ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Undertheknife אמר:אגב בשורה שקיבלתי היום, חזיזה בנוסף לפאני רגל וחצי בחוץ.
Nirgreen אמר:דורון אומר שהיעד של החלןץ לא ישראל כרגע
שטויות, לא סיכום ולא נעליים.Nirgreen אמר:GreenGlory אמר:אגב נירגרין מטריל אותכם, הוא עסוק בלעשות לעצמו בילד אפ ואתם אוכלים את זה.
בכל מקרה ליגה שניה בצרפת זה ליגה מעולה לחפש שם כשרונות שיכולים לעלות את הרמה של הזרים, בעיקר כי שם שמים גם דגש על דברים שבליגה שלנו לא שמים ובליגות שניות אחרות לא שמים כמו פיזיות לדוגמה. פלומיין שהגיע מהליגה הצרפתית השניה לליגה שלנו לדעתי נחשב שחקן מעולה לליגה והייתי שמח אם היה לנו שחקן בסגנון הזה.
כמובן שיש נפילות אבל זה לא מונע מלהמשיך לנסות
מטריל את מי? החלוץ הזה על סף סיכום.
GreenGlory אמר:שטויות, לא סיכום ולא נעליים.Nirgreen אמר:GreenGlory אמר:אגב נירגרין מטריל אותכם, הוא עסוק בלעשות לעצמו בילד אפ ואתם אוכלים את זה.
בכל מקרה ליגה שניה בצרפת זה ליגה מעולה לחפש שם כשרונות שיכולים לעלות את הרמה של הזרים, בעיקר כי שם שמים גם דגש על דברים שבליגה שלנו לא שמים ובליגות שניות אחרות לא שמים כמו פיזיות לדוגמה. פלומיין שהגיע מהליגה הצרפתית השניה לליגה שלנו לדעתי נחשב שחקן מעולה לליגה והייתי שמח אם היה לנו שחקן בסגנון הזה.
מטריל את מי? החלוץ הזה על סף סיכום.
ואת זה אתה אומר על סמך מה?Undertheknife אמר:GreenGlory אמר:אגב נירגרין מטריל אותכם, הוא עסוק בלעשות לעצמו בילד אפ ואתם אוכלים את זה.
מסכים איתך לגבי הליגה הצרפתית השנייה, אבל בליגה הזו יש חלוצים הרבה יותר טובים מפיירו במחירים דומים.
אוקיי נגיד וזה נכון לפי המקור שיש לך שאתה מתפאר פה בפורום,, מיפה ועד סיכום הפער הוא גדול, ואם אתה לא מבין את זה אז תפסיק לזרוק שטויות באווירNirgreen אמר:GreenGlory אמר:שטויות, לא סיכום ולא נעליים.Nirgreen אמר:מטריל את מי? החלוץ הזה על סף סיכום.
הציעו לקבוצה שלו הצעה לרכישת הכרטיס
תפסיק להיות ליצן.
GreenGlory אמר:אוקיי נגיד וזה נכון לפי המקור שיש לך שאתה מתפאר פה בפורום,, מיפה ועד סיכום הפער הוא גדול, ואם אתה לא מבין את זה אז תפסיק לזרוק שטויות באווירNirgreen אמר:GreenGlory אמר:שטויות, לא סיכום ולא נעליים.
הציעו לקבוצה שלו הצעה לרכישת הכרטיס
תפסיק להיות ליצן.
GreenGlory אמר:ואת זה אתה אומר על סמך מה?Undertheknife אמר:GreenGlory אמר:אגב נירגרין מטריל אותכם, הוא עסוק בלעשות לעצמו בילד אפ ואתם אוכלים את זה.
מסכים איתך לגבי הליגה הצרפתית השנייה, אבל בליגה הזו יש חלוצים הרבה יותר טובים מפיירו במחירים דומים.
אם אתה מדבר על פריצה ויובאנוביץ אז יובאנוביץ לא אופציה בכלל ופריצה זה אם גדול שאתה צריך לחכות איתו מה שאלברמן הבהיר שמבחינתו הוא מעדיף לוותר ולהמשיך הלאה, הוא רואה את הזמן כדבר הכי חשוב, לתת לבכר את הכלים שהוא צריך כמה שיותר מוקדם.
חוץ מהם אין חלוץ אחד בליגה שאתה אומר וואלה הייתי מביא אותו כחלוץ הראשון למכבי, אחד כזה אין. ואני מדבר על חלוץ ראשון שלשם פיירו הזה אמור להגיע.
אני לא יכול להגיד שהוא יותר טוב מחלוצים בליגה כמו מלמד או רוקאביצה כי אני לא מכיר אותו, אבל אני כן יכול להגיד שאותו מייעדים להיות החלוץ הראשון שלך ומלמד ורוקאביצה אתה לא תיקח כחלוצים הראשונים שלך כרגע אם אשאל אותך, וזה ההבדל. כל עוד הוא לא נחת ושיחק פה אתה לא באמת יודע מי יותר טוב ממנו ומי לא.
מסכים איתך שפריצה זה יותר בטוח, אך כמו שאמרתי כרגע זה להישאר על המתנה בעמדה קריטית מה שאלברמן ובכר לא מוכנים לזה.
silvas אמר:אם מביאים את סייף, הוא וצ'יבוטה יסגרו את הפינה של כנף שמאל.
אני בניגוד לרוב החברים פה הייתי שמח לראות גם את סלליך כשחקן ספסל, גיבוי לאצילי.
טעות שלי בהבנת הנקרא, קראתי את זה "בליגה שלנו" במקום בליגה "הזו". זו הסיבה שרשמתי את כל הרוקאביצה מלמד פריצה ויובאנוביץ, דיברתי על מה שיש בליגה שלנו.Undertheknife אמר:GreenGlory אמר:ואת זה אתה אומר על סמך מה?Undertheknife אמר:מסכים איתך לגבי הליגה הצרפתית השנייה, אבל בליגה הזו יש חלוצים הרבה יותר טובים מפיירו במחירים דומים.
אם אתה מדבר על פריצה ויובאנוביץ אז יובאנוביץ לא אופציה בכלל ופריצה זה אם גדול שאתה צריך לחכות איתו מה שאלברמן הבהיר שמבחינתו הוא מעדיף לוותר ולהמשיך הלאה, הוא רואה את הזמן כדבר הכי חשוב, לתת לבכר את הכלים שהוא צריך כמה שיותר מוקדם.
חוץ מהם אין חלוץ אחד בליגה שאתה אומר וואלה הייתי מביא אותו כחלוץ הראשון למכבי, אחד כזה אין. ואני מדבר על חלוץ ראשון שלשם פיירו הזה אמור להגיע.
אני לא יכול להגיד שהוא יותר טוב מחלוצים בליגה כמו מלמד או רוקאביצה כי אני לא מכיר אותו, אבל אני כן יכול להגיד שאותו מייעדים להיות החלוץ הראשון שלך ומלמד ורוקאביצה אתה לא תיקח כחלוצים הראשונים שלך כרגע אם אשאל אותך, וזה ההבדל. כל עוד הוא לא נחת ושיחק פה אתה לא באמת יודע מי יותר טוב ממנו ומי לא.
מסכים איתך שפריצה זה יותר בטוח, אך כמו שאמרתי כרגע זה להישאר על המתנה בעמדה קריטית מה שאלברמן ובכר לא מוכנים לזה.
אני מכיר מעולה את הליגה הצרפתית השניה ואני יכול להגיד לך בפה מלא שאפשר להביא משם חלוצים יותר טובים מפיירו המגושם.
אני גם חושב שצריך לרדת מבלם אבל ממה שמסתמן יביאו את סייף כמגן שמאלי.GreenGlory אמר:בכל מקרה אם פיירו מגיע הקבוצה צריכה לרדת מעניין הבלם כזר שישי אם זה המחשבה, הבאה שלו או חלוץ בסגנון שלו עם הגובה והפיזיות שלו אתה חייב מגנים תוקפים עם קרוסים טובים, דניאל שאמור להגיע כמגן ימני הוא כזה אבל אם לא תביא מגן שמאלי אתה תהיה תקוע עם אגף שלא מתפקד, כי אתה משחק עם שחקני אגף שחותכים לאמצע עם רגל הפוכה, לכן אם אתה מביא חלוץ כזה אתה חייב להביא מגנים עם קרוסים טובים בשני הצדדים, אחרת החלוץ יקבל מעט מאוד הגבהות וככה ההתרונות המהותים שלו לא ינצלו והמספרים שלו יהיו מאוד נמוכים.
אם לחלוץ כזה חותרים חייבים להביא מגן שמאלי יותר התקפי מסאן מנחם, זה שינוי כולל של שיטת המשחק.
ברק בכר בבאר שבע הביא את פקארט ולוסיו שהם בידיוק החלוצים בסגנון הזה כשהיה לו מגנים תוקפים עם קרוסים טובים, בן ביטון בתקופת השיא שלו וקורהוט מהצד השני. אם תשחק רק עם מגן תוקף אחד טוב זה יפגע בחזיזה משמעותית וגם בחלוץ, כאשר רוב כובד המשחק ילך לאגף של אצילי והמגן הימני, עד שיעלו על זה ויסגרו את הדברים, ואז יהיה לך קשה לפתוח את ההגנה. בידיוק כמו שקרה השנה כששרי שיחק כל הזמן ליד אצילי בבילד אפ ההתקפי