ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Smurk אמר:אם הפתרון זה אביאל זרגרי אז תזרוק אותו לפח.Kaka אמר:אפשר לקחת אליפות גם בלי נטע כבר ראינו את זה קורה. ברור שחייב להביא עוד שחקן לקישור, אני מסכים שלשים 2 מיליון ומעלה על קארצב זה מוגזם בטירוף כי הוא נמצא בחצי עונה מחרידה. הוא גם לא דומה בכלל בסגנון לנטע אבל לא קיים שחקן כזה בליגה. יש פתרונות לעזיבה שלו מלבד החתמת קארצב.
Smurk אמר:אם הפתרון זה אביאל זרגרי אז תזרוק אותו לפח.Kaka אמר:אפשר לקחת אליפות גם בלי נטע כבר ראינו את זה קורה. ברור שחייב להביא עוד שחקן לקישור, אני מסכים שלשים 2 מיליון ומעלה על קארצב זה מוגזם בטירוף כי הוא נמצא בחצי עונה מחרידה. הוא גם לא דומה בכלל בסגנון לנטע אבל לא קיים שחקן כזה בליגה. יש פתרונות לעזיבה שלו מלבד החתמת קארצב.
נשמע לא רע. מקווה שיצא לפועלKaka אמר:Smurk אמר:אם הפתרון זה אביאל זרגרי אז תזרוק אותו לפח.Kaka אמר:אפשר לקחת אליפות גם בלי נטע כבר ראינו את זה קורה. ברור שחייב להביא עוד שחקן לקישור, אני מסכים שלשים 2 מיליון ומעלה על קארצב זה מוגזם בטירוף כי הוא נמצא בחצי עונה מחרידה. הוא גם לא דומה בכלל בסגנון לנטע אבל לא קיים שחקן כזה בליגה. יש פתרונות לעזיבה שלו מלבד החתמת קארצב.
לא חושב שזרגרי הוא הפתרון ואיך שאני מבין את זה גם בצוות לא חושבים בכיוון הזה. לדעתי אם נטע יעזוב ולא יחתימו את קארצב אז יביאו שחקן או שניים לאמצע וישנו את המערך הרבה פעמים לשלושה בלמים.
לכולם ברור שזאת קומבינה של יענקלה, עם זאת אף אחד לא יופתע אם הוא יהיה חלק מהסגל.Apoc אמר:Smurk אמר:אם הפתרון זה אביאל זרגרי אז תזרוק אותו לפח.Kaka אמר:אפשר לקחת אליפות גם בלי נטע כבר ראינו את זה קורה. ברור שחייב להביא עוד שחקן לקישור, אני מסכים שלשים 2 מיליון ומעלה על קארצב זה מוגזם בטירוף כי הוא נמצא בחצי עונה מחרידה. הוא גם לא דומה בכלל בסגנון לנטע אבל לא קיים שחקן כזה בליגה. יש פתרונות לעזיבה שלו מלבד החתמת קארצב.
כל מי שאומר אביאל זרגרי לדעתי לא מבין את העניין שזה החתמה של יענקל'ה ולא קשורה לתוכניות של אלברמן ובכר, ולראייה הוא עוד לא נרשם בקבוצה בכלל כי מנסים להוציא אותו החוצה להשאלה.
Adi81 אמר:לטווח הקצר אין פיתרון טוב לכל הכסף שדורשים כאן על שחקנים.
לטווח הארוך לפתח שחקני נוער זה הפיתרון
Apoc אמר:Adi81 אמר:לטווח הקצר אין פיתרון טוב לכל הכסף שדורשים כאן על שחקנים.
לטווח הארוך לפתח שחקני נוער זה הפיתרון
מה הכוונה ב-"לפתח שחקני נוער זה הפתרון"?
מה היית עושה אחרת מאיך שמכבי חיפה פועלת כיום בנוער כדי לפתח שחקנים?
בסופו של דבר על הקמצוץ כישרון שיש פה בארץ אתה מתחרה לא רק עם מכבי ת"א אלא גם עם הפועל ת"א, פתח תקווה ואשדוד ועוד מקומות שיודעים למשוך כשרונות צעירים לאקדמיות שלהם.
לנו יש בלעדיות על הצפון אבל זה לא שצומח פה כל יום נטע לביא ואבופאני.
גם מבינת כישרון יש בעיה קשה בכדורגל הישראלי וזה משהו שיכול להפתר רק ברמה הכי יסודית ע"י התאחדות ומדינה ולא על ידי מכבי חיפה.
קשה לראות איזה פתרון מכבי חיפה יכולה לבצע בעצמה כדי לשנות את המצב הקיים.
שים עוד 5 מיליון בנוסף לכסף הקיים ותחלק אותם אחרת(חבל שלואיס מתאו עזב,בטוח אפשר לשלם למישהו מחו"ל ואחד שנמצא במקצוע כדי שיתווה מדיניות במקום איזה עופר פביאן או מי שראש מחלקת הנוער,ילה חוס יכל להיות אפשרות לא רעה אם הוא לא היה לוקח את הג'וב ההוא באופ"א).Apoc אמר:אתה כבר משקיע 10 מיליון שקל בעונה על מחלקת הנוער, לזרוק לשם עוד כסף לא יביא תוצאות טובות יותר