• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
לא רשום הקפאה, רשום שרק הוא יקבל אזרחות אז יוכלו להביא עוד זר ואם לא אז יוכלו להביא רק חיזוק ישראלי. זה אחת הסיבות שבגללן גם לדעתי לא צריך להשאיר את דילן ואת סק בקיץ אלא רק אחד מהם, להחזיק 2 בלמים זרים זה לוקסוס ואז אתה נשאר בלי משבצת של זר להביא בה רכש וכבר ראינו שהמועדון לא מוכן לשלם על רכש ישראלי.

רשום ועוד איך:
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoccer/article/hjh9inxti
ואם זה לא מספיק גם כתבו פה שדילן לא קרוב לחזור עדיין.
להחליף במיידית את כל הצוות הרפואי הכושל הזה איזה ביזיון.
אם זה נכון ונסיים את העונה עם משפתי ורז שאלוהים יעזור לנו.
זה חצי הגנה .

*מעניין אגב שאף עיתונאי לא חתום על הידיעה הזאת, כי הוא רשם עוד דבר הזוי שג'אבר גם קרוב לחזור ושכהן עשוי לעבור ניתוח שרק ביום שני בכר אמר שהחליטו שלא .
רוצה להאמין שהכתבה הזאת נטו המצאות של חסר מושג.
זה וווינט לא וואן כמו שהיה כתוב בפוסט המקורי. ולא מתייחס לכתבות שאף אחד לא חתום עליהם או שמעון אלבז כתב אותם

להקפיא זר זה לא אומר לשלם לו עד סוף החוזה הכל? אני לא חושב שאפשר להקפיא שחקן עד סוף העונה בלבד.

lemmacantor אמר:
להקפיא זר זה לא אומר לשלם לו עד סוף החוזה הכל? אני לא חושב שאפשר להקפיא שחקן עד סוף העונה בלבד.
רק את מה שהופקד לבקרה לאותה עונה להבנתי

Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
לא רשום הקפאה, רשום שרק הוא יקבל אזרחות אז יוכלו להביא עוד זר ואם לא אז יוכלו להביא רק חיזוק ישראלי. זה אחת הסיבות שבגללן גם לדעתי לא צריך להשאיר את דילן ואת סק בקיץ אלא רק אחד מהם, להחזיק 2 בלמים זרים זה לוקסוס ואז אתה נשאר בלי משבצת של זר להביא בה רכש וכבר ראינו שהמועדון לא מוכן לשלם על רכש ישראלי.

רשום ועוד איך:
זה חצי הגנה .

*מעניין אגב שאף עיתונאי לא חתום על הידיעה הזאת, כי הוא רשם עוד דבר הזוי שג'אבר גם קרוב לחזור ושכהן עשוי לעבור ניתוח שרק ביום שני בכר אמר שהחליטו שלא .
זה וווינט לא וואן כמו שהיה כתוב בפוסט המקורי. ולא מתייחס לכתבות שאף אחד לא חתום עליהם או שמעון אלבז כתב אותם

דווקא שמעון אלבז מאוד אמין והוא לא חתום על הכתבה.
לא יודע, נראה לי סתם הנפצות יש שם הרבה דברים לא הגיוניים.

Smurk אמר:
שמישהו ישלח לאלברמן. שווה בדיקה
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=394&docID=423420

לא נראה מרשים. נבחן בהפועל לפני שנתיים

חרטא ברטא

דילאן כבר חזר להתאמן גם בלי קשר למה שרשום שם. סונדגרן זה פציעה של בערך שלושה חודשים בטוטאל והוא גם בשיקום כבר ואמור לחזור בחודש הקרוב.

בקיצור אנחנו תקועים עם היצע ישראלי דל ביותר כשעל כל שחקן אנחנו צפויים להיעקץ.
הייתי שמח לגוני, כנעאן וחייקין. אבל כנעאן לא שווה שום סכום שקרוב אפילו ל-2 מיליון יורו, ואת חייקין אני מניח שיהיה קשה מאוד להביא. עם מה נשארנו?
ואני לא רוצה להיות יותר מדי פסימי, אבל בקיץ אם וכאשר ישראלים יעזבו - אי אפשר באמת למצוא מי ימלא את החלל.

Daniel123 אמר:
Shocking4U אמר:
Daniel123 אמר:
רשום ועוד איך:
זה חצי הגנה .

דווקא שמעון אלבז מאוד אמין והוא לא חתום על הכתבה.
לא יודע, נראה לי סתם הנפצות יש שם הרבה דברים לא הגיוניים.

אלבז ממש לא אמין

בתכלס אני לא מצפה ליותר משוער וקשר התקפי בינואר
אם יביאו את חייקין וכנעאן לא דחוף שסונדגרן יקבל תושבות

אני לא אתפלא אם לא יבוא אף אחד. ימכרו לנו שג'אבר חוזר וכנעאן יקר מדי.

מהמר שנאור יסגור פה ויחכו לראות מה עם סבע לפני שמשלמים על כנעאן. מתקשה להאמין שנצא מרוצים מהחלון בגזרת השוער. בעיקר כי חייקין הוא האופציה היחידה שהיא באמת טובה.

המועדון צריך לנצל את המצב ולעשות מהלימון לימונדה.

לעשות סקאוטינג רציני על חייקין ולראות מה הרמה שלו, אם הוא רמה מעל ג'וש לסגור אותו כבר עכשיו 3.5 שנים קדימה ולתת לג'וש לעזוב בקיץ לארה''ב.

במידה והם לא רואים על חייקין שדרוג לג'וש, צריך לבוא לג'וש, להגיד לו למרות הפציעה למרות הכל, קח חוזה ל3 שנים ובוא נתקדם כדי למנוע מצב שבקיץ הוא עוזב ונשארים עם הטאלב ביד.

אם ג'וש לא בעניין אני כבר קורץ לטננבאום לקיץ ואומר לו שהוא מועמד מוביל.

בלי קשר לדעתי יביאו בסוף את כיוף או משהו בסגנון ואולי עוד שחקן נוסף להתקפה וזהו, לא הייתי מפתח ציפיות רציניות

גם בקיץ לא יהיה ממש מקומות לזרים. לכן ההתעקשות שלהם לא לשלם על כשרונות ישראלים עוד תעלה לנו ביוקר כי אנחנו צריכים להשתלט על השוק הזה במיוחד אם הישראלים הבכירים שלנו יעזבו בקיץ

אני מאמין שגם בקונסטלציה מסויימת דוידה עשוי להגיע לכאן, ראשי המועדון מאוהבים בו מסיבה כלשהי

KevinDurant אמר:
המועדון צריך לנצל את המצב ולעשות מהלימון לימונדה.

לעשות סקאוטינג רציני על חייקין ולראות מה הרמה שלו, אם הוא רמה מעל ג'וש לסגור אותו כבר עכשיו 3.5 שנים קדימה ולתת לג'וש לעזוב בקיץ לארה''ב.

במידה והם לא רואים על חייקין שדרוג לג'וש, צריך לבוא לג'וש, להגיד לו למרות הפציעה למרות הכל, קח חוזה ל3 שנים ובוא נתקדם כדי למנוע מצב שבקיץ הוא עוזב ונשארים עם הטאלב ביד.

אם ג'וש לא בעניין אני כבר קורץ לטננבאום לקיץ ואומר לו שהוא מועמד מוביל.

בלי קשר לדעתי יביאו בסוף את כיוף או משהו בסגנון ואולי עוד שחקן נוסף להתקפה וזהו, לא הייתי מפתח ציפיות רציניות

+++ בול.

יש כבר תאריך לפתיחת החלון וסגירתו או לא? לא מצאתי באינטרנט שום איזכור לזה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה