מתי דוחפים לנו את הופמייסטר? בלונדיני, קצב, גדל אצל הצהובים והכי חשוב זול. ממש קארצב מעלי אקספרס
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אתה כבר הולך לשפוך כסף אצל סגל אז על השחקן הפחות טוב? הוא גם איטי בקטע היסטריLiberman אמר:לא עדיף כבר לנסות להביא את גנדלמן?
Shocking4U אמר:אתה כבר הולך לשפוך כסף אצל סגל אז על השחקן הפחות טוב? הוא גם איטי בקטע היסטריLiberman אמר:לא עדיף כבר לנסות להביא את גנדלמן?
גם על גנדלמן הם רוצים המון כסף. הוא גם הקפטן שם. אני לא מתלהב ממנו, הוא מאוד פיזי אבל אין לו בכלל עמדה מוגדרת והוא גם בדיוק חוזר מפציעהLiberman אמר:Shocking4U אמר:אתה כבר הולך לשפוך כסף אצל סגל אז על השחקן הפחות טוב? הוא גם איטי בקטע היסטריLiberman אמר:לא עדיף כבר לנסות להביא את גנדלמן?
קארצב לא שווה 2.5 מיליון יורו, על גנדלמן לא ידרשו ככה.
ראיתי כמה משחקים שלו הוא נראה סבבה בהשוואה לגוני נאור שדם כן ראיתי כמה משחקים שלו ולא ראיתי ממנו כלום
איזה גולדיגרית, עם הכסף שיש לאבא שלה זה אולי הפוך.hezildo אמר:KevinDurant אמר:מטיול קצר באינסטגרם שלה היא נראית בדיוק כמו מי שחולמת לעבור לגור ביפן. אני בטוח שהיא לוחצת למעברlemmacantor אמר:כל אישה חולמת לעבור לצד השני של העולם עם תינוק בן 3 חודשים.
עם תינוק בן 3 חודשים??
היא צריכה להיות פוסטמה או גולדיגרית רצינית אם זה מה שמעניין אותה.
Shocking4U אמר:אליפות על המדף רק צריך לקחת.
רכשששששששששש
Ganjot אמר:איזה גולדיגרית, עם הכסף שיש לאבא שלה זה אולי הפוך.hezildo אמר:KevinDurant אמר:מטיול קצר באינסטגרם שלה היא נראית בדיוק כמו מי שחולמת לעבור לגור ביפן. אני בטוח שהיא לוחצת למעבר
עם תינוק בן 3 חודשים??
היא צריכה להיות פוסטמה או גולדיגרית רצינית אם זה מה שמעניין אותה.
בירקי אמר:Shocking4U אמר:אליפות על המדף רק צריך לקחת.
רכשששששששששש
לך תספר ליענקלך….
Shocking4U אמר:כל חלון שבו אחד מכנעאן/קארצב/סבע לא נוחת פה הוא כישלון מבחינתי
אין מקום לזרים. גם אני הייתי מעדיף זר אבל צריך להיות ריאליים. אני לא חושב שקארצב שחקן על אבל לדעתי הוא הכי טוב מה6 הישראליים שאפשר להביא. סבע אני באופן אישי מעדיף את כנעאן עליו אבל עדיין אם הוא חופשי ומוכן להגיע אז הוא צריך להיות פה. העיקרון הוא כזה: לא יתכן שאף אחד מהישראלים המובילים האלה לא מגיע לכאן בחלון הזה כשאנחנו חייבים שחקנים בעמדות שלהם.Jerry אמר:למה מי זה קארצב, כסחן עם שרירים, הוא פחות או יותר ברמה של בור פרץ, כן זה שחקן מעולה לליגה אבל אם תשאלו אותי אני מעדיף להביא זר וכיאל. קארצב יגביל את הנעת הכדור שלנו, גנדלמן יותר טוב ממנו לדעתי
לגבי סבע, הוא שחקן בעמדה כמו של שועה, אחד יותר סקורר השני יותר יוצר, שניהם אופציות מעולות להתקפה, הייתי חושב גם על גיל כהן, בלם אנדרייטד