• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
KevinDurant אמר:
אם סגל אמר שהוא רוצה 2 מיליון יורו, מה זה משנה אם נהיה אתו בקשר רציף? שייראו שנטע סגור שם יגידו בוא קח תכסף ונתקדם.

לא יחתימו את קארצב לפני שנטע סגור ב100%
קארצב לא ריאלי גם ככה. הוא לא רוצה לבוא לכאן
אני אומר באופן כללי, קארצב זה שם גנרי.

אין סיכוי שמכבי חיפה לא תביא מחליף לנטע, יחכו שזה יהיה רשמי ויסגרו עם השם הרלוונטי.
מכבי חיפה יודעת שהוא לא יהיה פה גם אם זה לא רשמי. לא צריך לחכות שדברים יהיו סגורים ב-100 אחוז כדי להתחיל לפעול.

איך אני מחכה שנטע יעזוב וקארצב לא יבוא בטנה האהובה ״רק מי שבאמת רוצה להיות פה יהיה פה״

https://twitter.com/porgcupinetree/status/1613459947584458752?s=46&t=upRLyVERbG6jKUCcbEcaVA

giphy.gif

מה קרה עם כל השמות אין איזו הצעה על חונק הבלמים שככ מעורב במשחק פיירו הגדול והאיום

קמתם ולא קיבלתם פוש על זה ששחקן של מכבי חיפה מועמד לקבוצה אירופאית כלשהי? הודו לשם על חסדיו

שמישהו במועדון ירים את הכפפה וירים איזה סרטון היילייט על פיירו זריז באירופה לא מבינים מה הם מפספסים

lemmacantor אמר:
Kozmo אמר:
Green991 אמר:
בקיצור מכירת חיסול בקיץ, וכמו שיענקלה הישן והטוב אוהב- בלי מחליפים ראויים, בדיוק כמו אחרי 2011. בכר לדעתי במצב כזה ילמד מהטעות שעשה בבאר שבע ויעזוב גם הוא.

דל"פ - זאת לא מכירת חיסול ולא אשמת יענקל'ה. זה המחיר של הצלחה באירופה והשתתפות בצ'מפיונס. עיוור מי שלא ראה את זה מגיע עוד בשלב המוקדמות במשחקים מול אולימפיאקוס והכוכב, עוד לפני הצ'מפיונס. זה תהליך בלתי נמנע של מועדון במדינה זניחה באירופה.

האש צריכה להיות מוכוונת לזה שלא ידעו לחדש חוזים בזמן (ועדיין לא מחדשים) בשביל ששחקנים לא יעזבו בחינם/ יכנסו לשנת חוזה וימכרו בזול. ולזה שלא בונים סגל מספיק רחב בשביל להכניס עוד שחקנים שיוכלו להכנס למשבצת של אלו שיעזבו ולשמור על אותה רמה של הקבוצה.

נו אז זו אשמת יענק'לה.

אני טוען שצריך להפריד בין שני דברים, זה לא שחור ולבן.

לא אשמת יענקל'ה שנטע, חזיזה ומוחמד כיכבו במוקדמות ושיחקו נהדר גם בשלב בתים והם שואפים להתקדם הלאה. עזיבה בסופו של דבר היא כמעט בלי נמנעת.

כן אשמת יענקל'ה שהוא הולך לאבד בסכומים נמוכים או אפילו בחינם (בתרחיש האופטימי שנטע יעזוב בקיץ) כי לא ידע לחדש חוזים בזמן. עוד אשמתו שלא הביאו גיבוי לסגל שיוכל להשתלב ולהתאקלם בקבוצה בזמן ומחכים להביא שחקן רק במקרה ששחקן עןזב.

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/porgcupinetree/status/1613459947584458752?s=46&t=upRLyVERbG6jKUCcbEcaVA
צייצתי את זה בצחוק וכתב כדורגל צרפתי עם 130 אלף עוקבים שהוא verified עקב אחריי

בכר עם סוג של רמיזה שלא יגיע חיזוק אם נטע יעזוב.

מציע לכם להיות יותר פסימיים ממני אחרי מה שבכר אמר במסיבת עיתונאים. אמר שאין בשוק הישראלי שחקנים מספיק טובים והשוק לא מה שהיה פעם ושהם אולי יחתימו שחקן רק אם הם יראו לנכון

"השוק הישראלי לא פורה לצערי בשחקנים מספיק איכותים. ככה שיש לנו את הסגל שלנו, אני לא יודע כמה שינויים יהיו, אם תהיה אפשרות להביא עוד שחקן נביא. אנחנו מאמינים במה שיש, שחקנים אמורים לחזור גם. גם סונגסדרן גם ג'אבר מראה סימנים טובים, ככה שאם שני השחקנים האלה יחזרו כמו שצריך זה יעבה לנו את הסגל בצורה משמעותית."

העיתונאי הראשון שיוציא ידיעה עם הדף מסרים ״סונדגרן וג׳אבר זה יותר טוב מכל חיזוק שיכולנו לבקש״ יקבל ממני נאצות בפרטי

מוסיף להימורים שגם בכר לא ממשיך פה בעונה הבאה.

אולי יחזירו גם את אח של וייזינגר כמאמן מושאל מעפולה

מבין את בכר. גם לי לא היה ממש אכפת מה יקרה פה אם אני יודע שאני גם ככה עוזב בסוף העונה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה