיץNirgreen אמר:יש קשר התקפי כבר בסיכום ברגע שדניאיל מאוזרח.
צריך להעיף את סק ולהביא במקומו קשר כנף זר
סבע כאנען גוני/קארצב ו2 זרים.
Shocking4U אמר:כן שמענו על הקשר ההתקפי שכבר מסוכם בקיץNirgreen אמר:יש קשר התקפי כבר בסיכום ברגע שדניאיל מאוזרח.
Shocking4U אמר:מה שכן ברור זה שנצטרך להתחרות על המטרות הישראליות עם הצהבת. לדעתי הם ינסו ללכת חזק על כנעאן ושבירו. הם הולכים לנסות לקנות בכוח את האליפות בינואר ויביאו גם 2 ווינגרים זרים. חייבים להילחם בהם בכל הכוח
Nirgreen אמר:Shocking4U אמר:כן שמענו על הקשר ההתקפי שכבר מסוכם בקיץNirgreen אמר:יש קשר התקפי כבר בסיכום ברגע שדניאיל מאוזרח.
זה מה שהכתבים אמרו לא אני.
אני אומר את זה כבר תקופה שכל מי שבונה על ינואר משלה את עצמו. פתאום הם כן יסכימו לשלם על כנעאן/קארצב? זה שטויות. בגג אולי תצליח להוציא את גוני נאור בינואר מהפועל ירושלים תמורת כסף לפני שהוא עוזב אותם בקיץ בחינם.DelPiero אמר:הזיכרון שלנו קצר ? לא נראה לי שמדיניות "הלא נשתגע עם הרכש" ו- "לא נביא רק כדי להגיד שהבאנו" תשתנה
אם דניאל יקבל אזרחות וזה בדגש על אם, אז אולי יביאו זר
אבל כולה עבר חודש ומשהו מאז ששמענו שהם לא מצאו את מי להביא שהוא ישראלי, ברמה שלנו ושווה את הסכום שדורשים. אז מה כבר יכול להשתנות מאז?
חלון מדאיג, אני מקווה מאוד שימצאו פתרונות יצירתיים (כמו שעשו יפה מאוד בתחילת חלון ההעברות)
מבחינת השמות אפשר להכניס גם את לאיוס נניח שהוא גם פוטנציאל טוב על הנייר.אליאור אמר:יש אולי חמישה שחקנים בליגה שיכולים לחזק את הסגל שלנו, וגם הם לא ברמת הרכב:
כנעאן - ג'קי רצה 2 מיליון יורו, ועל פי שמועות אנחנו הצענו 1.5.
כלומר פער של חצי מיליון יורו.
נאור - אולי הפוער י-ם יירדו בדרישות אחרי שהשיגו את המטרות שלהם העונה ולאור סיום חוזה.
בדש - לא חושב שיגיע.
שבירו - אף אחד לא ישלם עליו מיליון יורו וחצי. אבל אולי במיליון הוא יגיע.
קארצב - לא ראלי.
אפשר להוסיף גם את סבע.
האמת - אני לא רואה איך מישהו מהם יכול להיכנס לשחקנים שיעזבו או יפרשו במועדון. נאור לא ברמה של נטע, כנעאן בחיים לא יהיה ברמה של שרי.