ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
נושיב אותך על הספסל למראית עיןKaka אמר:שבועיים שלך או שבועיים של מכבי חיפה?
Kaka אמר:שבועיים שלך או שבועיים של מכבי חיפה?
Liberman אמר:Kaka אמר:הגישו הצעה של 2.2 מיליון יורו על כנעאן ויש מו״מ מתקדם אחרי שהשחקן מתעקש לעזוב.
סתם לא.
שבועיים בחוץ
סתם לא
אתה איתנו באש ובמים. אם אתה רוצה לעזוב תצטרך להחרים אימונים ולעשות בלאגן. אצלנו אין שחרורים של שחקני מפתח בינוארlemmacantor אמר:Liberman אמר:Kaka אמר:הגישו הצעה של 2.2 מיליון יורו על כנעאן ויש מו״מ מתקדם אחרי שהשחקן מתעקש לעזוב.
סתם לא.
שבועיים בחוץ
סתם לא
מוכן לקחת את העונש שלו על עצמי.
Shocking4U אמר:לא אופטימי בכלל. פשוט חושב שלשדר גם כלפי חוץ כאילו השלמנו עם זה שלא יגיע כלום זה טעות. המועדון צריך לשמוע בכל פלטפורמה אפשרית כמה הקהל כועס ומאוכזב מהמצב.SaTla אמר:Shocking4U אמר:כל החלון איתך מכבי
עד יומו האחרון
אופטימי אתה אה
לא מאמין למספרים האלה. כמו שאני לא מאמין שמכבי חיפה הציעו 2 מיליון בקיץ. זה אותם אנשים שגם סיפרו לנו שמכבי חיפה הציעו 2 מיליון על דיא סבע כשהוא היה בנתניהApoc אמר:שכחת את המספר הכי חשוב - 4 מיליון יורו
Kaka אמר:הגישו הצעה של 2.2 מיליון יורו על כנעאן ויש מו״מ מתקדם אחרי שהשחקן מתעקש לעזוב.
סתם לא.
Shocking4U אמר:לא מאמין למספרים האלה. כמו שאני לא מאמין שמכבי חיפה הציעו 2 מיליון בקיץ. זה אותם אנשים שגם סיפרו לנו שמכבי חיפה הציעו 2 מיליון על דיא סבע כשהוא היה בנתניהApoc אמר:שכחת את המספר הכי חשוב - 4 מיליון יורו
בוא נראה שהם לא מחתימים אותו. אני לא בטוח בכלל שהוא לא גומר את החלון בצהוב. יש להם גם יותר נכסים שאפשר להשתמש בהם כדי להוריד את המחיר כמו דן ביטון וכו׳Judokan אמר:Shocking4U אמר:לא מאמין למספרים האלה. כמו שאני לא מאמין שמכבי חיפה הציעו 2 מיליון בקיץ. זה אותם אנשים שגם סיפרו לנו שמכבי חיפה הציעו 2 מיליון על דיא סבע כשהוא היה בנתניהApoc אמר:שכחת את המספר הכי חשוב - 4 מיליון יורו
אני בגדול איתך, אבל במקרה של כנעאן יש לך את ההוכחה הכי טובה שהמספרים לא רחוקים - העובדה שגם הצהבת לא מחתימים אותו למרות שהם נואשים לשחקן שיגיע במקום גלוך.
השיקול היחיד זה מחיר מוגזם.