KevinDurant
נשיא המועדון
לא אוהב את זה שהבובל הזה עושה טובה שהוא בא לפהKaka אמר:דודו דהאן עובד חזק על המעבר. צריך לציין קארצב לא מתלהב להגיע לפה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא אוהב את זה שהבובל הזה עושה טובה שהוא בא לפהKaka אמר:דודו דהאן עובד חזק על המעבר. צריך לציין קארצב לא מתלהב להגיע לפה.
KevinDurant אמר:גם קארצב לא שחקן הרכב פה עם כל הכבודhezildo אמר:אנחנו חייבים שחקן שיוכל להוריד מהעומס שיש על אבו-פאני ומוחמד. עדיף את קארצב אבל גם נאור זה סביר.
בכל מקרה זה לא שחקן להרכב אלא רק לרוטציה.
KevinDurant אמר:מה אתם חושבים על גוני?
היה אתמול בסדר גמור ממה שהצלחתי לראות מהיציע, נראה שחקן עם אופי טוב שיכול גם לגוון את המשחק ולרדת ב3 בלמים
אני לא חושב שהוא איזה שובר שוויון אבל כן יכול לתת קצת גיוון למשחק שלנו (הוא גם יותר 6 אמיתי בסגנון שלו מאשר פאני ועלי), סה''כ בן 23 ולא אמור לעלות יותר מדי כי הוא מסיים חוזה בקיץ.
אגב אפוק בהמשך לדיון שלנו, גוני עשה רק עונה אחת בקושי בנוער של קטמון אז לא אמורים להיות שם דמי השבחה גבוהים ככ
The real Tsepo אמר:אני בטוח שמי שרושם שגוני זה בדיחה לא באמת ראה אותו משחק במשחקים שהם לא נגדנו. זה לא שם סקסי וגם ברור שהוא לא ברמה של נטע, אבל מי שרואה כדורגל ישראלי באופן קבוע רואה שיש לו אינטליגנציית משחק מהטופ בליגה, שחקן סופר מוכשר וחכם ולגמרי פרוספקט מצויין לעתיד. האם אני סומך עליו כרגע כמחליף לנטע? לא, אבל יכול להיות רכש טוב
Nirgreen אמר:המןעדון מנסה להנחית בנוסף לקשר כלשהו את סבע שהוא אןפצייה ראשונה ואם לא יצליח אז את חמודי.
Judokan אמר:The real Tsepo אמר:אני בטוח שמי שרושם שגוני זה בדיחה לא באמת ראה אותו משחק במשחקים שהם לא נגדנו. זה לא שם סקסי וגם ברור שהוא לא ברמה של נטע, אבל מי שרואה כדורגל ישראלי באופן קבוע רואה שיש לו אינטליגנציית משחק מהטופ בליגה, שחקן סופר מוכשר וחכם ולגמרי פרוספקט מצויין לעתיד. האם אני סומך עליו כרגע כמחליף לנטע? לא, אבל יכול להיות רכש טוב
מצטרף לדברים האלה. גוני הוא השחקן הקלאסי שבכר יכול לקדם להיות שחקן מצוין.
יש לו חוכמת משחק מאוד גבוהה, הוא קורא טוב אירועים כדי לבוא לחפות ולסגור. מזכיר בעניין הזה את שון גולדברג אגב, אז זה לחלוטין פוטנציאל ליהלום חבוי (יחסית).
אגב, גם מולנו החוכמה שלו היא בדברים הקטנים, הוא אחד מאלה שתורמים המון למשחק הלחץ המוצלח של הקטמונים.
KevinDurant אמר:גם קארצב לא שחקן הרכב פה עם כל הכבודhezildo אמר:אנחנו חייבים שחקן שיוכל להוריד מהעומס שיש על אבו-פאני ומוחמד. עדיף את קארצב אבל גם נאור זה סביר.
מצטרף. לדעתי אם קארצב מגיע הוא שחקן הרכב או עם פאני לצידו או עלי ואחד מהם יורד לספסל. עלי כ6 העונה חלש בטירוףJudokan אמר:KevinDurant אמר:גם קארצב לא שחקן הרכב פה עם כל הכבודhezildo אמר:אנחנו חייבים שחקן שיוכל להוריד מהעומס שיש על אבו-פאני ומוחמד. עדיף את קארצב אבל גם נאור זה סביר.
אם קארצב מגיע, הוא נהיה שחקן הרכב בתוך שלושה-ארבעה משחקים לכל היותר.
ראינו אתמול שוב את הקושי של מוחמד ואבו פאני לתפקד יחד - אחד לא מחויב מספיק להגנה, השני בתקופה נוראית ולא מצליח לספק את הכיסוי הרגיל שלו בכל המגרש.
קארצב ליד מוחמד נותן לנו קישור דינאמי בטירוף ומוריד הרבה מהעומס על עלי.
Apoc אמר:Judokan אמר:The real Tsepo אמר:אני בטוח שמי שרושם שגוני זה בדיחה לא באמת ראה אותו משחק במשחקים שהם לא נגדנו. זה לא שם סקסי וגם ברור שהוא לא ברמה של נטע, אבל מי שרואה כדורגל ישראלי באופן קבוע רואה שיש לו אינטליגנציית משחק מהטופ בליגה, שחקן סופר מוכשר וחכם ולגמרי פרוספקט מצויין לעתיד. האם אני סומך עליו כרגע כמחליף לנטע? לא, אבל יכול להיות רכש טוב
מצטרף לדברים האלה. גוני הוא השחקן הקלאסי שבכר יכול לקדם להיות שחקן מצוין.
יש לו חוכמת משחק מאוד גבוהה, הוא קורא טוב אירועים כדי לבוא לחפות ולסגור. מזכיר בעניין הזה את שון גולדברג אגב, אז זה לחלוטין פוטנציאל ליהלום חבוי (יחסית).
אגב, גם מולנו החוכמה שלו היא בדברים הקטנים, הוא אחד מאלה שתורמים המון למשחק הלחץ המוצלח של הקטמונים.
הוא לא שיחק נגדנו ב3-0 שלהם מהסיבוב הקודם והם נראו יותר טוב לטעמי
בכל מקרה אני לא מרגיש שמנטלית הוא במקום של להצליח בקבוצה גדולה עם ציפיות, הוא משדר לי בינוניות קיצונית
מצד שני באמת אף אחד לא ראה את גולדברג מצליח כמו שהצליח. אבל אי אפשר לקחת את זה כמדד עכשיו.
Judokan אמר:Apoc אמר:Judokan אמר:מצטרף לדברים האלה. גוני הוא השחקן הקלאסי שבכר יכול לקדם להיות שחקן מצוין.
הוא לא שיחק נגדנו ב3-0 שלהם מהסיבוב הקודם והם נראו יותר טוב לטעמי
בכל מקרה אני לא מרגיש שמנטלית הוא במקום של להצליח בקבוצה גדולה עם ציפיות, הוא משדר לי בינוניות קיצונית
מצד שני באמת אף אחד לא ראה את גולדברג מצליח כמו שהצליח. אבל אי אפשר לקחת את זה כמדד עכשיו.
אתה טועה. הוא שיחק 90 דקות באותו משחק. אני אפילו זוכר שהוא נתן שם חילוץ כדור באמצע המגרש על שרי שהוביל לגול הראשון או להזדמנות טובה שהוחמצה.
Apoc אמר:תראה את הטעות שלו נגדנו במשחק האחרון, זה איבוד כדור של שלומיאליות שאצלנו עם הלחץ והכל הוא היה עושה את זה פעם במשחק.Judokan אמר:Apoc אמר:הוא לא שיחק נגדנו ב3-0 שלהם מהסיבוב הקודם והם נראו יותר טוב לטעמי
אתה טועה. הוא שיחק 90 דקות באותו משחק. אני אפילו זוכר שהוא נתן שם חילוץ כדור באמצע המגרש על שרי שהוביל לגול הראשון או להזדמנות טובה שהוחמצה.
איזה שטויות..Apoc אמר:Judokan אמר:Apoc אמר:הוא לא שיחק נגדנו ב3-0 שלהם מהסיבוב הקודם והם נראו יותר טוב לטעמי
וואלה, לא יודע למה היה לי בראש שהוא פספס משחק נגדנו.
אין לי בעיה שיגיע אם זה גם ככה בסכומים נמוכים ובלי ציפיות להרכב, זה לא יכול להיות אכזבה כל כך ענקית, אבל אני פשוט לא מצליח לדמיין אותו לא קורס פה. תראה את הטעות שלו נגדנו במשחק האחרון, זה איבוד כדור של שלומיאליות שאצלנו עם הלחץ והכל הוא היה עושה את זה פעם במשחק.
Judokan אמר:Nirgreen אמר:המןעדון מנסה להנחית בנוסף לקשר כלשהו את סבע שהוא אןפצייה ראשונה ואם לא יצליח אז את חמודי.
ברצינות, מה הקטע של ההמצאות?
אין שום מהלך בכיוון של סבע, כבר חודש שהוא מחפש אופציות בכיוונים אחרים וזה ממש מה שהנציגים שלו אמרו למועדון.