• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

חלון החזרת מושאלים מעפולה של ינואר 2023 ע"ש שחקנים זולים וטובים

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
אם זה סבע אני פורש מתקופת המבחנים לשבוע רק בשביל להעביר כל היום בטוויטר לראות את המלטדאון של הגרמנים

זה החלק הכי כיפי, לפני שהרכש קורס או משהו כזה, יש את השלב שאפשר לרקוד להם על הדם עם כל הפאניקה שלהם. זוכר איך הבאנו את אלברמן והם התחרפנו. (בדיעבד זה באמת עזר לנו בסוף לקחת אליפויות על הראש שלהם, רק לא כשחקן)

יאללה סבע

Apoc אמר:
Jerry אמר:
אם זה סבע אני פורש מתקופת המבחנים לשבוע רק בשביל להעביר כל היום בטוויטר לראות את המלטדאון של הגרמנים

זה החלק הכי כיפי, לפני שהרכש קורס או משהו כזה, יש את השלב שאפשר לרקוד להם על הדם עם כל הפאניקה שלהם. זוכר איך הבאנו את אלברמן והם התחרפנו. (בדיעבד זה באמת עזר לנו בסוף לקחת אליפויות על הראש שלהם, רק לא כשחקן)

יאללה סבע
חחח כן במיוחד כשהשופר שלהם רז אמיר אמר שיצחקי בעיקר רדף אחרי סבע ולא הצליח להשיג אותו, להנחית אותו תוך 24 שעות בגלל תיקו עם ריינה יגרום להם לטרפת

סבע מעדיף את שווארמה אמיל במקום שווארמה טורקית.

זה שסבע לא טס לטורקיה למרות שאמרו שהוא סיכם אומר שהוא לא יהיה בקבוצה טורקית, ולהבנתי אם לא בטורקיה אין לו הצעות אחרות בחו"ל, אז זה או במכבי חיפה או במכבי ת"א או בהפועל ב"ש. אני מאמין שהוא אצלנו.

עכשיו טוענים שהוא נפגש היום עם נציגי מכבי חיפה.

Apoc אמר:
זה שסבע לא טס לטורקיה למרות שאמרו שהוא סיכם אומר שהוא לא יהיה בקבוצה טורקית, ולהבנתי אם לא בטורקיה אין לו הצעות אחרות בחו"ל, אז זה או במכבי חיפה או במכבי ת"א או בהפועל ב"ש. אני מאמין שהוא אצלנו.

אמרת שהוא פיקציה

נחמני טוען שפיתו אותו עם מענק חתימה כבד כדי להשלים את השכר

Apoc אמר:
נחמני טוען שפיתו אותו עם מענק חתימה כבד כדי להשלים את השכר

איפה אתם מקבלים את כל הדיווחים האלה בחיאת מזל

מצב טוב שהתיקו עם ריינה עוד יציל לנו את העונה, כרגיל האשמדאי פועל רק כשיש לחץ, הלוואי יספיקו לעשות גם מהלך על פיירו

הגיעו איתו להבנות כבר בשישי. אז באמת זה נשמע שסבע זה השחקן שחסן קרץ עליו.

Kaka אמר:
Apoc אמר:

אמרת שהוא פיקציה

זה נראה לי הזוי שהוא יחתום פה בהתחשב בשכר שהוא הרוויח במועדון שהוא התיר בו את החוזה.
בכל מקרה גם אני טועה, כמו אחרים פה שטענו שבתחילת שבוע שעבר תהיה התקדמות במו"מ עם קארצב וכל מיני שטויות.

Jerry אמר:
מצב טוב שהתיקו עם ריינה עוד יציל לנו את העונה, כרגיל האשמדאי פועל רק כשיש לחץ, הלוואי יספיקו לעשות גם מהלך על פיירו

דיי עם זה, לא ישחררו את פיירו או אף זר שהביאו בקיץ בינואר.
חוץ מזה הייתי שמח לראות אותו ליד סבע שהתפקיד הכי טוב שלו זה חלוץ שני.

Apoc אמר:
Kaka אמר:
Apoc אמר:

אמרת שהוא פיקציה

זה נראה לי הזוי שהוא יחתום פה בהתחשב בשכר שהוא הרוויח במועדון שהוא התיר בו את החוזה.
בכל מקרה גם אני טועה, כמו אחרים פה שטענו שבתחילת שבוע שעבר תהיה התקדמות במו"מ עם קארצב וכל מיני שטויות.
אם הוא בוחר לחתום בארץ הוא מודע לזה שהוא יורד ברמת השכר לעומת מה שיקבל בטורקיה ובמדינות ערב, זה שהוא חותם פה זאת אומרת שההחלטה המשפחתית גברה על הכלכלית.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה