• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
dyarok אמר:
SaTla אמר:
מה הקטע עם הפרסומים על חזיזה

כתבות חרטא עם פולו-אפ קלאסי.
זה התסריט שאני חושב היה:
פרטיזן שמו עליו עין.
קצת עקבו, קצת גיששו, קיבלו חוות דעת חיובית מנאתכו ופנו למכבי חיפה.
במקביל הודלף ופורסם.
אנחנו ככל הנראה סירבנו אבל מי שפרסם חייב עוד כמה פולו-אפים- "פרטיזן ישפרו את ההצעה", "ינסו שוב.." וכאלה.
מצד הסוכן שלו זה אף פעם לא פירסום רע, רק מזיז קצת את הקוביות.

זה יותר בקטע שפרטיזן מנסים להפעיל לחץ למכור באמצעות התקשורת פה. הנשיא מתראיין, אחר כך המאמן. זה לא מקרי. חושבים שבדרך הזו חזיזה ירצה לדרוש עזיבה

כשיש עסקה רצינית לא מדברים ככה.

חזיזה לא יעזוב בינואר זה ברור אבל אני לא שולל שזה יקרה בקיץ אם פרטיזן תציע לו בקיץ איזה חוזה של 700-800K לעונה. הם כבר הציעו לו שכר של 600 לפי הדיווחים.

Smurk אמר:
חזיזה לא יעזוב בינואר זה ברור אבל אני לא שולל שזה יקרה בקיץ אם פרטיזן תציע לו בקיץ איזה חוזה של 700-800K לעונה. הם כבר הציעו לו שכר של 600 לפי הדיווחים.
מה יש לו לחפש בפרטיזן? השכר שם לא שובר שוויון, אנחנו קבוצה יותר טובה מהם והליגה פה יותר טובה מהליגה שם.

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
מה יש לו לחפש בפרטיזן? השכר שם לא שובר שוויון, אנחנו קבוצה יותר טובה מהם והליגה פה יותר טובה מהליגה שם.
פי שתיים בשכר זה מה שיש לו לחפש שם

לחזיזה מתאים ללכת ליפן, הם ימותו עליו שם הוא נראה כאילו הוא מהיאקוזה

אין איזה הנפצה לשבת מפרי דמיונו של גולדשטיין?
איזה "זרגרי מתקרב למכבי חיפה"?

KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
הולך להיות ליגיונר, גם אם לא יצליח הוא יחזור לפה על תקן של כוכב ועם משכורת ענק.
בתכלס הוא יודע שיש מצב שהמועדון שוב חוזר אחורה אם הולך להיות פה מכירת חיסול אז טוב לו

חזיזה יעזוב רק אם תגיע הצעה מקבוצה טובה בליגה בכירה. הוא לא מחפש ללכת לליגות סטייל יוון, קפריסין, סרביה, שוויץ וכו'.

SaTla אמר:
KevinDurant אמר:
Smurk אמר:
בתכלס הוא יודע שיש מצב שהמועדון שוב חוזר אחורה אם הולך להיות פה מכירת חיסול אז טוב לו
אני לא משחרר אותו לשם.

בלי קשר לכמה כסף הם יציעו גם.

אני אחזור על הדעה שלי ורשמתי אותה פה כמה פעמים, שחקן יוצא ממכבי חיפה ב2 אופציות:
1. התקדמות כלכלית
2. התקדמות מקצועית (כלומר, מעבר לקבוצה/ליגה גדולה)

במקרים כאלה אני לא מונע משחקן להתקדם ואני מבין את הרצון.

פרטיזן לא עונה על 2 הדרישות ולכן אני לא מוציא לשם שחקן

KevinDurant אמר:
SaTla אמר:
KevinDurant אמר:
אני לא משחרר אותו לשם.

בלי קשר לכמה כסף הם יציעו גם.

אני אחזור על הדעה שלי ורשמתי אותה פה כמה פעמים, שחקן יוצא ממכבי חיפה ב2 אופציות:
1. התקדמות כלכלית
2. התקדמות מקצועית (כלומר, מעבר לקבוצה/ליגה גדולה)

במקרים כאלה אני לא מונע משחקן להתקדם ואני מבין את הרצון.

פרטיזן לא עונה על 2 הדרישות ולכן אני לא מוציא לשם שחקן

זה לא תלוי רק במועדון. אם שחקן רוצה לעזוב את הקבוצה לקבוצה אחרת, זה כבר בעייתי להשאיר שחקן שלא רוצה להישאר בקבוצה, יהיה השיקול אשר יהיה.

החלון הזה מדכא. יש בדיוק 2.5 ישראלים טובים שיכולים להשתלב בסגל שלנו, אף אחד מהם לא שווה את הסכומים שהקבוצות דורשות עליהם (ובצדק, כי אין לנו ממש ברירה) וזה משאיר אותנו בלי כלום.
צריך להגדיל את מכסת הזרים בליגה ולהפסיק את הסחטנות הזאת.
בעולם מתוקן כנעאן וקארצב שווים מיליון יורו גג כל אחד מהם.

אבל אנחנו לא בעולם מתוקן ולא יהיו פה 7 זרים בזמן הקרוב

Smurk אמר:
אבל אנחנו לא בעולם מתוקן ולא יהיו פה 7 זרים בזמן הקרוב

לא הייתי משלם יותר ממיליון יורו וחצי על קארצב או כנעאן.
זה די מצחיק - כי שניהם לא שווים את זה וזה נראה מעוות לשלם להם את זה. מי שכן שווה שכר של 800 אלף יורו זה נטע לביא. וזה גם יוצא לנו זול יותר מאשר לשלם על קארצב הפחות טוב סכום גבוה יותר.

אם נשלם את הסכומים שדורשים על כנעאן/קארצב זה רק יתן לגיטימציה למועדונים האלה (ודומיהם) לדרוש סכומים דומים או גבוהים יותר על שחקנים שלא קרעו זוג נעליים.
מבחינתי עדיף שלא יביאו אף אחד מהם (בטח לא את קארצב שלא רוצה להיות פה) ויתחילו לקדם שחקנים מהנוער.
בדיוק כמו שקידמו את ג'אבר ובדיוק כמו שזערורה מקבל הזדמנות עכשיו.
עם כל הכבוד לנטע, קבוצה זה לא שחקן אחד ולא על העזיבה שלו תיפול האליפות השלישית.

Smile אמר:
אם נשלם את הסכומים שדורשים על כנעאן/קארצב זה רק יתן לגיטימציה למועדונים האלה (ודומיהם) לדרוש סכומים דומים או גבוהים יותר על שחקנים שלא קרעו זוג נעליים.
מבחינתי עדיף שלא יביאו אף אחד מהם (בטח לא את קארצב שלא רוצה להיות פה) ויתחילו לקדם שחקנים מהנוער.

מסכים זה רק ינרמל את הסכומים ההזויים האלה על שחקנים שהם בגדר פוטנציאל.
צריך להביא את נאור שיהיה עוד זוג רגליים טריות בספסל ויחד עם זערורה ואולי אולי ג’אבר זה אמור יותר מלהספיק.
אנשים שוכחים פה ששנה שעברה לקחנו אליפות עם אמצע של פאני+ֶעלי עם דקות של ג’אבר פה ושם.

ירוק רפואי אמר:
כולם מדברים על קשר ובצדק
מה עם שחקן להתקפה? מה עם דיא סבע??

על הפרק אבל סיכוי נמוך, מעדיף להישאר בטורקיה.

Hulk אמר:
Smile אמר:

מסכים זה רק ינרמל את הסכומים ההזויים האלה על שחקנים שהם בגדר פוטנציאל.
צריך להביא את נאור שיהיה עוד זוג רגליים טריות בספסל ויחד עם זערורה ואולי אולי ג’אבר זה אמור יותר מלהספיק.
אנשים שוכחים פה ששנה שעברה לקחנו אליפות עם אמצע של פאני+ֶעלי עם דקות של ג’אבר פה ושם.

בגלל זה הפתרון המתבקש הוא להעלות את תקרת השכר במועדון. זו לא כניעה לסחטנות של סגל וג'קי ואתה משמר את השחקנים הטובים יותר בקבוצה.
ברור שיש חסרונות בהעלאת תקרת השכר, אבל זה הפתרון הכי הגיוני ונכון שיש עכשיו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה