• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מה קשור עכשיו דיבורים על שריף כיוף? באמת ינסו בעונה הבאה לדחוף את משפתי בתור ראשון ואותו כשוער מחליף? זה מתכון לאסון.

אין שום דיבור. כתבונת בוואן של שתי שורות וחצי שהוא צפוי להיות עונה הבאה בסגל למחנה אימונים, ואו אל תשאל, אסון.

Apoc אמר:
אין שום דיבור. כתבונת בוואן של שתי שורות וחצי שהוא צפוי להיות עונה הבאה בסגל למחנה אימונים, ואו אל תשאל, אסון.
מכל מה שאני שומע הוא מקבל בערך גול במשחק על הראש שלו בעפולה. אם ג'וש עוזב חייבים להביא שוער זר או את חייקין. בלי משפתי ובלי כיוף ובטח שבלי מרציאנו.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
מכל מה שאני שומע הוא מקבל בערך גול במשחק על הראש שלו בעפולה. אם ג'וש עוזב חייבים להביא שוער זר או את חייקין. בלי משפתי ובלי כיוף ובטח שבלי מרציאנו.

הכל טוב נכון ויפה אבל כל עוד לא נאמר שהולכים על כיוון אחר לא מבין את הפאניקה המיותרת.

Shocking4U אמר:
מה קשור עכשיו דיבורים על שריף כיוף? באמת ינסו בעונה הבאהלדחוף את משפתי בתור ראשון ואותו כשוער מחליף? זה מתכון לאסון.

לא נראה בדיוק שבכר מנסה להריץ את משפתי. יכול להיות שהוא לא רוצה להמשיך כשוער שני ולכן פרסמו על כיוף, למרות שאני מאמין שזו סתם כתבה בשביל הקליקים ואין באמת משהו רציני כרגע בנושא.
גם אם כיוף יצטרף כשוער שני, אני לא מאמין שבונים עליו. יש סיבה שהביאו את גרייס לנוער. הוא כנראה יצטרף לעפולה בעונה הבאה, בתקווה שיעשה עונות בוגרים טובות יותר משל כיוף.

ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:
מה קשור עכשיו דיבורים על שריף כיוף? באמת ינסו בעונה הבאהלדחוף את משפתי בתור ראשון ואותו כשוער מחליף? זה מתכון לאסון.

לא נראה בדיוק שבכר מנסה להריץ את משפתי. יכול להיות שהוא לא רוצה להמשיך כשוער שני ולכן פרסמו על כיוף, למרות שאני מאמין שזו סתם כתבה בשביל הקליקים ואין באמת משהו רציני כרגע בנושא.
גם אם כיוף יצטרף כשוער שני, אני לא מאמין שבונים עליו. יש סיבה שהביאו את גרייס לנוער. הוא כנראה יצטרף לעפולה בעונה הבאה, בתקווה שיעשה עונות בוגרים טובות יותר משל כיוף.
דווקא נראה שבצוות המקצועי כן מחזיקים ממשפתי ולראייה העובדה שהם עשו איתו רוטציה מטומטמת בכמה משחקי ליגה עם ג'וש.

אני לא יודע אם זה יותר כי הם מחזיקים ממשפתי או שהם מחזיקים מעצמם

Apoc אמר:
אני לא יודע אם זה יותר כי הם מחזיקים ממשפתי או שהם מחזיקים מעצמם
האמת שאם יש משהו שאני לא סומך כל כך על בכר עליו זה שיקול דעת בבחירת שוערים. לאורך כל הקדנצייה שלו בב"ש ובמיוחד בשנים האחרונות הוא עשה שם שטויות עם השוערים כשהם התחילו קיץ עם חיימוב, המשיכו עם אנסטיס, אחרי זה קצת הרוש ובסוף החליטו על לויטה. וגם פה רק בעונה שעברה הם החליטו להביא את איתמר ישראלי כשוער שני ואחרי 2 אימונים במחנה אימונים הבינו שהוא שוער פח והחליטו להקפיא אותו ולהביא את משפתי במקום.

silvas אמר:
מחזירים את חוסה או לא?
בוודאי
זר שישי אידיאלי
סוגר פינות בהרבה עמדות
יעזור בהנעת כדור
לא צריך זמן התאקלמות

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
Shocking4U אמר:

דווקא נראה שבצוות המקצועי כן מחזיקים ממשפתי ולראייה העובדה שהם עשו איתו רוטציה מטומטמת בכמה משחקי ליגה עם ג'וש.

ניסה (אחרי שמשפתי עשה קמפיין טוב בגביע המדינה אשתקד) ומחק אותו כשראה שזה לא עובד. קשה לי להאמין שהוא בונה עליו, אבל נראה כמה מנסים לשלב אותו בחצי השני של העונה.

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

זה מוגזם, הוא לא חוטף גול עליו כל משחק. סה"כ ספג מעט שערים באשמתו הישירה.
אבל הוא לחלוטין לא שוער שיתאים לסטנדרט שמצופה משוער ראשון פה. הרבה מאוד פוזה, מעט מדי תכלס.
יש לו נתונים פיזיים מעולים והוצאות כדור ברמה הכי גבוהה (ובאופן כללי משחק רגל טוב). מצד שני, יש לו תזמון וfinesse של היפופוטם ביציאה לכדורי גובה, והוא לא מסוגל לקחת כדור על הקרקע גם אם חייו יהיו תלויים בזה.

שוער סביר לקבוצת אמצע טבלה בליגה. ברמת לבקוביץ' או ג'ראפי כזה

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Apoc אמר:

זה מוגזם, הוא לא חוטף גול עליו כל משחק. סה"כ ספג מעט שערים באשמתו הישירה.
אבל הוא לחלוטין לא שוער שיתאים לסטנדרט שמצופה משוער ראשון פה. הרבה מאוד פוזה, מעט מדי תכלס.
יש לו נתונים פיזיים מעולים והוצאות כדור ברמה הכי גבוהה (ובאופן כללי משחק רגל טוב). מצד שני, יש לו תזמון וfinesse של היפופוטם ביציאה לכדורי גובה, והוא לא מסוגל לקחת כדור על הקרקע גם אם חייו יהיו תלויים בזה.

שוער סביר לקבוצת אמצע טבלה בליגה. ברמת לבקוביץ' או ג'ראפי כזה

אם זה המצב אז למה הוא בעפולה עדיין? היית מצפה שהוא יעשה את
ההתקדמות לקבוצת תחתית בליגת העל. אם הוא ברמה שאתה
מתאר אז הוא כנראה שווה הרכב במקום גינזבורג בנס ציונה לא?

אין הרבה עמדות פתוחות לשוערים בקבוצות בליגת העל, זה לא מעבר קל. קבוצות מעדיפות באופן טבעי שוער שכבר רץ איתן.

גינזבורג עלה עם נס ציונה, אז המשיכו איתו. חדרה המשיכה עם לבקוביץ', אשדוד עם ג'ראפי, ירושלים עם אדליי. העמדה הפתוחה היחידה בערך (למעט ביתר שהדלת עבורו סגורה) הייתה ריינה, והם הלכו על ינקו.

Judokan אמר:
אין הרבה עמדות פתוחות לשוערים בקבוצות בליגת העל, זה לא מעבר קל. קבוצות מעדיפות באופן טבעי שוער שכבר רץ איתן.

גינזבורג עלה עם נס ציונה, אז המשיכו איתו. חדרה המשיכה עם לבקוביץ', אשדוד עם ג'ראפי, ירושלים עם אדליי. העמדה הפתוחה היחידה בערך (למעט ביתר שהדלת עבורו סגורה) הייתה ריינה, והם הלכו על ינקו.

מוסיף על זה - הנטייה היא לרוץ עם שוער מנוסה, גם אם פחות מבטיח. חוץ מאדליי ופרץ, אין שוערים פותחים באזור הגיל שלו בליגה.

מאמין שבעונה הבאה הבאה יפנה את המקום בעפולה לגרייב, בין אם יהיה פה שוער שני, שוער פותח בליגת העל או בקבוצה אחרת בלאומית.

בטורקיה מדווחים שאיסטנבול בשאקשהיר נפגשה עם הנציגים של סבע. לא יהיה פה

כמה מפתיע, במועדון לא מצליחים לאזרח את דניאל ולא יבוא זר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה