בקיץ בתקשורת הדיבור היה שאלונה הסכימה לשלם את הסכומים שאייל סגל רצה על קארצב אבל קארצב לא רצה לעבור
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אני גם הייתי מחליף סוכן אם הייתי הוא. נמני סוכן גרוע מאוד וגם לא הפסיק לדבר נגדו בתקשורת על זה שהוא לא רוצה לעבור לקבוצה אחרת בישראל (כי רצה לגזור קופון)בירקי אמר:לא סתם דיבור בתקשורת. נמני שהיה הסוכן שלו( תיראו מופתעים, דודון דהאן הוא הסוכן כיום), התראיין בוואן וסיפר שבש שילמו בקיץ את מה שסגל דרש….וקארצב סירב
Smile אמר:קארצב כבר היה בדינמו קייב תמורת 3 מליון יורו, עסקה שנפלה ברגע האחרון.
סגל לא ימכור אותו בפחות מ2 מליון וממש לא אכפת לו אם היעד בישראל.
Smile אמר:קארצב כבר היה בדינמו קייב תמורת 3 מליון יורו, עסקה שנפלה ברגע האחרון.
סגל לא ימכור אותו בפחות מ2 מליון וממש לא אכפת לו אם היעד בישראל.
Apoc אמר:חחח נשאר כסף
דווקא בהפועל יש לו מקורות אז הוא אמין בדברים שקשורים אליהם ואם היו גישושים מולם אז לא בלתי סביר שזה הגיע אליו כי הוא מאוד מקורב לניסנובים. זה רק מראה מה שחשבנו שהמועדון לא באמת מוכן להשקיע כסף ומחפש את האופציה הזולה ביותרThe real Tsepo אמר:אם צנציפר פרסם אתם יכולים להיות רגועים
האוהדים הכפוי טובה צריכים להגיד תודה על כל שקל שיוצא אחרי שהם ניסו לגרום למועדון לפשוט רגל עם הקנסות מאופא ומההתאחדות. אנחנו מועדון עני שרעב ללחםApoc אמר:חחח נשאר כסף
Judokan אמר:קנצפולסקי אופציה מצוינת בעיניי כקשר בהסתכלות לעתיד. הוא רק בן 20 ויש לו פוטנציאל גבוה שבהחלט יכול לפרוץ אצלנו. גם המחיר הוא סה"כ מאוד משתלם.
החתמה כזו על תקן של שחקן שמגיע לתגבור הרוטציה (כמו שדובר על גוני נאור) תהיה החתמה טובה שלנו כשלעצמה.