• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Liberman אמר:
משפתי נראה מצוין, נכון לרגע זה לא מביא שום שוער על הראש שלו.

מדליף לא מדליף, כרגע הוא נראה מצוין עם אפס ספיגות ב4 משחקים והצלות ברגעים קריטיים.

מה ציפיתם שירשמו? הוא זוכה לגיבוי בתקשורת בצדק. אם הוא היה עושה פאדיחות היו כותשים אותו, למה מי זה משפתי?
נתון שהוא לא נכון בכלל.
ספג מול סכנין בגארבג' טיים.
זה לא נאמר כאיזשהי ביקורת שלי כלפיו או כדעה שלי על משפתי, אלא סה"כ מתקן את הנתון הזה.

איך אפשר לשחרר שחקן כשאין לך מחליף?

רק במכבי חיפה הדברים האלה קורים

מול נס ציונה עולים בלי קישור

מה זו ההפקרות הזאת???

סלול
GreenGlory אמר:
Liberman אמר:
משפתי נראה מצוין, נכון לרגע זה לא מביא שום שוער על הראש שלו.

מדליף לא מדליף, כרגע הוא נראה מצוין עם אפס ספיגות ב4 משחקים והצלות ברגעים קריטיים.

מה ציפיתם שירשמו? הוא זוכה לגיבוי בתקשורת בצדק. אם הוא היה עושה פאדיחות היו כותשים אותו, למה מי זה משפתי?
נתון שהוא לא נכון בכלל.
ספג מול סכנין בגארבג' טיים.
זה לא נאמר כאיזשהי ביקורת שלי כלפיו או כדעה שלי על משפתי, אלא סה"כ מתקן את הנתון הזה.

צודק שכחתי את זה

“ובקבוצה מעריכים כי ג'אבר טוב מכל המועמדים שמכבי חיפה שוקלת לצרף, במקומו של הקפטן שאמור לעזוב ליפן בשבועות הקרובים.”

לא צריך מחליף, ג׳אבר חוזר 🙃

Shocking4U אמר:
“ובקבוצה מעריכים כי ג'אבר טוב מכל המועמדים שמכבי חיפה שוקלת לצרף, במקומו של הקפטן שאמור לעזוב ליפן בשבועות הקרובים.”

יש פה מישהו אחד בפורום שלא ציפה לראות כתבות כאלה?

בכללי, אין לי בעיה אם לא רוצים לשלם את הסכומים שדורשים על קארצב וכנעאן (אם אלה באמת סכומים שנעים באזור ה 2.5) - אבל נמאס מהשיטה הזאת של הכתבות של כל הכתבי חצר.
תודיעו שהעסקה נפלה, לא ניגע בשחקן הזה ותמשיכו הלאה.
גם סגל וגם ג'קי יתקעו רק עם אלונה שלא תהיה מוכנה לשלם להם הרבה כשהיא תהיה המומעמדת היחידה לקנות אותם, ובפעם הבאה אף אחד כבר לא יעשה את המשחקי כוח האלה.

הקבוצה צודקת בהערכה שג'אבר טוב מכל המועמדים אבל שהקבוצה תבדוק כמה דק' יש לג'אבר השנה במשחקים רשמיים שהם לא אלוף האלופים.

ובלי קשר, צריך להתחזק מעבר

Shocking4U אמר:

Dd-3-Ojr-Ws-AAHFV4.jpg

KevinDurant אמר:
הקבוצה צודקת בהערכה שג'אבר טוב מכל המועמדים אבל שהקבוצה תבדוק כמה דק' יש לג'אבר השנה במשחקים רשמיים שהם לא אלוף האלופים.

ובלי קשר, צריך להתחזק מעבר
מי שבונה על ג׳אבר שיהיה כשיר במקרה הטוב עוד חודשיים לשחק כדורגל והסיכוי שהוא ישאר כשיר הוא נמוך להחריד אז שיהיה לו בהצלחה עם זה

גם אם ג'אבר לא פצוע ובכושר אנחנו צריכים עוד 2 קשרים לסגל, אין היגיון בכתבה הזאת

גם אם כשיר הבנאדם לא שיחק כדורגל חצי שנה. עד שיכנס לפורמה תיגמר כבר העונה, בהנחה שהוא לא נפצע שוב. הוא גם לא 6. בקיצור ציטוט בדיחה, מקווה שזה פרי דמיונו של דובר המשטרה ולא מחשבה אמיתית.

Smurk אמר:
גם אם כשיר הבנאדם לא שיחק כדורגל חצי שנה. עד שיכנס לפורמה תיגמר כבר העונה, בהנחה שהוא לא נפצע שוב. הוא גם לא 6. בקיצור ציטוט בדיחה, מקווה שזה פרי דמיונו של דובר המשטרה ולא מחשבה אמיתית.
הבעיה שזה הגיוני כשזה קשור למועדון הזה

מחר נפתח חלון ההעברות רשמית למשך 30 יום

Ganjot אמר:
Shocking4U אמר:

יש פה מישהו אחד בפורום שלא ציפה לראות כתבות כאלה?

בכללי, אין לי בעיה אם לא רוצים לשלם את הסכומים שדורשים על קארצב וכנעאן (אם אלה באמת סכומים שנעים באזור ה 2.5) - אבל נמאס מהשיטה הזאת של הכתבות של כל הכתבי חצר.
תודיעו שהעסקה נפלה, לא ניגע בשחקן הזה ותמשיכו הלאה.
גם סגל וגם ג'קי יתקעו רק עם אלונה שלא תהיה מוכנה לשלם להם הרבה כשהיא תהיה המומעמדת היחידה לקנות אותם, ובפעם הבאה אף אחד כבר לא יעשה את המשחקי כוח האלה.

ג'קי יודע שיש גם את גרמניה שתאבד את אוסקר ותקבל הרבה מזומנים וכנראה ילכו חזק על כנעאן, גם אלונה לא תשב בצד וגם אנחנו מעוניינים, אז במקרה הזה אין באמת מה לעשות.
לגבי קארצב, אם אנחנו בחוץ מאמין שרק אלונה נשארת בתמונה (והאמת שגם היא לא כל כך בתמונה, כבר יש לה ערימה של שחקני קישור) אז אני באמת לא מבין את סגל, אלא אם כן הוא חושב שהוא יעשה אקזיט לבלגיה/רוסיה.
מתישהו שחקנים עם פוטנציאל יבינו שאסור להם לחתום בקבוצות קטנות כאלה כי זה יתקע להם את ההתקדמות המקצועית.

מתי נשמע תדרוכים לכתבים שגם זערורה זה רכש?

אגב גם אם ג’אבר חוזר זה לא פיתרון לנטע. ג׳אבר הרבה יותר קדמי ממנו

אף בעלים בליגה, גם אם מיץ' ימכור את גלוך ב100 מיליון יורו, לא ישלם על כנעאן/קארצב 2.5-3 מיליון יורו, צאו מהסרט הזה

ב''ש בכלל עמוסים עד העצם בעמדות של הקישור וגם מכבי ת''א.

יש להם על המשבצת של גלוך את קניקובסקי המצוין (איך לא הבאנו אותו בזמנו, פספוס גדול) ואת גויאגון וב8 הם גם עמוסים מאוד.

KevinDurant אמר:
אף בעלים בליגה, גם אם מיץ' ימכור את גלוך ב100 מיליון יורו, לא ישלם על כנעאן/קארצב 2.5-3 מיליון יורו, צאו מהסרט הזה

יש להם על המשבצת של גלוך את קניקובסקי המצוין (איך לא הבאנו אותו בזמנו, פספוס גדול) ואת גויאגון וב8 הם גם עמוסים מאוד.
על כנעאן מישהו ישלם בסוף כי אין ישראלים והוא הנורמלי היחידי שאפשרי להביא

אם גלוך לא פורץ באמצע העונה שעברה אז כנעאן היה בקיץ בצהבת

SaTla אמר:
KevinDurant אמר:

על כנעאן מישהו ישלם בסוף כי אין ישראלים והוא הנורמלי היחידי שאפשרי להביא
אף אחד לא ישלם עליו יותר מ2 מיליון יורו במצב הנוכחי.

את רואה את מיטש או אלונה שמים 2 מיליון יורו על שחקן פציע שמספרי השיא שלו בקריירה בגיל 23 זה 7 שערים ו4 בישולים?

העונה בכלל יש לו 3 שערים ובישול והוא חווה ירידה במספרים שלו.

אני כן חושב שהוא שחקן טוב מאוד וכן הייתי שם עליו בסביבות ה1.5 מיליון יורו + שחקן (אני גם מחזיק ממנו הרבה יותר מקארצב)

אבל אני לא רואה שום בעלים בליגה שם עליו את הסכומים שג'קי דורש. אולי בעסקה כלשהי שתוריד את המחיר לסביבות ה1-1.5 מיליון יורו אבל אין סיכוי שישימו דמי העברה של למעלה מ2 מיליון יורו

אלונה יכולה לשים 2-2.5 מיליון יורו על כנעאן/קארצב אם היא מאמינה שתוך שנה-שנתיים היא מוכרת אותם בסכום של 3-4 ומעלה.
אנחנו ממש לא נעשה את זה והצהבת גם אני בספק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה