• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Daniel123 אמר:
איך לכנעאן לא אכפת שג׳קי מונע ממנו להתקדם?
למה השחקנים האלה לא יוצאים נגד הבעלים? כנ״ל לגבי קארצב שסגל רוצה חצי קבוצה תמורתו.

הוא מפחד שאם הוא יגיד משהו ג'קי יעלה אותו ליציע בכלל. יש לו עוד שנתיים וחצי בחוזה בלי סעיף שחרור. זה מלא זמן.
קארצב? הוא כבר ברח מנתניה לרוסיה וזה התפוצץ לו בפנים. ואנחנו לא יודעים באמת מה סגל רוצה על קארצב.
גם לקארצב יש עוד שנתיים וחצי בחוזה בנתניה בלי סעיף שחרור.

Nirgreen אמר:
יום לפני משחק 10 כתבות רק על הקבוצה.
הסוכנים קצב עובדים צמוד לשופר להוציא מריכוז את השחקנים שלנו.

מישהו צריך לשים לזה סוף
מסכים. המון חוסר שקט סביב המועדון. תחושה של התפרקות של הסגל. חבל מאוד.

NOSFERATU ZODD אמר:
יש בעיקר תחושה שמישהו גייס את וואן לעשות פה בלאגן.
המישהו הזה זה האחים קצב. כל השחקנים שיש סביבם סיפורים זה שחקנים שלהם.

בטח האחים קצב מוציאים ידיעות כי המעודון כנראה לא מעוניין לתת לנטע ללכת ועושים דווקא למעודון ככה מרגיש לי שזה הפעלת לחצים לתת לנטע לצאת כדי שיקבלו תתגמולים שלהם

שמאור לוי לא ימהר לעזוב. בקצב הזה הוא מרחק אקט ג׳נטלמני אחד או שניים של שחר מלהיות שחקן הרכב במכבי חיפה עד סוף העונה

ברגע ששחקנים לא ירוויחו פה שכר גבוהה באיזור ה800 אלף יורו כול ההצלחה פה תברח וכול השחקנים יחפשו לברוח זה דיסקט שיענקלה חייב לשנות אצלו ולהתחיל לשלם משכורות שמנות לאותם שחקנים

David אמר:
ברגע ששחקנים לא ירוויחו פה שכר גבוהה באיזור ה800 אלף יורו כול ההצלחה פה תברח וכול השחקנים יחפשו לברוח זה דיסקט שיענקלה חייב לשנות אצלו ולהתחיל לשלם משכורות שמנות לאותם שחקנים
אף אחד לא ישלם סכומים של 800 אלף יורו לשחקנים לטווח ארוך כי זה לא משתלם כלכלית והעסק יקרוס, זה שעשינו שנה אחת צ'מפיונס לא אומר שצריך להכפיל את שכר השחקנים לצמיתות ולחלק פה סכומים לא הגיוניים.

עובדה שגם בצהבת למעט שחקן-שתיים אף אחד לא מרוויח מעל חצי מיליון יורו.

וגם אם תציע 800 אלף יורו, ששחקנים מקבלים הצעה מאיחוד האמירויות כמו פלאניץ של פי 2-3 על הכסף שלהם זה עדיין לא יספיק, אין לזה סוף.

lemmacantor אמר:
אם ככה אולי כדאי להגדיל את מכסת הזרים ל 7-8
ברור שכדאי, מה זה חדש לך?

לא הבנת שכדאי לעשות את זה ברגע שדורשים על כל שחקן שבועט פה בכדור 800 אלף יורו?

NOSFERATU ZODD אמר:
לפי מה שנראה כנעאן כנראה לא יגיע.
לדעתי הישראלי הבא שהייתי הולך עליו הוא הישאם לאיוס.
השחקן האחרון שאנחנו צריכים.

lemmacantor אמר:

אני כבר אמרתי מזמן שלא צריך מגבלה, אמרו שזה יפגע בישראלים ויהפוך את הליגה למכבי תא כדורסל. ״תאבד תחושת שייכות״.

נראה שנשארנו עם אל ים ונאור כישראלים הריאליים היחידים. אם הייתי צריך להמר אז יביאו את גוני נאור ואת אושר דוידה בהשאלה

Liberman אמר:
lemmacantor אמר:

אני כבר אמרתי מזמן שלא צריך מגבלה, אמרו שזה יפגע בישראלים ויהפוך את הליגה למכבי תא כדורסל. ״תאבד תחושת שייכות״.
מעניין תתחת

מכבי ת''א כדורסל איבדה מהכוח שלה ומהשייכות כי היא פשוט הפסיקה להיות רלוונטית וטובה.

מבקשים לך על שחקן בינוני כמו קארצב 2.5 מיליון יורו כי יש לו ת''ז כחולה

KevinDurant אמר:
Liberman אמר:
lemmacantor אמר:

מעניין תתחת

מכבי ת''א כדורסל איבדה מהכוח שלה ומהשייכות כי היא פשוט הפסיקה להיות רלוונטית וטובה.

מבקשים לך על שחקן בינוני כמו קארצב 2.5 מיליון יורו כי יש לו ת''ז כחולה
גם לי זה מעניין תתחת.

תגידו....

למכבי חיפה יש דובר?

כי דורון בן דור בימים האחרונים עושה הכל כדי לפגוע בקבוצה ופשוט לא עושים עם זה כלום. זה פשוט מביך.

גם אם אנשים פה אומרים שזו תאוריית קונספירציה, זה די ברור שהאחים קצב משחררים ספינים בקצב מסחרר דרך האיש הכי גרוע בתקשורת החיפאית.

שוב לכל סוכן יש אינטרס שהרבה פעמים מנוגד לאינטרס המועדון. כל עוד סוכן לא עובר על חוקי פיפ"א הכל בסדר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה