• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Smurk אמר:
סבע מחפש כסף, הרבה כסף. אין סיכוי שיגיע לכאן
הוא עזב את סיבאספור בגלל המשפחה.

הוא מחפש מדינות ספציפיות עם איכות חיים גבוהה. כמו הקבוצות באיסטנבול או דובאי וכאלה. הוא לא ילך לשחק בסקוטלנד נניח ודברים כאלה

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
סבע מחפש כסף, הרבה כסף. אין סיכוי שיגיע לכאן
הוא עזב את סיבאספור בגלל המשפחה.

הוא מחפש מדינות ספציפיות עם איכות חיים גבוהה. כמו הקבוצות באיסטנבול או דובאי וכאלה. הוא לא ילך לשחק בסקוטלנד נניח ודברים כאלה
לא חושב שגם היה מקבל משם הצעה. השוק שהוא מחפש רלוונטי מאוד עבורו. הוא מוכר שם והוא עם הכרטיס ביד לאחר חצי עונה טובה מאוד.

אני דווקא בעד שיחזיר את כיאל ולא ילכו על קארצב לא ראיתי משהו מיוחד בקארצב ולגבי כיאל אני יודע מה אני יקבל והוא יסגור לנו תפינה של נטע בראש שקט הייתי נותן לו חוזה לעונה וחצי ובסוף עונה מחפש קשר אמצע יהודי שיוכל לסגור לנו תפינה הזאת ואם כבר משקיעים מעדיף שזה יהיה על חמודי כנעאן

די ברור שכיאל מתדרך כתבים ומקורבים שהוא רוצה לחזור למכבי חיפה ושידחפו אותו בתקשורת. בכר ואלברמן לא רצו אותו לפני שנתיים והביאו את רודריגס במקום אז אני לא רואה מה השתנה כשהוא מבוגר יותר בשנתיים

Shocking4U אמר:
די ברור שכיאל מתדרך כתבים ומקורבים שהוא רוצה לחזור למכבי חיפה ושידחפו אותו בתקשורת. בכר ואלברמן לא רצו אותו לפני שנתיים והביאו את רודריגס במקום אז אני לא רואה מה השתנה כשהוא מבוגר יותר בשנתיים

שעכשיו בכר ואלברמן לחוצים להחתים שחקן בגלל הרפיסות של שחר בשחרור של לביא.
ומאחר שבגלל השפיות הכלכלית הארורה, אין סיכוי שנחתים מחליף ראוי - אז הנה איך בסוף מתכנסים לכיאל.

הרי הוא נכנס לתוך המסגרת התקציבית, וזה מה שחשוב אצל ההנהלה בתכלס

מה שקורה עם נטע זה בושה ועם ניהול בסגל זה ביזיון.
גם משחררים אותו באמצע העונה בשיא מאבק האליפות, גם אין לנו קשרים בסגל, וגם לא נראה שיצליחו להביא מחליף שקרוב לרמה שלו.
העיקר שאנחנו לא עומדים בדרכם של שחקנים.

מה יש לה ללחוץ לעבור ליפן?
ממש אישתו של וואליינטה 2

אגב ליצנים בתקשורת פינתנו החביבה
גולדשטיין הליצן מעלה כתבה ואומר שמכבי חיפה צפויה להביא לפחות 3 ישראלים בחלון הזה
נכנסים לגוף הכתבה ורשום שם ששניים מהם זה זערורה וזרגרי
חחחחחח

Liberman אמר:
ממש אישתו של וואליינטה 2

כל אישה חולמת לעבור לצד השני של העולם עם תינוק בן 3 חודשים.

לכתבים אין מושג מה קורה, אז הם מרססים לכל הכיוונים ומעלים את אותו תוכן בניסוח שונה בכל יום.
הם לא יודעים מה קורה עם עמדת השוער, איפה עומד המו"מ על קארצב והאם במועדון כבר התחילו מגעים עם שחקנים התקפה כשנראה שסבע רחוק.
את הדברים שהם יודעים להגיד גם אוהד עם היגיון שאוהב את טרסנפרמרקט יניח לבד כנראה.

lemmacantor אמר:
Liberman אמר:
ממש אישתו של וואליינטה 2

מטיול קצר באינסטגרם שלה היא נראית בדיוק כמו מי שחולמת לעבור לגור ביפן. אני בטוח שהיא לוחצת למעבר

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
Liberman אמר:
ממש אישתו של וואליינטה 2

מטיול קצר באינסטגרם שלה היא נראית בדיוק כמו מי שחולמת לעבור לגור ביפן. אני בטוח שהיא לוחצת למעבר

עם תינוק בן 3 חודשים??
היא צריכה להיות פוסטמה או גולדיגרית רצינית אם זה מה שמעניין אותה.

אולי היא רוצה שהילד ילמד קארטה אצל טובי המוחות מגיל צעיר?

hezildo אמר:
KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

עם תינוק בן 3 חודשים??
היא לקחה את התינוק כשהיה בן חודש למלדיבים
אתה מדבר על תינוק בן 3 חודשים?

בסוף יביאו את זרגרי, זערורה ודוידה בהשאלה מליאז׳

hezildo אמר:
KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:

עם תינוק בן 3 חודשים??
אתם מדברים על משפיענית רשת עשירה כן? היא טסה עם התינוק כשהוא היה בן איזה חודש לחופשה במלדיביים ולאמירויות. הם פשוט יקחו עוזרת בית ומטפלת לתינוק אפשר לחשוב כמה זה קשה למישהי כל כך עשירה ומפורסמת לגדל ילד

טוב, אם היא לקחה אותו בגיל חודש למלדיביים, אז אולי היא באמת לוחצת על מעבר יפן. סתומה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה