• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
וואלה אם אפשר לעשות מהלך על בלטקסה עושה. לא משנה אם בינואר או בקיץ. ישראלי טוב זה אף פעם לא רע והוא גם יכול לשחק בשתי עמדות. בלם עם רגל שמאל זה גם מצרך נדיר בימינו.

היחידי שבאמת מועמד רציני זה דיא סבע.

לא דוידה כמו שיגאל הגמור מפרסם ולא בלקטסה (חחח)

עבודה של העיתונאים הכי קלה. לקשר את כל הלגיונרים הכושלים.

Nirgreen אמר:
היחידי שבאמת מועמד רציני זה דיא סבע.

לא דוידה כמו שיגאל הגמור מפרסם ולא בלקטסה (חחח)

חרטא במיץ, עם כל הכבוד. סקופ מסוג פרימו.

בן אדם שמה שמנחה אותו זה השכר שהוא יכול לקבל (והוא הצהיר על זה) יבוא לשחק פה בשליש שכר?
הוא לא מועמד ולא כלום, אולי רק מטעם עצמו כדי להעלות את המחיר שלו

Shocking4U אמר:
מה שכן אני לא מבין את הדיבור על לשחרר את ינון אליהו בינואר. סונדגרן כנראה יחזור רק בפברואר במקרה הטוב, למה לשחרר את הגיבוי היחיד בעמדת המגן הימני? שישאר עד סוף העונה ואז שיעזוב. אפשר לחשוב שהוא יושב על איזה חוזה כבד שצריך להשתחרר ממנו. אין סיבה שנשאר בלי מגן ימני מחליף במשך חודש/חודש וחצי

בכר לא יפתח עם ינון אליהו בהרכב גם אם כל המגינים ישברו את שתי פיקות הברך. הוא העדיף את סק ומוחמד שם, רק לא לתת לאליהו דקה.
אליהו מחוק ובצדק גמור, שחקן חסר כישורי כדורגל.

אם צריך מגן גיבוי בימין, מעדיף שכבר פיינגולד יהפוך לחלק מהרוטציה וזהו. אליהו זה בזבוז חמצן

“ כשהרף מבחינת הירוקים לרכישת שחקנים ישראלים עומד על מיליון אירו.”

העיקר אנשים מסבירים שכנעאן לא שווה 2/2.5 מיליון כשבפועל המועדון אפילו לא מוכן לשלם יותר ממיליון. ממש ״עשו״ מאמצים להחתים אותו בסוף החלון.

אין דבר שאני שונא יותר ממגבלות שרירותיות. מה זה החרא הזה לא נשלם יותר ממיליון? ואם יש שחקן ששווה את זה? מפגרים.

מי רוצה את דוידה בכלל? שחקן עם רגל אחת בקושי מתפקדת שמסוגל לשחק רק בעמדה שהשחקן הכי טוב שלנו משחק בה והוא לא יציב בכלל. זה יהיה צ׳יבוטה 2.0 שוב.

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
מסכים איתך, סבע לא ריאלי והשם שלנו נקשר כספין.
אני לא מסכים אתכם.

הוא מחפש הצעה טובה מאוד על העץ מקבוצה גדולה בטורקיה (פנרבחצ'ה וכו') או הצעה מדובאי/אמירויות וכאלה (רצה להישאר שם עוד לפני שעזב לטורקיה פשוט לא הייתה לו הצעה).

אני לא רואה אותו מקבל הצעה מהקבוצות הגדולות בטורקיה ומה השתנה מהקיץ הקודם שהוא כן יקבל הצעות מדובאי/אמירויות וכאלה בסכומים ובמקומות שהוא רוצה?

אם כל זה לא קורה אני כן רואה אותו חוזר לארץ, אחרת למה לממש את הסעיף יציאה מטורקיה אם אין לו כלום ביד? היה נשאר כבר בקבוצה הנוכחית שלו עד סוף העונה במקרה הגרוע.

הוא אמר שלא טוב לו שם והוא רוצה לעבור לעיר הגדולה או לחזור לדובאי, ואם זה לא יקרה?

קשה לו בלי המשפחה וכו' בטורקיה, אז הוא ילך לשחק בבלגיה? אוסטריה?

יכול להיות שהוא יקבל את ההצעות שהוא רוצה מהגדולות בטורקיה/האמירויות, אבל אם לא, לאן ילך?

חסר מקומות בעולם שהשכר הממוצע שמשלמים שם לזרים הוא אבסורד בקטע אחר?
טורקיה, סין, אמירויות (שלושתם כבר היה), הודו, רוסיה, תאילנד, מקסיקו, יפן והרשימה עוד ארוכה.

מה שאתה צריך לשאול את עצמך זה רק דבר אחד - אם אתה מאמין בלב שלם שמכבי חיפה תשים אפילו חצי מהשכר הנוכחי שלו בחוזה לשחקן שהוא לא מגיע כשחקן הרכב בכלל.

אשרי המאמין.
מכבי חיפה לא תשבור את תקרת השכר שלה וההצעה שהוא יקבל תעמוד על 350-400 אלף יורו.

הוא לכאורה מקבל מיליון יורו בטורקיה בקבוצה הנוכחית, למה שיעזוב לפי הטענה שלך? ומה יש לו להשתמש בשם של מכבי חיפה?

הוא אמר שהוא עוזב את הקבוצה שלו כי העיר לא מתאימה לו והוא בלי המשפחה וזה הדבר הכי חשוב לו בחיים, אז בארץ הוא יהיה עם המשפחה שלו.

הוא עבר לטורקיה כי הוא לא קיבל הצעות באמירויות, אם היה לו הצעות הוא היה נשאר שם.

הוא אמר בעצמו שהאופציות זה הטופ הטורקי, אמירויות או חזרה לארץ. הוא לא יקבל בהודו, רוסיה (וממש שחקן ערבי שלא הסתדר בטורקיה יסתדר ברוסיה) ובשאר הליגות שציינת יותר ממה שיש לו בקבוצה הטורקית הנוכחית שהוא כבר אמר להם שהוא יעזוב.

אני לא רואה אותו מקבל הצעה מהטופ הטורקי ואם יהיה לו הצעה מהאמירויות הוא ילך לשם

מעדיף את דוידה על סבע, בהנחה וזה ריאלי שחקן צעיר ומוכשר, שבכר יכול להפוך למפלצת עם הנתונים שלו.
שכחו כאן כנראה איזה שיפור שחקנים כמו גולדברג פאני עלי ונטע עשו פה.
גם אצילי לא דומה לשחקן שהיה אצל איביץ.
דוידה אומנם לא שחקן אינטליגנט אבל כן ממושמע טקטית לעומת מאוויס ככה שזה לא תהיה בעיה מבחינת הצוות.

Hulk אמר:
מעדיף את דוידה על סבע, בהנחה וזה ריאלי שחקן צעיר ומוכשר, שבכר יכול להפוך למפלצת עם הנתונים שלו.
שכחו כאן כנראה איזה שיפור שחקנים כמו גולדברג פאני עלי ונטע עשו פה.
גם אצילי לא דומה לשחקן שהיה אצל איביץ.
דוידה אומנם לא שחקן אינטליגנט אבל כן ממושמע טקטית לעומת מאוויס ככה שזה לא תהיה בעיה מבחינת הצוות.
כמה הוא יכול להשתפר כשהשחקן הכי טוב שלך משחק בעמדה שלו? ואצילי זה שחקן שמשחק כל משחק כמעט 90 דקות

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
אני לא מסכים אתכם.

הוא מחפש הצעה טובה מאוד על העץ מקבוצה גדולה בטורקיה (פנרבחצ'ה וכו') או הצעה מדובאי/אמירויות וכאלה (רצה להישאר שם עוד לפני שעזב לטורקיה פשוט לא הייתה לו הצעה).

אני לא רואה אותו מקבל הצעה מהקבוצות הגדולות בטורקיה ומה השתנה מהקיץ הקודם שהוא כן יקבל הצעות מדובאי/אמירויות וכאלה בסכומים ובמקומות שהוא רוצה?

אם כל זה לא קורה אני כן רואה אותו חוזר לארץ, אחרת למה לממש את הסעיף יציאה מטורקיה אם אין לו כלום ביד? היה נשאר כבר בקבוצה הנוכחית שלו עד סוף העונה במקרה הגרוע.

הוא אמר שלא טוב לו שם והוא רוצה לעבור לעיר הגדולה או לחזור לדובאי, ואם זה לא יקרה?

קשה לו בלי המשפחה וכו' בטורקיה, אז הוא ילך לשחק בבלגיה? אוסטריה?

יכול להיות שהוא יקבל את ההצעות שהוא רוצה מהגדולות בטורקיה/האמירויות, אבל אם לא, לאן ילך?

טורקיה, סין, אמירויות (שלושתם כבר היה), הודו, רוסיה, תאילנד, מקסיקו, יפן והרשימה עוד ארוכה.

מה שאתה צריך לשאול את עצמך זה רק דבר אחד - אם אתה מאמין בלב שלם שמכבי חיפה תשים אפילו חצי מהשכר הנוכחי שלו בחוזה לשחקן שהוא לא מגיע כשחקן הרכב בכלל.

אשרי המאמין.

הוא לכאורה מקבל מיליון יורו בטורקיה בקבוצה הנוכחית, למה שיעזוב לפי הטענה שלך? ומה יש לו להשתמש בשם של מכבי חיפה?

הוא אמר שהוא עוזב את הקבוצה שלו כי העיר לא מתאימה לו והוא בלי המשפחה וזה הדבר הכי חשוב לו בחיים, אז בארץ הוא יהיה עם המשפחה שלו.

הוא עבר לטורקיה כי הוא לא קיבל הצעות באמירויות, אם היה לו הצעות הוא היה נשאר שם.

הוא אמר בעצמו שהאופציות זה הטופ הטורקי, אמירויות או חזרה לארץ. הוא לא יקבל בהודו, רוסיה (וממש שחקן ערבי שלא הסתדר בטורקיה יסתדר ברוסיה) ובשאר הליגות שציינת יותר ממה שיש לו בקבוצה הטורקית הנוכחית שהוא כבר אמר להם שהוא יעזוב.

סבע לא יבוא לפה בשביל 350-400 אלף אירו.
שחקן לא משתחרר מחוזה של מיליון יורו בשביל להרוויח שליש מזה בקבוצה אחרת.
דיי לבלוע ספינים.

לא יודע מה התכנון אבל הייתי מביא שחקנים צעירים ומוכשרים, לפחות שני ישראלים כאלה. זה הזמן שלנו לא רק לעבות את הסגל אלא גם לתכנן קדימה כדי להישאר בצמרת. ראינו מה קרה פה עשר שנים כשויתרנו לצהבת על כל שחקן ישראלי איכותי בארץ. דוידה, כנעאן ונאור אלה השחקנים שצריך לשאוף להחתים. סבע כבר בן 30 ולא יראה הרכב אצלנו. להביא אותו כגיבוי זו מחשבה לטווח הקצר.

אליאור אמר:
לא יודע מה התכנון אבל הייתי מביא שחקנים צעירים ומוכשרים, לפחות שני ישראלים כאלה. זה הזמן שלנו לא רק לעבות את הסגל אלא גם לתכנן קדימה כדי להישאר בצמרת. ראינו מה קרה פה עשר שנים כשויתרנו לצהבת על כל שחקן ישראלי איכותי בארץ. דוידה, כנעאן ונאור אלה השחקנים שצריך לשאוף להחתים. סבע כבר בן 30 ולא יראה הרכב אצלנו. להביא אותו כגיבוי זו מחשבה לטווח הקצר.
בלי להתיחס לכישורים של השמות מה זה טווח קצר וארוך?
טייפקאסט כמו סבע בן 29 יכול לתת 3 עונות טובות ועוד 2 עונות סבירות. לא מספיק ארוך?
שחקן בן 22 שיתן 2 עונות טובות כבר יפזול לאירופה.
היום לא ניתן לתכנן ששחקן יתן לך 5-7 עונות.
אפילו נטע כבר שנתיים רוצה לצאת לאירופה ורק סיכוי לאליפות ופציעה קשה אח"כ מנעו ממנו לצאת עד עכשיו.

להביא רק בשביל הטרלה
https://twitter.com/ScoutBshekel/status/1592778925825998848

צריך באמת להחזיר לחיים את נושא הסקאוטינג לקראת ינואר

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:

אשרי המאמין.

סבע לא יבוא לפה בשביל 350-400 אלף אירו.
שחקן לא משתחרר מחוזה של מיליון יורו בשביל להרוויח שליש מזה בקבוצה אחרת.
דיי לבלוע ספינים.
אז שיהיה לו בהצלחה ביעד הבא. לא הבנתי מה תורם לו להכניס את השם של מכבי חיפה למשוואה.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02X6E7msyoK3awPTQGv7ajSDyCUjthwT3DtQ74XZvAcD7KE25k38tpRCisn82FcH8Wl&id=100064596493454

ברק.י אמר:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02X6E7msyoK3awPTQGv7ajSDyCUjthwT3DtQ74XZvAcD7KE25k38tpRCisn82FcH8Wl&id=100064596493454
סתם מהדהדים דיווחים בתקשורת הישראלית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה