• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הייתי מנסה להביא את סטויאנוב לא נראה לי שברדה תופס ממנו, יש לו פוטנציאל אדיר אצל בכר

Jerry אמר:
הייתי מנסה להביא את סטויאנוב לא נראה לי שברדה תופס ממנו, יש לו פוטנציאל אדיר אצל בכר

מושאל מב״ש אחרי שנרכש בקיץ.

KevinDurant אמר:
lemmacantor אמר:
בקיץ הוציאו על העברות 300-400 אלף יורו יותר ממה שהכניסו. חוץ מזה בכר הביא לו הכנסות חסרות תקדים. שים את הכסף על כנעאן ועל מי שצריך. וזהו. לא מבין על מה הדיון.
שחקנים שיגיעו יגדילו תחרות ועם ראיה קדימה צריכים גם מחליף קבוע לשרי, שממש כבר לא צעיר. צריך להביא עכשיו. לא מבין את הספירה הזו של כל שקל.

שחר הוא קמצן קלאסי. הוא תמיד התקמצן לשים איפה שצריך. זה מה שקובע. אכפת לי שהוא שם מיליונים על עזריאל כדי לעזור לבית"ר? לא. זו לא השקעה במועדון.
שוב, מאיפה אתה יודע שבכר ואלברמן בכלל רוצים את כנעאן וקארצב ומבחינתם מוכנים להוציא את הכסף הזה עליו?
מאמין שהם רוצים, אין לך הרבה מבחר בשוק שאתה יכול להביא, אתה לא עם הרבה ברירות בשביל זה.

Smurk אמר:
לפי וייס ונחמני בכר וצרפתי רצו את קארצב

זה היה החשש שלי. שברק לא יהפוך שולחנות מול יענקלה כשהוא בקיץ ממשיך לאתגר ההבא

חייבים להביא ישראלי איכותי אחד או שניים החורף. אי אפשר להרכיב קבוצה רק מזרים. צריך גם לחשוב קדימה וליצור תשתית טובה לשנים הבאות.

Hulk אמר:
דוראנט אני מסכים שכנעאן וקארצב בגדול לא שווים את הכסף במיוחד קארצב, אבל חייב להעמיק ולרענן את הסגל גם אם נשלם טיפה יותר.
עם ג’קי מחזיק מכנעאן כזה פוטנציאל מכירה לחול אז שייתנו לו אחוזים מאוד נדיבים במקרה של מכירה פלוס לדחוף לו עוד איזה שחקן שתיים.
ואני גם לא רואה שחקנים שהמועדון כן מוכן לשלם עליהם אלא פשוט מתקמצן.
כנעאן לא יצא ממכבי חיפה וממכבי ת''א לשום מקום, בטח לא עם אחוזים למכירה עתידית.

בגיל 24-25 אף אחד לא ישלם עליו 4-5 מיליון יורו ועל כן האחוזים מכירה האלה לא שווים כלום.

KevinDurant אמר:
Hulk אמר:
דוראנט אני מסכים שכנעאן וקארצב בגדול לא שווים את הכסף במיוחד קארצב, אבל חייב להעמיק ולרענן את הסגל גם אם נשלם טיפה יותר.
עם ג’קי מחזיק מכנעאן כזה פוטנציאל מכירה לחול אז שייתנו לו אחוזים מאוד נדיבים במקרה של מכירה פלוס לדחוף לו עוד איזה שחקן שתיים.
ואני גם לא רואה שחקנים שהמועדון כן מוכן לשלם עליהם אלא פשוט מתקמצן.
כנעאן לא יצא ממכבי חיפה וממכבי ת''א לשום מקום, בטח לא עם אחוזים למכירה עתידית.

בגיל 24-25 אף אחד לא ישלם עליו 4-5 מיליון יורו ועל כן האחוזים מכירה האלה לא שווים כלום.
ברור שלא אבל אולי ג’קי חושב שכן ואפשר להוזיל את העסקה אכשהו

71 עמודים בעיקר על שני שחקנים שלא היו רלוונטים אלינו בשום שלב, מרשים

עוד הוכחה שצריך רכש?
הכמות פציעות במועדון ושאין פה מחליפים נורמלים

מצחיקים אותי אלה שרוצים את קארצב נניח זורקים עליו שני מליון יורו הבנאדם מחפש לברוח לחול שזה אומר שיש לנו רק מה להפסיד מהעסקה הזאת לא רואה מעדון מחול שם עליו מעל 2 מליון יורו אז אין הגיון בעיסקה כזאת אז אני לחלוטין מבין תעמדה של המעודון וכסף כזה הייתי רוצה שינסו להביא את כנעאן ולא קארצב

המועדון במעקב אחרי קשר אחורי יהודי כגיבוי לגוני אם יכשל המו''מ.

Nirgreen אמר:
המועדון במעקב אחרי קשר אחורי יהודי כגיבוי לגוני אם יכשל המו''מ.

זה נשמע גרוע יותר מיום ליום.
מקארצב שהוא פחות טוב מנטע עברנו לגוני שפחות טוב מקארצב ועכשיו חושבים על אלטרנטיבה לגוני. כל זה כשהיינו אמורים להביא קשר נוסף לרוטציה בחלון הזה בהנחה שנטע לא עוזב.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה