• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מישהו יודע מה הסיפור עם שון? מהאליל של אוהדי ויאדוליד הפך לשחקן ספסל ופתאום אמור לעזוב לליגה השנייה בספרד, גם בנבחרת הוא עזב באמצע בגלל משהו אישי, אם אפשר להביא אותו בטעות חייב ללכת על זה

הוא כל העונה גרוע מאוד, אין סיפור מיוחד
מאמין שהוא רוצה להרוויח מחדש מקום בליגה הספרדית הבכירה דרך הליגה השנייה אבל אני בספק שהוא יחזור ללה ליגה אם הוא עוזב עכשיו

Jerry אמר:
מישהו יודע מה הסיפור עם שון? מהאליל של אוהדי ויאדוליד הפך לשחקן ספסל ופתאום אמור לעזוב לליגה השנייה בספרד, גם בנבחרת הוא עזב באמצע בגלל משהו אישי, אם אפשר להביא אותו בטעות חייב ללכת על זה
פשוט מאוד, הוא לא ברמה של הליגה הראשונה בספרד.

חבל, עכשיו זה הפך את זה שהוא שחקן מכבי חיפה לרשמי. בלי נושא בפורום עוד אפשר היה להתכחש

תומר לוי אמר בפאנל שהם היו מוכנים שמאור יעבור בטרייד לאשדוד או נתניה תמורת קארצב או כנעאן אבל מכבי חיפה ירדה מהאופציה של טרייד על השחקנים האלה והם העדיפו לעבור למכבי פת בהשאלה מאשר לחדרה או ריינה. למי שעדיין מפנטז על טרייד כלשהו

טוב מאוד, מה אנחנו זונות של סגל וג'קי שדורשים 3 מיליון יורו על שחקנים פחות טובים ממה שכבר יש? אם קארצב מגיע לכאן הגרמנים עושים עליו פרויקט והוא הופך לשחקן הכי אלים בליגה על פי התקשורת ובצדק, הבן אדם כסחן גדול, לגבי כנעאן הוא נפצע בכל יום שני ובשאר הימים הוא מתלבט אם הוא קשר אמצע או שחקן התקפה. שניהם עם פוטנציאל גבוה אבל פרוספקטים וככה צריך להתייחס אליהם, בסכומים כאלו צריך להביא זרים תותחים לא ילדים חסרי ניסיון

Jerry אמר:
טוב מאוד, מה אנחנו זונות של סגל וג'קי שדורשים 3 מיליון יורו על שחקנים פחות טובים ממה שכבר יש? אם קארצב מגיע לכאן הגרמנים עושים עליו פרויקט והוא הופך לשחקן הכי אלים בליגה על פי התקשורת ובצדק, הבן אדם כסחן גדול, לגבי כנעאן הוא נפצע בכל יום שני ובשאר הימים הוא מתלבט אם הוא קשר אמצע או שחקן התקפה. שניהם עם פוטנציאל גבוה אבל פרוספקטים וככה צריך להתייחס אליהם, בסכומים כאלו צריך להביא זרים תותחים לא ילדים חסרי ניסיון

מחזק.
וכל זה קורה בגלל היצע ישראלים מאוד דל.
שיגדילו את מכסת הזרים. למה בכדורסל אפשר לשחק 100 זרים ולא ראיתי קול צעקה.

Smile אמר:
Jerry אמר:

מחזק.
כי הלובי שיש לשחקנים החלשים בארץ הוא עצום

כנעאן עוד לא נפצע העונה. גם לחזיזה יש פציעות כל עונה מאז שהוא הגיע למכבי חיפה ועבר פציעות יותר קשות מכנעאן.

Jerry אמר:
לאו דווקא זרים תותחים אלא שחקנים תותחים, אם היו ישראלים שוברי שוויון הייתי מבין את הרצון לשלם.

Smile אמר:
Jerry אמר:

מחזק.
אני גם לא מבין את הפאניקה. נראה למישהו שחזיזה/אצילי/נטע לא היו משחקים כי היו מביאים זרים במקומם?

ויותר מזה, זה אומר ששחקן ישראלי "בינוני" לא היה מגיע לקבוצה גדולה והיה נשאר בקבוצות הקטנות במקום שכל שחקן טוב יעבור מיידית לקבוצה גדולה

Shocking4U אמר:
כנעאן עוד לא נפצע העונה. גם לחזיזה יש פציעות כל עונה מאז שהוא הגיע למכבי חיפה ועבר פציעות יותר קשות מכנעאן.
כנעאן יותר פציע מחזיזה למעט הקרע בצולבת שהוא עבר לפני המון זמן.

באופן כללי, מה המספרים של כנעאן השנה שהוא שווה 3 מיליון יורו לפי ג'קי?

אם כנעאן עולה 3 מיליון אז חזיזה עולה 8
אם קארצב עולה 2 מיליון אז נטע עולה 10.
וכן אני מודע למצב החוזים.

בכל מקרה, עד שעסקת נטע לא תיחתם סופית לא תיהיה תזוזה בנוגע למחליף שלו.

SaTla אמר:
מה הקטע עם הפרסומים על חזיזה

כתבות חרטא עם פולו-אפ קלאסי.
זה התסריט שאני חושב היה:
פרטיזן שמו עליו עין.
קצת עקבו, קצת גיששו, קיבלו חוות דעת חיובית מנאתכו ופנו למכבי חיפה.
במקביל הודלף ופורסם.
אנחנו ככל הנראה סירבנו אבל מי שפרסם חייב עוד כמה פולו-אפים- "פרטיזן ישפרו את ההצעה", "ינסו שוב.." וכאלה.
מצד הסוכן שלו זה אף פעם לא פירסום רע, רק מזיז קצת את הקוביות.

Kaka אמר:

גאוני, לא לומדים מטעויות.
במקום לסגור מחליף כדי להיות מוכנים לרגע שנטע עוזב, יתחילו לעבוד בכיוון רק אחרי שיעזוב. ואז נשמע שהחלון עומד להיסגר שבוע אחרי ואין מספיק זמן.

dyarok אמר:
SaTla אמר:
מה הקטע עם הפרסומים על חזיזה

כתבות חרטא עם פולו-אפ קלאסי.
זה התסריט שאני חושב היה:
פרטיזן שמו עליו עין.
קצת עקבו, קצת גיששו, קיבלו חוות דעת חיובית מנאתכו ופנו למכבי חיפה.
במקביל הודלף ופורסם.
אנחנו ככל הנראה סירבנו אבל מי שפרסם חייב עוד כמה פולו-אפים- "פרטיזן ישפרו את ההצעה", "ינסו שוב.." וכאלה.
מצד הסוכן שלו זה אף פעם לא פירסום רע, רק מזיז קצת את הקוביות.

זה יותר בקטע שפרטיזן מנסים להפעיל לחץ למכור באמצעות התקשורת פה. הנשיא מתראיין, אחר כך המאמן. זה לא מקרי. חושבים שבדרך הזו חזיזה ירצה לדרוש עזיבה

Judokan אמר:
Kaka אמר:

במקום לסגור מחליף כדי להיות מוכנים לרגע שנטע עוזב, יתחילו לעבוד בכיוון רק אחרי שיעזוב. ואז נשמע שהחלון עומד להיסגר שבוע אחרי ואין מספיק זמן.

יש בנאדם אחד שמסרב ללמוד מהטעויות האלה . בכר ואלברמן לא יכולים לשנות אותו.

Judokan אמר:
Kaka אמר:

זה אותם "גאונים" שהחתימו פה את סק ודילן יומיים אחרי שפלאניץ' עזב בסוף אוגוסט כן?

המחיר של קארצב וכנעאן נקוב וידוע, אין פה מו''מ באמת לנהל, זה לשלם או לא לשלם

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה