ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
סכום סבבה לשחקן שמסיים חוזה עוד 5 חודש. לא בטוח שאם בכר ירצה אותו הוא יקבל אותוNirgreen אמר:טוכמן מפרסם שנקבל על לביא 500אלף יורו (בדיחה עצומה)
נטע עוד לא סגר את החוזה שם יש שם פעריים.
בנוגע לקארצב אם בכר רוצה אותו הוא יהיה פה השאלה כמה הוא רוצה אותו.
Smurk אמר:סכום סבבה לשחקן שמסיים חוזה עוד 5 חודש. לא בטוח שאם בכר ירצה אותו הוא יקבל אותוNirgreen אמר:טוכמן מפרסם שנקבל על לביא 500אלף יורו (בדיחה עצומה)
הוא גם אמר בדיוק מה שאמרנו פה, הדרישות של נתניה ידועות וברורות, ברגע שיבינו סופית שנטע עוזב יחליטו אם ללכת לעסקה או לא, זה כל הסיפורLiberman אמר:אה רק אתמול התקיימה ישיבה? אני מקווה שהם ישבו טוב כי אין להם ברירה
אז אני אומר לך בוודאות של מיליון אחוז שבכר מאוד מאוד רוצה את קארצב. האם יהפוך שולחנות על זה כמו בעבר? תלוי כמה הוא מאמין שבקיץ הוא נשאר פה( ברק).Nirgreen אמר:Smurk אמר:סכום סבבה לשחקן שמסיים חוזה עוד 5 חודש. לא בטוח שאם בכר ירצה אותו הוא יקבל אותוNirgreen אמר:טוכמן מפרסם שנקבל על לביא 500אלף יורו (בדיחה עצומה)
נחמני לא סתם אמר על השיחה אתמול של הצוות המקצועי עם ההנהלה, יש משהו מאחורי הקלעים.
לא שמעתי שאמר את החלק השני של המשפט שלך. הוא אמר שנטע הולךKevinDurant אמר:הוא גם אמר בדיוק מה שאמרנו פה, הדרישות של נתניה ידועות וברורות, ברגע שיבינו סופית שנטע עוזב יחליטו אם ללכת לעסקה או לא, זה כל הסיפורLiberman אמר:אה רק אתמול התקיימה ישיבה? אני מקווה שהם ישבו טוב כי אין להם ברירה
התכונתי שזה מה שאמרנו פה בפורום, לא שנחמני אמר לגבי נטע עוזב סופית לא עוזב סופית.Smurk אמר:לא שמעתי שאמר את החלק השני של המשפט שלך. הוא אמר שנטע הולךKevinDurant אמר:הוא גם אמר בדיוק מה שאמרנו פה, הדרישות של נתניה ידועות וברורות, ברגע שיבינו סופית שנטע עוזב יחליטו אם ללכת לעסקה או לא, זה כל הסיפורLiberman אמר:אה רק אתמול התקיימה ישיבה? אני מקווה שהם ישבו טוב כי אין להם ברירה
ומה מיוחד בשבוע הבא שלא היה עד עכשיו? זה (שככל הנראה) נטע יעזוב באופן רשמי.Kaka אמר:נטע עוזב, זה ברור.
אם יהיה משהו חדש לגבי קארצב זה בשבוע הבא.
שקארצב קיבל זמן למצוא קבוצה בחו"ל שהוא כל כך רוצה. אם לא ימצא אז נתניה וחיפה יקדמו את העסקה.KevinDurant אמר:התכונתי שזה מה שאמרנו פה בפורום, לא שנחמני אמר לגבי נטע עוזב סופית לא עוזב סופית.Smurk אמר:לא שמעתי שאמר את החלק השני של המשפט שלך. הוא אמר שנטע הולךKevinDurant אמר:הוא גם אמר בדיוק מה שאמרנו פה, הדרישות של נתניה ידועות וברורות, ברגע שיבינו סופית שנטע עוזב יחליטו אם ללכת לעסקה או לא, זה כל הסיפור
הרי אם נטע היה נשאר לא היו מביאים את קארצב, אז רק ברגע שיהיה שם סופי וגמור לחלוטין יחליטו אם אכן לעשות עסקה על קארצב או לא.
ומה מיוחד בשבוע הבא שלא היה עד עכשיו? זה (שככל הנראה) נטע יעזוב באופן רשמי.Kaka אמר:נטע עוזב, זה ברור.
אם יהיה משהו חדש לגבי קארצב זה בשבוע הבא.
חחחחחאליאור אמר:יש תסריט שגם כנעאן וגם קארצב מגיעים לפה?
אני בכנות חושב (למרות כל היענקלה קמצן וכו') שאם המחיר של כנעאן היה ריאלי הוא היה מגיע לפה.אליאור אמר:יש תסריט שגם כנעאן וגם קארצב מגיעים לפה?
אליאור אמר:יש תסריט שגם כנעאן וגם קארצב מגיעים לפה?
KevinDurant אמר:אני בכנות חושב (למרות כל היענקלה קמצן וכו') שאם המחיר של כנעאן היה ריאלי הוא היה מגיע לפה.אליאור אמר:יש תסריט שגם כנעאן וגם קארצב מגיעים לפה?
אבל שאתה קורא כתבה מהצד של אשדוד שאומרת "טרייד על כנעאן? רק תמורת אצילי, שרי ודוד" ושג'קי רואה את כנעאן כמו סולומון ועבדה (רק שהם יצאו לאירופה בגיל 18-19 והוא כבר בן 23) אז איך תעשה עסקה?
כובע קש אמר:אני כבר אמרתי שלדעתי קארצב יהיה פה (לא מידיעה או משהו, סתם תחושת בטן), הימור שלי אחרי המשחק נגד הגרמנים יהיו יתפתחויות בגזרה הזאת
KevinDurant אמר:אני בכנות חושב (למרות כל היענקלה קמצן וכו') שאם המחיר של כנעאן היה ריאלי הוא היה מגיע לפה.אליאור אמר:יש תסריט שגם כנעאן וגם קארצב מגיעים לפה?
אבל שאתה קורא כתבה מהצד של אשדוד שאומרת "טרייד על כנעאן? רק תמורת אצילי, שרי ודוד" ושג'קי רואה את כנעאן כמו סולומון ועבדה (רק שהם יצאו לאירופה בגיל 18-19 והוא כבר בן 23) אז איך תעשה עסקה?