ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Apoc אמר:חזיזוש אמר:אפילו לא עשירית מההקצפה שיש פה בפורום כבר 20 עמודים
זה ממש לא אותו סוג של הקצפה
Kaka אמר:ברק.י אמר:Kaka אמר:בהצלחה לסבע.
סגור נעול?
כן
KevinDurant אמר:הנה חזרנו למציאות.
אין רכש: מתלוננים, יענקלך, למה לא ממנפים, למה לא משקיעים.
רוצים להביא את המלפפון הכי לוהט בשוק שגם היריבה הישירה שלנו על התואר רוצה: לא יודע אם הוא מתאים, זה לא מכבי חיפה.
מזכיר לי אנשים מסוימים, משהו שקשור לחמוצים
דוידה בהשאלה אני מניח?Kaka אמר:ברק.י אמר:
זה לא תכנית א' ותכנית ב'?
אמרו לי אחד סגור ואחד במומ מתקדם.
הוא לא יחזור לארץ, הוא מרוויח שם גם המון כסףDaniel123 אמר:למה לא לצאת מהקופסא ולהשאיל את וייסמן עד סוף העונה? הוא לא נספר בויאדוליד והאופציה היחידה שלו זה לשחק שם בליגה השניה.
Kaka אמר:ברק.י אמר:
זה לא תכנית א' ותכנית ב'?
Amit Green אמר:דוידה בהשאלה אני מניח?Kaka אמר:ברק.י אמר:זה לא תכנית א' ותכנית ב'?
Apoc אמר:וייס מוסיף שסבע נפגש גם עם נציגים של מכבי ת"א וקיבל מהם הצעה כספית גבוהה יותר ועדיין העדיף לחתום במכבי חיפה.
Daniel123 אמר:למה לא לצאת מהקופסא ולהשאיל את וייסמן עד סוף העונה? הוא לא נספר בויאדוליד והאופציה היחידה שלו זה לשחק שם בליגה השניה.
KevinDurant אמר:הוא לא יחזור לארץ, הוא מרוויח שם גם המון כסףDaniel123 אמר:למה לא לצאת מהקופסא ולהשאיל את וייסמן עד סוף העונה? הוא לא נספר בויאדוליד והאופציה היחידה שלו זה לשחק שם בליגה השניה.
Apoc אמר:סבע יחתום לשנתיים וחצי במכבי חיפה (וייס)
בהצלחה!
Kaka אמר:Daniel123 אמר:למה לא לצאת מהקופסא ולהשאיל את וייסמן עד סוף העונה? הוא לא נספר בויאדוליד והאופציה היחידה שלו זה לשחק שם בליגה השניה.
תגיד, אתה מתישהו תנחת במציאות?
אתה מודע לשכר שלו?
Nirgreen אמר:מו''מ מתקדם מול הבלגים להשאלה של אושר דוידה עם אופצייה לרכישה, אלברמן עובד על זה מהבוקר

הוא מרוויח כמו שרי, אצילי, חזיזה, פיירו וכל שחקן נוסף שתבחר ביחד. ההצעות שיש לו טובות פי כמה וכמה ממה שיענקלה או מיץ' יהיו מוכנים לשלם. אתה חי באשליות.Daniel123 אמר:Kaka אמר:Daniel123 אמר:למה לא לצאת מהקופסא ולהשאיל את וייסמן עד סוף העונה? הוא לא נספר בויאדוליד והאופציה היחידה שלו זה לשחק שם בליגה השניה.
תגיד, אתה מתישהו תנחת במציאות?
אתה מודע לשכר שלו?
הוא רוצה לשחק כדורגל.
אפשר לחשוב כתבתי להביא את מנור סולומון או עבדה.