• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מסכים עם מה שנאמר פה, ג’קי וסגל מציבים תגי מחיר לא היגיונים, קניה של קארצב או כנעאן ב2-3 מיליון תדפוק אותנו שנים קדימה כל פעם שנכנס לעסקה על שחקן מהליגה.
ג’קי בכלל הזוי, הוא מעריך את כנעאן כאילו זה סולמוןמאו עבדה שבפועל הוא פחות כישרוני ומבוגר טיפה יותר ופציע.

אז בקיצור גם השנה נחלשים בינואר במקום להתחזק

יש לנו קבוצה טובה אבל שנה שעברה סחטו את השחקנים בחלק בשני של העונה והשנה בחלק הראשון עם אירופה והכל

מאמין שהיריבות לצמרת גם יתחזקו. זה לא אומר שחורות בוודאות, אבל כדאי להתכונן להתקפי לב לקראת סיום העונה ובטח ובטח לא לחשוב שאנחנו פייבוריטים ברורים במשחקי עונה עם סן מנחם ורז מאיר באגפים ובלי קשר מחליף באמצע

מה שהכי מצחיק שביד אחת סגל יבקש מאתנו 3 מיליון יורו על קארצב אבל ביד השנייה כשהוא ירצה שחקן שלנו הוא יבקש אותו בחינם ושנשתתף בשכר.

סגל רוצה את מאור לוי? שישלם עליו מיליון יורו

KevinDurant אמר:
מה שהכי מצחיק שביד אחת סגל יבקש מאתנו 3 מיליון יורו על קארצב אבל ביד השנייה כשהוא ירצה שחקן שלנו הוא יבקש אותו בחינם ושנשתתף בשכר.

סגל רוצה את מאור לוי? שישלם עליו מיליון יורו

זה עניין של ביקוש והיצע. זה ידוע שאין לנו עניין במאור לוי ומה לעשות איתו, ושבכל מקרה אנחנו רוצים להשאיל אותו בינואר, אז מה השווי של השאלה שלו לנתניה בעיני סגל? אולי הדבר היחיד שאפשר להקנות לו שווי זה הקדימות שנותנים לנתניה על פני קבוצות אחרות בעסקת השאלה שלו.
ממה שאני שמעתי גם מכבי חיפה מעוניינת להשאיל אותו בלבד, ואני חושב שנתניה מעוניינת בעסקת בעלות. אם זה באמת המצב, אז אני מבין את סגל.

לגבי קארצב - בהינתן שהוא הקשר הישראלי הפנוי הכי טוב כנראה בליגה, ושיש מגבלת זרים - אפשר לדרוש עליו בקלות סכומים שהוא כנראה לא שווה.

lemmacantor אמר:
להתחיל לפתח שחקנים זה תהליך ארוך -)
מה עשו כל השנים עד עכשיו?

נכון, אבל היו גם כמה כשרונות שכנראה שאם היו משחקים היום תחת בכר ולא תחת ליצנים + היו משחקים בקבוצה בריאה ולא היו זורקים אותם למים עם קבוצת נגרים שלא מסוגלים לתת פס, אז אולי היה יוצא מהם משהו.

לא שיש לנו איזה כשרון על, אבל לא רואה כמה כבר שחקנים שיעלו 2 מיליון יורו יתרמו לנו יותר מאשר שחקני נוער שמושאלים כרגע, ככה או ככה מדובר בשחקני ספסל, והבלדי הרמות לא באמת כאלה גדולים.
זה לא שקארצב וכנעאן הם כשרונות ברמה של גלוך.
אם הסכומים הם נמוכים משמעותית אז כן להביא אותם, אבל לשים את הסכומים שמפרסמים בתקשורת - בחיים לא.
מעדיף לסחוב עם שחקני נוער את שאר העונה + ג'אבר אולי יחזור מהפרישה שלו, ואולי לנסות להביא את גוני נאור ובזה לסיים סיפור, את הכסף על קארצב/כנעאן תשקיע בקיץ.

אגב, גם את פיינגולד הייתי מעלה שיהיה מגן ימין מחליף עד שדניאל חוזר (וגם אחרי).

כובע קש אמר:
Daniel123 אמר:
כובע קש אמר:
לא ג'אבר ולא זערורה הם מחליפים לנטע

מעדיף אותם על קארצב.
גם אם זה אומר שיצטרכו לשחק בעמדת ה6 .

אבל שניהם לא 6
ולקחנו אליפות כשנטע לא היה פה ולא היה לנו 6, אז מה זה משנה?
צריך עומק, זה הכל. צריך שחקנים שיוכלו לתת מנוחה לאבו פאני ומוחמד במשחקים שאנחנו מובילים בהפרש מבטיח, או במשחקי בית נגד ריינה וכו'.
אנחנו לא באירופה, סך הכל בליגת העל הפח האשפה, אותה הליגה שנמצאת בה מכבי ת"א שמשחקת עם גלזר ודוידזאדה כל העונה, ולא מקבלת גולים.

DelPiero אמר:

יש לנו קבוצה טובה אבל שנה שעברה סחטו את השחקנים בחלק בשני של העונה והשנה בחלק הראשון עם אירופה והכל

מאמין שהיריבות לצמרת גם יתחזקו. זה לא אומר שחורות בוודאות, אבל כדאי להתכונן להתקפי לב לקראת סיום העונה ובטח ובטח לא לחשוב שאנחנו פייבוריטים ברורים במשחקי עונה עם סן מנחם ורז מאיר באגפים ובלי קשר מחליף באמצע

בפלייאוף אתה לא תעלה במשחקי עונה עם סאן מנחם ורז מאיר.

יש לנו רק משחק עונה אחד לפני הפלייאוף שאנחנו עולים איתם וכמובן שזה מול המתועבים בבלומפילד, תמיד צריך לקרות משהו לקראת המשחקים מולם.

הבעיה העיקרית שצריך דחוף לטפל בה, זה שאין לנו מחליפים לעלי ולאבו פאני במקרה ואחד מהם יעדר בגלל כרטיסים או בגלל פציעה, גם לפני משחקים וגם בזמן משחקים. זערורה זה לא שחקן שיכול להחליף אותם, וג'אבר? אנחנו אפילו לא יודעים אם הוא יכול להתגבר על הפציעה ההזוייה הזאת וגם אם כן, הוא בכלל יצליח לחזור למה שהיה?

מה גם שלא משנה איזה שחקנים תביא עכשיו כדי למלא את החור של לביא- זה עדיין לא יספיק. לביא היה ההבדל בין קבוצה מפחידה שכמעט ולא מועדת, לקבוצה טובה שיכולה למעוד בכל רגע נתון. זה שחקן שכשהוא טוב הוא מרים את כל הקבוצה כשהיא לא נראת טוב, ראינו את זה בדרבי ובמלא משחקים העונה.

בפלייאוף למשל בעונה שעברה הוא חזר מהפציעה חלש מאוד ובדיוק הקבוצה נכנסה לתקופה לא טובה ולא היה מי שירים אותנו, רק במזל היריבות שלנו עשו פלייאוף יותר מביך ממה שאנחנו עשינו. השנה כבר אין לנו את הלוקסוס הזה לאבד נקודות קלות כי היריבות עושות את העבודה, ואין, גם אם תביא, אין לנו שחקן שיכול להרים את הקבוצה, במיוחד שהיא לא מתרוממת מבחינת יכולת פה בליגה. יותר מדי משחקים עם כדורגל לא טוב מלבד הבלחות פה ושם. מה שנותר זה להתפלל שאולי לקראת הפלייאוף יגיע גם הכדורגל הטוב.

לדעתי בכר מבין את וגם אלברמן מבין את זה, היחידי שלא מבין זה יעקב שחר שנותן מילה בלי כוכבית.

היה צריך להגיד לו "אני נותן לך מילה אבל שיחררורים רק בקיץ ולא באמצע עונה שאני הולך על כל התארים".

תמיד הוא צריך לטעות כדי לקבוע מדיניות חדשה אחר כך. אז הנה בגלל המילה שהוא נתן הסיכויים לזכות באליפות שלישית ברציפות ירדו משמעותית ואף אחד לא יהיה מופתע אם לא נזכה. זה רק עליו, כרגיל.

Green991 אמר:
DelPiero אמר:

היה צריך להגיד לו "אני נותן לך מילה אבל שיחררורים רק בקיץ ולא באמצע עונה שאני הולך על כל התארים".

תמיד הוא צריך לטעות כדי לקבוע מדיניות חדשה אחר כך. אז הנה בגלל המילה שהוא נתן הסיכויים לזכות באליפות שלישית ברציפות ירדו משמעותית ואף אחד לא יהיה מופתע אם לא נזכה. זה רק עליו, כרגיל.

תודה.
(ועדיין לא מאוחר)

כתבת צבע בספורט 5 של יגאל גולדשטיין על הרכש הטרי באסם זערורה

רק שלא יגידו שסונדגרן זה הרכש של ינואר, זה באמת ידליק אותי

Apoc אמר:

"מבנה הגוף שלו מזכיר את אדאמה טראורה שחקן וולבס וברצלונה לשעבר. יש לו מסת שרירה גבוהה, אך למרות זאת הוא מהיר."

חחחחחח.

Smurk אמר:
Apoc אמר:

"מבנה הגוף שלו מזכיר את אדאמה טראורה שחקן וולבס וברצלונה לשעבר. יש לו מסת שרירה גבוהה, אך למרות זאת הוא מהיר."

חחחחחח.

חחח מתת

הזוי בעיניי שג'קי דורש על כנעאן כל כך הרבה
מדובר בשחקן בן 23 שב1109 דקות העונה בליגה הבקיע שער שדה אחד (עוד אחד בפנדל) ובישל שער אחד, עם היסטורית פציעות ארוכה
בעולם מתוקן הוא לא היה עולה לנו יותר ממה שדולב חזיזה עלה לנו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה